Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Vai2lka @ 2009 12 10, 18:16)
cia ta natinuel krama pas grazina pirkot? kaip jis jum? man irgi siule bet sakiau dar pagalvosiu, vakar pasidariau TCA  tai ziuresim kaip man pades, tikiuosi veido spalvyte bus tolygi. o kaip jum praejus kazkuriam laikui odele?  smile.gif

Pas Lahja(nickas SM jos).
Po kurio laiko tai oda grazesne,bet vistiek reikalauja prieziuros,valymu,nes yra misri,uzsitersia nuo makiazo ir aplinkos apskritai.
Nusipirkau neostratos ultra smoothing lotion 10,naudoju 2 dienas,tai kolkas labai patinka! isties oda kazkokia lygesne,vienodesnes spalvos...Ziuresiu,kaip toliau bus wub.gif
Atsakyti
cia klausimas visoms kurios daresi TCA, kaip antra/trecia diena jusu oda? nes mane taip isbere kaip niekada gyvenime nebuvau isberta, nezinau net ka daryt verysad.gif vakar skambinau Grazinai tai pasake kad normalu nes viska istraukia rugstis, bet siandien dar baisiau, i veidrodi ziuret negaliu nes visas veidas vien baltos virsuneles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 12 12, 12:13)
cia klausimas visoms kurios daresi TCA, kaip antra/trecia diena jusu oda? nes mane taip isbere kaip niekada gyvenime nebuvau isberta, nezinau net ka daryt  verysad.gif vakar skambinau Grazinai tai pasake kad normalu nes viska istraukia rugstis, bet siandien dar baisiau, i veidrodi ziuret negaliu nes visas veidas vien baltos virsuneles  doh.gif

Man iškart po procedūros taip nebuvo. Nebent vieną kartą jau odai nusilupus baisokai išbėrė. Tai galimas dalykas, kad iš giliau oda pradėjo valytis, viskas normalu.
Atsakyti
O gal butu daugiau nuomoniu apie cinko oksido tepaliuka? Gal siaip kokiu nebrangiu kremuku radote( ne Zn suplaktines), nes tu demeliu tik kelios bet ir tai norisi isnaikinti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 12, 18:26)
Man iškart po procedūros taip nebuvo. Nebent vieną kartą jau odai nusilupus baisokai išbėrė. Tai galimas dalykas, kad iš giliau oda pradėjo valytis, viskas normalu.

kad valosi tai normalu, bet kad tieeeek isbertu tai dar niekad gyvenime nebuve, turbut koks simtas spuogu doh.gif
Atsakyti
Aš vėl po TCA. Atsibodo lupinėtis, bet ką jau padarysi doh.gif Na, šį sezoną tikrai jau viskas, tik kelios korekcijos belaukia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 gruodžio 2009 - 11:06
QUOTE(Victorious @ 2009 12 17, 12:06)
Aš vėl po TCA. Atsibodo lupinėtis, bet ką jau padarysi doh.gif Na, šį sezoną tikrai jau viskas, tik kelios korekcijos belaukia..

Nieko blogo,kad tokiu saltu oru TCA dareisi?juk oda naujoji tai tokia plonyte buna,o saltis tai ne juokas,kai -15.. ar kazkoki labai riebu krema naudoji?
Atsakyti
Mergaites, kur Kaune atlieka TCA ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 18, 14:28)
Nieko blogo,kad tokiu saltu oru TCA dareisi?juk oda naujoji tai tokia plonyte buna,o saltis tai ne juokas,kai -15.. ar kazkoki labai riebu krema naudoji?

Na, gal ir nėra pats tinkamiausias laikas TCA, bet buvau jau prieš mėnesį susitarusi dėl laiko ir šiaip noriu forsuoti visą šitą reikalą, nes po to gali nebūt ir galimybių, laiko taip lupinėtis.. Na, tai dabar namuose būnu, kai oda tokia, be rimtos priežasties nelendu i lauką. Beje, gera žinia, kad prieš Kalėdas jau atšils oras, bus apie -2 ax.gif
Atsakyti
Na, ilgokai nerasiau cia... Pirmiausiai tai visas su sventem-buvusiom ir artejanciom!
Tai vat, po vienos normalios ir dvieju dvigubu TCA situacija pas mane tokia, kad kakta visai gera, skruostai ir smakras taip pat. Nepatinka tik dalis abieju skruostuku-tai sias vietas teks dermabrazinti. Pasiryzau tai daryti sausio pacioje pradzioje, nes jau po sios proceduros teks namie menesiuka praleisti ir gydyti nuslifuotas zaizdas. Ziuresim, kaip cia tada bus. Pasiryzau eiti iki galo... Ech, ko tik del to grozio nepadarai.
Tiesa, merginos, su tuo berimu po TCA-tai labai imanoma, nes oda valosi. Man gydytojas rekomendavo nusilupus odai naudoti Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10-ryte ir vakare 2-3 sav. Padeda isspresti visu berimus, nekyla jokie nauji spuogai. O siaip ir profilaktiskai galima ji naudoti vakare kasdien ar kas antra diena. Labai puikiai padeda atsluoksniuoti oda, valo, lygina. Asku, kad tinka naudoti tik rudeni-ziema, pavasariui-vasarai rinktis su SPF 4u.gif .
Atsakyti
Jus taip pat su šventėm 4u.gif
Kaip tik šiandien korekciją dariaus biggrin.gif
Gal galit plačiau parašyt, ką jums apie dermabraziją pasakojo? Ar skausminga, kaip po to veidas ar veido zona atrodo, kiek laiko gyja, kuo reikia teptis, kaip galima tą vietą maskuoti, kada viskas praeina ir normaliai atrodo ir pan. Kokia kaina? 4u.gif
Mane irgi pabėrė šiek tiek po paskutinio TCA unsure.gif Taip pat naudoju "Neostratos Ultra Smoothing Lotion AHA 10". Na, padeda, oda lygesnė thumbup.gif , nors man gal dar labiau patiko "Neoglis AHA BHA 12", tik nežinau, kur dabar rasti g.gif
Atsakyti
Sveikos,
na as spuoguota, gumbuota ir t.t. oda turejau gal pries 10 m., tai pagrinde issigydziau apsilankius pas Grusauska (truputi pavale azotu, ta taip jusu vadinama cinko suplaktine - na man pagrinde ji atrodo spuogam (pulinukam) sausinti, paskui kelis metus lyg kazdien tepdavausi Aknecolor). Siaip paraudimus man gerai balindavo ir balina paprastas cinko tepalas. Tai va gal kokius pastaruosius 6 m. apsieidavau tik su veido sveitikliu ir drekikliu.
Bet gal pries metus ar kiek va atsirado duobuciu nuo inkstiru spaudymo (na nzn nepasakyciau kad as juos spaudziau tiek pat kiek spuogus, nors nuo spuogu randu lyg ir nelike). Na jos kelios, bet vistiek labai sunervino ir noreciau , kad daugiau neatsirastu.
Kaip naturaliais budais gydyti acnes palintus randus galima rasti ir internete (http://www.howtogetridofstuff.com/beauty/how-to-get-rid-of-acne-scars-naturally/) ir mane butent naminiai budai domina.
Bet cia lyg ir ne nuo acnes ar spuogu like randeliai, o tiesiog laabai issipletusios poros. Ka tokiais atvejais daryti? unsure.gif
Atsakyti