Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Nikusha @ 2007 03 09, 11:55)
Weyergans High Care
Bet tokios porceliano kaukės, tai nerašo, kad turi  g.gif

TU apie sita kalbejai, kur super balina demes????
ALGAE/OXYGEN MASK
Deguonies/jūros dumblių kaukė
LAUKIU atsakymo ir beja kiek tai kainuoja??? Dekui
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2007 03 11, 19:55)
TU apie sita kalbejai, kur super balina demes????
ALGAE/OXYGEN MASK
Deguonies/jūros dumblių kaukė
LAUKIU atsakymo ir beja kiek tai kainuoja??? Dekui

dzozofin@ apie tą kaukę rašė. aš tik interneto svetainę suradau ir nuorodą įdėjau. ir ten porceliano kaukės neradau ax.gif tik tą deguonies, beje kainininkas ten irgi yra. kainytės tai ojojoj.
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2007 03 13, 12:25)
dzozofin@ apie tą kaukę rašė. aš tik interneto svetainę suradau ir nuorodą įdėjau. ir ten porceliano kaukės neradau  ax.gif tik tą deguonies, beje kainininkas ten irgi yra. kainytės tai ojojoj.

O sitas kremukas dzozofin nesausina baisiai odos ???
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2007 03 13, 23:02)
O sitas kremukas dzozofin nesausina baisiai odos ???

man atrodo, kad sitas. Visada pati ju internet. parduotuveje perku smile.gif
http://www.high-care...=PORCELAIN-MASK
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2007 03 14, 09:51)
man atrodo, kad sitas. Visada pati ju internet. parduotuveje perku smile.gif
http://www.high-care...=PORCELAIN-MASK

Kazin ar padetu mano veidukui High care daromos proceduros, jau nebegaliu ziureti i tas raudonas demes likusias po spuogu schmoll.gif gal kas esat daresi kokias proceduras ir kaip rezultatai g.gif ar verta moketi tiek pinigu, nes kaip ziurejau reiktu apie 6 proceduru, o jei viena procedura apie 100 lt tai nemazai gaunasi.... galeciau tai sau leisti jei butu pastebimi rezultatai...
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 20, 09:24)
Man ir butu idomu suzinoti  drinks_cheers.gif

Nejau niekas nesate daresi vaido valymo proceduru High care salone g.gif
Atsakyti
na kad 60 -65 lt parasyta ne 100lt http://www.high-care...php?kainininkas
joa ir man butu idomu suzinoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste_ @ 2007 03 20, 20:51)
na kad 60 -65 lt parasyta ne 100lt http://www.high-care...php?kainininkas
joa ir man butu idomu suzinoti  unsure.gif

Nu as cia apytiksliai uzdejau, maksimuma, bet kazkaip atrodo kad dar niekas nera ten gydes savo veiduko, turbut teks man pirmai g.gif
Atsakyti
Man irgi labai idomu, kaip tos proceduros randeliams po aknes gydyti? ir kaip ta porceliano kauke? Noriu ja pirkti, bet 114, o jei nepades... hm:/
Atsakyti
Na man ir po spuogelio buvo likusi raudona duobutė ant žando, bet kažkaip jokių priemonių nesiėmiau.. Po kelių mėnesių raudonumas išnyko, bet duobutė taip ir liko. Kažin dar įmanoma ją kaip nors išlygint? g.gif
Atsakyti
o gal kuri nors yra naudojusi mederma tepaliuka po randu?ju psl. raso kad puikiai tinka zymems ( randams, duobutems ) po spuogeliu. Jei kas bande, pirko - kiek kainuoja jis? ar yra kazkokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(cover_girl @ 2007 04 01, 12:23)
na aš šiandien eisiu nusipirkti kokį tepaliuką nuo randelių pas mane nėra jie toki žymūs ir nėra daug, tai tikiuosi užteks ir tepaliuko,jeigu bus kokių rezultatų parašysiu. mirksiukas.gif

Ka isigijai? Ar padejo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 13, 01:09)
apie ta minima cinka??? ar tai tas pats tiesiok cinko tepalas perkamas vaistineje, ar kas kita??? Nes tas tepaliukas tikrai geras, kad spuogas neiskiltu ir visai nebrangus tongue.gif Jei yra duobikiu nuo spuogu, pades- vakumas....O pasviesint demes- tokia porcialiano kauke ax.gif Geriau nieko ir neradau

Koks vakuumas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 01 21, 00:42)
Nu ju yra tik universiteto vaistinej, arba tose kur gamina vaistus, bet ten tikrai reikia recepto, o UV merginos sake parduoda ir be recepto  smile.gif  as tai siandien uzsisakiau kad tas demeles pabalint dercome activ is internetines vaistines, sake kad pabalina tas demeles, tai kai pabandysiu, galesiu parasyt ar padeda ar ne  smile.gif  o del cinko suplaktines, tai ji ir skirta pabalinti tas demeles  smile.gif

Ir kaip? Ar padejo? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiction @ 2007 01 02, 17:29)
Cinko suplaktinė padeda. Tik reikia sąžiningai tepti ir ilgai užtrunka.

Cia is patirties? g.gif Kiek tas ilgai ir kokie rezultatai po to?
Atsakyti