Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Valeri @ 2006 06 08, 12:24)
Dar kažkiek pagerinti odos būklę turėtų balinantys kremai, aišku, su jais turėtum tepliotis pakankamai ilgai. Na, dar gali pabandyti "Contactubex" kremą randams gydyti. Yra pirkti tik vaistinėse. Šiaip jis nerekomenduojamas veidui, bet teko girdėti, kad nedidelį kiekį šio tepaliuko sumaičius su balinančiuoju kremu, stulbinamų rezultatų ilgai laukti netenka. Mano viena draugė taip išsigydė baisiai duobėtą veidą. Tiesa, jei domina kaina, tai žinau tik tiek, kad tas "šlifuoklis" gana nepigus.
Dar galiu parekomenduot labai švelnius šveitiklius, kurie kažkiek sulygina odos paviršių laikui bėgant, bet ir šiuo atveju reikia geležinės kantrybės, valios bei užsispyrimo sąžiningai atlikti procedūrą. Taigi čia tik namudinės priemonės smile.gif  Jei situacija pakankamai rimta, vis tiek neišvengsi profesionalų įsikišimo. Pirmiausia - vaisių rūgštys, paskui, jei tai nepadės, - lazerinis odos šlifavimas. O tai kainuoja kur kas daugiau nei problematiškos odos priežiūrai skirtos priemonės, kurias reikėjo naudoti tam tikru laikotarpiu.

Kaip manot, ar tiktu maisyti "Contratubex" su "Achromin" balinanciu kremu? g.gif
Atsakyti

Ir kaip? Ar padejo? 4u.gif
Papildyta:

Dercome activ nepadejo, o cinko suplaktine padejo smile.gif dabar naudoju tik A. Lottan alijosiaus geli, kuris drekina ir manau siek tiek skaistina veida thumbup.gif (nu neskaitant prausiklio) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 04 29, 14:28)
Dercome activ nepadejo, o cinko suplaktine padejo  smile.gif  dabar naudoju tik A. Lottan alijosiaus geli, kuris drekina ir manau siek tiek skaistina veida  thumbup.gif (nu neskaitant prausiklio)  biggrin.gif

Tai neverta tada to "Dercome Activ" pirkt. O kaip cinko suplaktine padejo? Tu ja nakciia uzsitepi? g.gif Po kiek laiko padejo? Kiek alijosiaus gelis kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 04 29, 13:38)
Tai neverta tada to "Dercome Activ" pirkt. O kaip cinko suplaktine padejo? Tu ja nakciia uzsitepi?  g.gif  Po kiek laiko padejo? Kiek alijosiaus gelis kainuoja?  g.gif

Nu padejo taip, kad manau greiciau tos demeles isnyko, nors laikui begant jos ar taip ar taip isnyksta smile.gif nebuvo taip kad greitai labai, ar kad visiskai, bet rezultatas manau buvo smile.gif be to biski pasausindavo mano veido oda, nes siaip riebi doh.gif tepdavau vakare smile.gif o tas gelis kainuoja nepilnai 10Lt, nueik kur kosmetikos gamintojai, Anna Lottan, ir ten nemazai pridiskutuota smile.gif
Atsakyti
nusipirkau contractubex tepaliuką nuo randų tai man jis padeda, nes pas mane randai nėra toki žymūs,tai pamažu nyksta tie randai. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi jau ir weyergans pabuvau ir kitokias priemones naudojau (naudoju), tai papasakosiu, kaip sekes. Gal kuriai pravers patirtis.
Weyergans centre vakuuminis masazas is tiesu randelius lygina, taciau kiekvienai gali reikt skirtingo kiekio proceduru, pvz, as issipirkau 5 (liko 1), taciau dar reiktu, nes veidas vietom grazus, o vietom vis tiek isbertas demem (ypac kur naujesnes).
Porceliano kauke demelem irgi labai gera, kaina ju centre 114, bet verta tiek sumoket.
Dar atsirado Gedimino vaistinej (Kaune) balinantis dieninis/naktinis kremas Lefko derm su spf 25, todel galima drasiai buti sauluteje. Taip pat yra sviesinanciu, skaistinanciu demeles ampulyciu po 8,40lt, dar nebandziau, bet pirksiu.
Manau, viska saziningai tepantis, rezultatas turi buti. Man jau sioks toks yra, bet iki tobulos odos, deja, truksta.... Kita vertus, turiu dar ir akne vis islendancia, tai vienos demeles pradeda nykt, bet atsiranda kitu (net nespaudus jos lieka man).
Beje, siandien dermotologe pamoke, kaip spuogu 'baltas virsuneles' naikint. Sake jokiu budu nespaust, o nubraukt pirstu ar vata, nes spaudziant traumuojam lasteles, kraujagysles ar pan.
Ir dar (gal kuriai tiks) pasiulysiu spuoguotai odai kremuka is "Sprunk-Jansen" firmos - "Antispot". Isbandziau jau - tikrai geras.
Sekmes visoms ir tvirtybes, kantrybes, kovojant su 'mylimom' musu demelem smile.gif

