Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

o mano tai irgi oda labai problemine. beria ir beria.. seniau spuogus spaudydavay, bet niekad randu nelikdavo kazkaip. paskui sugalvojau nebespaudyt, ir stai viens ant zando toks didelis iskilo, nieko jam nedariau, jis po kurio laiko sukietejo,o po to eme luptis pobiski ir liko tokia raudona duobute zande, lb nepatinka. bet jau cia turbut randas.. g.gif
kazin dar galima panaikint,jei jau kokie 2 men praejo?
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2007 01 02, 17:29)
Cinko suplaktinė padeda. Tik reikia sąžiningai tepti ir ilgai užtrunka.

O kaip cinko suplaktine odos nelygumams padeda? g.gif
Atsakyti
o man kaip atsitiko, niekad neturėjau labai problematiškos odos, aišku spuogų iškildavo, bet normos ribose, tačiau prieš kokius 2 mėn. spuogų tiek ant žando priviso, kad atrodžiau kaip išberta, ten jie kokie 4 buvo, bet tokie dideli ryškūs ir skaudantys, tai ką vieną vakarą pasitepiau su tokiu tepaliuku nuo spuogų "clearasil" ar kazkaip panasiai, tai ryte jokio poveikio nepamačiau, o tik dar labaiu jie paraudonavo, tai ką, aš iškart paėmiau ir patepiau antibijotikais (ten kažkokius specialius spuogams turiu) ogi žiūriu gyja, taip kokia savaitėlę patepliojau ir nustojau, tačiau vis tiek liko raudonos dėmelės ir kas keisčiausia tokie sukėtėjimai tose vietose, toks jausmas, kad spuogas vis dar yra tačiau jis neprasimuša į viršų , o giliai po oda tūno pasislėpęs rolleyes.gif Gal man kokią valomąją kaukę pasidaryt ar ką? bet bijau, kad vėl neišmuštų tokiais baisuokliais kaip anąkart. ką jūs tokais atvejai darot? pasidalinkit patirtimi ax.gif
Atsakyti
tu juos imurijai, o tai negerai g.gif reikia atverti kad issivalytu, bet cia tau jau pades tik kosmetologe. arba toliau tepti antibiotikais kol issivaikscios tie guziukai.
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 16, 23:02)
o man kaip atsitiko, niekad neturėjau labai problematiškos odos, aišku spuogų iškildavo, bet normos ribose, tačiau prieš kokius 2 mėn. spuogų tiek ant žando priviso, kad atrodžiau kaip išberta, ten jie kokie 4 buvo, bet tokie dideli ryškūs ir skaudantys, tai ką vieną vakarą pasitepiau su tokiu tepaliuku nuo spuogų "clearasil" ar kazkaip panasiai, tai ryte jokio poveikio nepamačiau, o tik dar labaiu jie paraudonavo, tai ką, aš iškart paėmiau ir patepiau antibijotikais (ten kažkokius specialius spuogams turiu) ogi žiūriu gyja, taip kokia savaitėlę patepliojau ir nustojau, tačiau vis tiek liko raudonos dėmelės ir kas keisčiausia tokie sukėtėjimai tose vietose, toks jausmas, kad spuogas vis  dar yra tačiau jis neprasimuša į viršų , o giliai po oda tūno pasislėpęs rolleyes.gif Gal man kokią valomąją kaukę pasidaryt ar ką? bet bijau, kad vėl neišmuštų tokiais baisuokliais kaip anąkart. ką jūs tokais atvejai darot? pasidalinkit patirtimi ax.gif

