Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

ne tas pats kosmetologai ir dermatologai. pas dermatologas nueisi jis tave apziures ir israsys ka nors tepti ar gerti ir nieko tau nedarys, o kosmetologai atlieka proceduras su kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 09, 15:42)
ne tas pats kosmetologai ir  dermatologai. pas dermatologas nueisi jis tave apziures ir israsys ka nors tepti ar gerti ir nieko tau nedarys, o kosmetologai atlieka proceduras su kosmetika.

Tai ar verta eiti pas dermatologą?Turbūt ne...padės Garnier biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 09 vasario 2007 - 15:53
QUOTE(Motinėlė @ 2007 02 07, 21:39)
Gal galima sužinoti kur? Turiu tokią problemą. Beje, labai padeda rūgščių pylingai, bet šiuo metu neturiu kosmetologės. Ji pasigimdė vaikutį ir kol kas nedirba. Gal kas žino Kauna?

prieshais mola yra kirpykla kitoj gatves pusej smile.gif ten yra ir ta kosmetologe vardas Vitalija 4u.gif
Atsakyti
apie ta minima cinka??? ar tai tas pats tiesiok cinko tepalas perkamas vaistineje, ar kas kita??? Nes tas tepaliukas tikrai geras, kad spuogas neiskiltu ir visai nebrangus tongue.gif Jei yra duobikiu nuo spuogu, pades- vakumas....O pasviesint demes- tokia porcialiano kauke ax.gif Geriau nieko ir neradau
Atsakyti
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 12, 23:09)
apie ta minima cinka??? ar tai tas pats tiesiok cinko tepalas perkamas vaistineje, ar kas kita??? Nes tas tepaliukas tikrai geras, kad spuogas neiskiltu ir visai nebrangus tongue.gif Jei yra duobikiu nuo spuogu, pades- vakumas....O pasviesint demes- tokia porcialiano kauke ax.gif Geriau nieko ir neradau

Perkamas vaistinėj, kur gaminami vaistai, bet sako, kad be recepto jo nebeparduoda 4u.gif
Kas per poreceliano kaukė? ax.gif
Atsakyti
Regis busiu reklamos auka,nusipirkau Vichy Normadem serija riebiai,blizganciai,nelygiai veido odai...Ziuresim ar pasiteisins mano lukesciai,sako ta serija neisnaikina,bet sumasina randelius,demes ant veido,oda tampa matine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2007 02 13, 13:59)
Regis busiu reklamos auka,nusipirkau Vichy Normadem serija riebiai,blizganciai,nelygiai veido odai...Ziuresim ar pasiteisins mano lukesciai,sako ta serija neisnaikina,bet sumasina randelius,demes ant veido,oda tampa matine g.gif

Aš tai buvau nusipirkusi ROC Dermatologic kremuką,jau taip gražiai rašė ant pakuotės(neleidžia atsirasti spuogams,panaikina dėmeles),tiek gyrė konsultantė... ir nė velnio nepadėjo... labai apsirikau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 02 13, 01:06)
Perkamas vaistinėj, kur gaminami vaistai, bet sako, kad be recepto jo nebeparduoda  4u.gif
Kas per poreceliano kaukė?  ax.gif

{ vokiska is weyergans, Kaune pirkau, balina super!!!!}
Atsakyti
QUOTE(dzozofin@ @ 2007 02 14, 00:54)
{ vokiska is weyergans, Kaune pirkau, balina super!!!!}

kaune kurioj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 02 14, 17:30)
kaune kurioj vietoj

Labai idomu kas cia per kremukas kuris taip super balina aa?
Atsakyti
Weyergans High Care
Bet tokios porceliano kaukės, tai nerašo, kad turi g.gif
Atsakyti
o kas bandet cia gydytis? unsure.gif
Atsakyti