Atsakyti
kai buvau ~3 metuku mane isbere nuo maisto. dabar ant veido labai daug mazu duobuciu, o dar paauglystes spuogai.. nebezinau ka daryt unsure.gif gal galit ka patart?
Atsakyti
QUOTE(ridenkis @ 2007 06 28, 16:56)
kai buvau ~3 metuku mane isbere nuo maisto. dabar ant veido labai daug mazu duobuciu, o dar paauglystes spuogai.. nebezinau ka daryt  unsure.gif  gal galit ka patart?

laba,
siulau eiti pas specelista. ten ir issiaiskinsi koks tavo odos tipas ir gydomaja kosmetika parekomenduos. jei nori galiu parekomenduoti savo kosmetologa?
Papildyta:
QUOTE(reicel @ 2007 05 11, 18:34)
Kadangi jau ir weyergans pabuvau ir kitokias priemones naudojau (naudoju), tai papasakosiu, kaip sekes. Gal kuriai pravers patirtis.
Weyergans centre vakuuminis masazas is tiesu randelius lygina, taciau kiekvienai gali reikt skirtingo kiekio proceduru, pvz, as issipirkau 5 (liko 1), taciau dar reiktu, nes veidas vietom grazus, o vietom vis tiek isbertas demem (ypac kur naujesnes).
Porceliano kauke demelem irgi labai gera, kaina ju centre 114, bet verta tiek sumoket.
Dar atsirado Gedimino vaistinej (Kaune) balinantis dieninis/naktinis kremas Lefko derm su spf 25, todel galima drasiai buti sauluteje. Taip pat yra sviesinanciu, skaistinanciu demeles ampulyciu po 8,40lt, dar nebandziau, bet pirksiu.
Manau, viska saziningai tepantis, rezultatas turi buti. Man jau sioks toks yra, bet iki tobulos odos, deja, truksta.... Kita vertus, turiu dar ir akne vis islendancia, tai vienos demeles pradeda nykt, bet atsiranda kitu (net nespaudus jos lieka man).
Beje, siandien dermotologe pamoke, kaip spuogu 'baltas virsuneles' naikint. Sake jokiu budu nespaust, o nubraukt pirstu ar vata, nes spaudziant traumuojam lasteles, kraujagysles ar pan.
Ir dar (gal kuriai tiks) pasiulysiu spuoguotai odai kremuka is "Sprunk-Jansen" firmos  - "Antispot". Isbandziau jau - tikrai geras.
Sekmes visoms ir tvirtybes, kantrybes, kovojant su 'mylimom' musu demelem smile.gif
laba, papasakok kas per porcenano kauke? as ir gudausi isbandyti.

Atsakyti
QUOTE(Elenyte @ 2006 06 08, 09:44)
Po poros metu spuogu spaudymo susigadinau veida, kad kazin kas padetu.Duobes per visa veida, pirmiau nepastebejau...Kas turi tokia patirti del tokio veido ir ar padetu visokie lazeriai ar slifavimai. Kaip anksciau jau nebebus, bet turiu vilties, kad yra svelninanciu priemoniu.Nors veida kita persisodink...

O as is viso nespaudau spuogu ir pas mane, kai pranyksta spuogas vistiek lieka duobute! Taip baisiai atrodo verysad.gif Kosmetologe sako, nereik spaudyt spuogu, bet kad as ju ir nespaudau! O randai vistiek lieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Swoloche @ 2007 09 16, 14:31)
O as is viso nespaudau spuogu ir pas mane, kai pranyksta spuogas vistiek lieka duobute! Taip baisiai atrodo  verysad.gif  Kosmetologe sako, nereik spaudyt spuogu, bet kad as ju ir nespaudau! O randai vistiek lieka  schmoll.gif

Tu teisi drinks_cheers.gif Būna ir taip .Vienas protingas daktariukas sakė ,kad jei yra giluminių spuogų ,randai gali atsirasti jau vien nuo jų susidarymo,nebūtinai tik nuo spaudymo ax.gif
Atsakyti
o tai jei darant veido valyma, tai geriausiai butu daryti su rugstim, kad padetu pranykti, tiems plemukams? g.gif
Atsakyti
sveiki.noreciau isbandyti ta "Porcelain Mask".kokie atsiliepimai?turiu keleta demeliu ant veido po giluminiu spuogu kurios tik apmazejo bet neisnyksta.kaip manote man padetu?
Atsakyti