Butinai bek pas kosmetologe,ji tai isvalys ir uzdes kokia gydancia kaukyte,kitaip tau jie vel kada nors iskils,gali buti,kad pries menstruacijas.
As tai eiciau pas kosmetologe,kitaip tas demes gali isigyti ilgam laikui.Ir nera taip paprasta jas isnaikinti .As turejau toki sausinamaji zoliu losjona is Anna Lotan,kai iskildavo kokis niekadejas,tai puikiai ji iveikdavo ir dar as losjonas tinka ir demelem gydyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 01 14, 13:21)
O kaip cinko suplaktine odos nelygumams padeda?  g.gif

man taip pat idomu ar cinko suplaktine gali prasviesinti demeles nuo spuogu ir ar ja galima isigyti vaistineje be recepto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 01 20, 23:37)
man taip pat idomu ar cinko suplaktine gali prasviesinti demeles nuo spuogu ir ar ja galima isigyti vaistineje be recepto?  g.gif

Nu ju yra tik universiteto vaistinej, arba tose kur gamina vaistus, bet ten tikrai reikia recepto, o UV merginos sake parduoda ir be recepto smile.gif as tai siandien uzsisakiau kad tas demeles pabalint dercome activ is internetines vaistines, sake kad pabalina tas demeles, tai kai pabandysiu, galesiu parasyt ar padeda ar ne smile.gif o del cinko suplaktines, tai ji ir skirta pabalinti tas demeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 01 14, 14:21)
O kaip cinko suplaktine odos nelygumams padeda?  g.gif

Odos nelygumams labai gera padeda acnofan smile.gif bent jau man tai padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 01 20, 22:42)
Nu ju yra tik universiteto vaistinej, arba tose kur gamina vaistus, bet ten tikrai reikia recepto, o UV merginos sake parduoda ir be recepto  smile.gif  as tai siandien uzsisakiau kad tas demeles pabalint dercome activ is internetines vaistines, sake kad pabalina tas demeles, tai kai pabandysiu, galesiu parasyt ar padeda ar ne  smile.gif  o del cinko suplaktines, tai ji ir skirta pabalinti tas demeles  smile.gif

o kaip ji atrodo? mat kazkada man teko spuogelius teplioti tokia tamsios spalvos smirdancia mase (taip pat cinko tepalas ar kaip vadinosi nebepamenu)?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 01 23, 18:10)
o kaip ji atrodo? mat kazkada man teko spuogelius teplioti tokia tamsios spalvos smirdancia mase (taip pat cinko tepalas ar kaip vadinosi nebepamenu)?

Jei smirdancia tai matyt ten buvo ichtiolas.

Zinkas yra baltas ir praktiskai bekvapis
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 01 22, 15:16)
yra kaune pardavineja kosmetologe  4u.gif

Gal galima sužinoti kur? Turiu tokią problemą. Beje, labai padeda rūgščių pylingai, bet šiuo metu neturiu kosmetologės. Ji pasigimdė vaikutį ir kol kas nedirba. Gal kas žino Kauna?
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2006 06 08, 11:02)
Jei duobutes nera labai gilios, tai manau padetu veido valymas su rugstimi. Pati noriu toki darytis, bet kosmetologe patare palaukti ziemos, nes nusveiciamas virsutinis odos sluoksnis ir tada veida reikia saugoti nuo saules.

Kokie konkrečiai kremai tai daro?Nusipirkau veido priemonių Garnier,šveitiklis ir kremas,jie stiprūs,ne kiekviendai dienai,prie to pačio ir kasdieninių dar,Pure ir PureA...nu vnz...bet kaži ar čia tam jie skirti,čia manau tiesiog spogams gydyti..
Visada turėjau gražią odą,bet laikui bėgant prispaudinėjau ir žiūriu,kad ant žandų duobutės mažos.Bei tie vidiniai spogai sukėteję vietomis,kaip nemalonu,erzina,noris pašalinti,bet tai kaip...Mane iš proto išvarys ta problematiška oda smile.gif Nu žiūrėsiu kaip bus po tų kremų tepimų.Kaži,jei nueičiau pas odos daktarą,viską sutvarkytų laikui bėgant ar nieko naujo nepasakys apart išrašant patarimą ką pirkti ir tepti.
Kosmetologė - taspats,kas odos daktarai?Sako po kosmetologės paslaugų pasinaudojimo turi pastoviai pas ją lankytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 07 vasario 2007 - 19:43