ne tas pats kosmetologai ir dermatologai. pas dermatologas nueisi jis tave apziures ir israsys ka nors tepti ar gerti ir nieko tau nedarys, o kosmetologai atlieka proceduras su kosmetika.
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 09, 15:42)
ne tas pats kosmetologai ir dermatologai. pas dermatologas nueisi jis tave apziures ir israsys ka nors tepti ar gerti ir nieko tau nedarys, o kosmetologai atlieka proceduras su kosmetika.
Tai ar verta eiti pas dermatologą?Turbūt ne...padės Garnier
QUOTE(Motinėlė @ 2007 02 07, 21:39)
Gal galima sužinoti kur? Turiu tokią problemą. Beje, labai padeda rūgščių pylingai, bet šiuo metu neturiu kosmetologės. Ji pasigimdė vaikutį ir kol kas nedirba. Gal kas žino Kauna?
prieshais mola yra kirpykla kitoj gatves pusej ten yra ir ta kosmetologe vardas Vitalija
apie ta minima cinka??? ar tai tas pats tiesiok cinko tepalas perkamas vaistineje, ar kas kita??? Nes tas tepaliukas tikrai geras, kad spuogas neiskiltu ir visai nebrangus Jei yra duobikiu nuo spuogu, pades- vakumas....O pasviesint demes- tokia porcialiano kauke Geriau nieko ir neradau
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 12, 23:09)
apie ta minima cinka??? ar tai tas pats tiesiok cinko tepalas perkamas vaistineje, ar kas kita??? Nes tas tepaliukas tikrai geras, kad spuogas neiskiltu ir visai nebrangus Jei yra duobikiu nuo spuogu, pades- vakumas....O pasviesint demes- tokia porcialiano kauke Geriau nieko ir neradau
Perkamas vaistinėj, kur gaminami vaistai, bet sako, kad be recepto jo nebeparduoda
Kas per poreceliano kaukė?
Regis busiu reklamos auka,nusipirkau Vichy Normadem serija riebiai,blizganciai,nelygiai veido odai...Ziuresim ar pasiteisins mano lukesciai,sako ta serija neisnaikina,bet sumasina randelius,demes ant veido,oda tampa matine
QUOTE(Mulana @ 2007 02 13, 13:59)
Regis busiu reklamos auka,nusipirkau Vichy Normadem serija riebiai,blizganciai,nelygiai veido odai...Ziuresim ar pasiteisins mano lukesciai,sako ta serija neisnaikina,bet sumasina randelius,demes ant veido,oda tampa matine
Aš tai buvau nusipirkusi ROC Dermatologic kremuką,jau taip gražiai rašė ant pakuotės(neleidžia atsirasti spuogams,panaikina dėmeles),tiek gyrė konsultantė... ir nė velnio nepadėjo... labai apsirikau
QUOTE(Vitulka @ 2007 02 13, 01:06)
Perkamas vaistinėj, kur gaminami vaistai, bet sako, kad be recepto jo nebeparduoda
{ vokiska is weyergans, Kaune pirkau, balina super!!!!}
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 14, 00:54)
{ vokiska is weyergans, Kaune pirkau, balina super!!!!}
kaune kurioj vietoj
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 02 14, 17:30)
kaune kurioj vietoj
Labai idomu kas cia per kremukas kuris taip super balina aa?
Weyergans High Care
Bet tokios porceliano kaukės, tai nerašo, kad turi
Bet tokios porceliano kaukės, tai nerašo, kad turi