Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 19, 12:06)
O ziurekite tuos raudonus randelius Cinko oksido tepaliukas pasviesintu?  g.gif  blush2.gif

turėtų
Atsakyti
Na, stai esu po trecios proceduros, kuri buvo tikrai gana nemaloni. Degino stipriai, net asaros per skruostus riedejo. Aisku, kenteti galima, bet oi verysad.gif Gydytojas ramino, kad sis skausmas reiskia geri doh.gif -neva, labai gerai rugstis praeina, todel rezultatai bus geresni. Ot, tai nors tiek gerai biggrin.gif
Klausiau del fenolio pylingo. Sake, kad Verkiu klinikoje jie atlieka toki dalyka, bet, kad norinciu nera lotuliukas.gif Atseit, be galo toksiskais tas fenolis-kenkia ir sirdziai, ir skydliauke blokuoja ir siaip brudas. Rezultatus duoda arba super gerus, arba super blogus blink.gif . Geri pasireiskia tuo, kad oda nusineria ne kaip virtos bulves lupena, o kaip pirstine. Minejo, kad atjauneja veidas 20-cia metu (jeigu darosi 70-metes). Aisku, dingsta ne tik rauksles, bet ir visokie nelygumai. O blogumai, kad labai didele komplikaciju galimybe, nes jeigu kas nors ne taip-ivyks randejimas. Zodziu, jeigu tau 70 metu-rizikuoti galima, bet jaunam zmogui g.gif Na, zinoma, yra visokiu situaciju (po nudegimu, avariju ir pan. nelaimingu atsitikimu). Taciau atlikus pylinga su fenoliu, ir jeigu, neduok Die..., jis nesekmingas, reikia tikrai pasukti galva ka daryti toliau. O ir gyjimo laikas sudetingas: menesi oda lupasi, reikia stacionarinio stebejimo ir pan.
Siaip labai panasu efekta galima isgauti su TCA-tiesiog vietoj vieno sluoksnio, esant butinybei galima tepti 2, o kartais net ir 3. Gydytojas minejo, kad 20% stiprumo pilnai uztenka. Su stipresne koncentracija velgi per didele yra komplikaciju galimybe.
Tai tiek 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 23, 17:42)
Siaip labai panasu efekta galima isgauti su TCA-tiesiog vietoj vieno sluoksnio, esant butinybei galima tepti 2, o kartais net ir 3. Gydytojas minejo, kad 20% stiprumo pilnai uztenka. Su stipresne koncentracija velgi per didele yra komplikaciju galimybe.
Tai tiek 4u.gif .

Tai taip, man irgi fenolis pernelyg rimtas reikalas atrodo unsure.gif
Maniškė kosmetologė daro pilingus su 50% rūgštimi (TCA ir glikolis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 lapkričio 2009 - 15:48
QUOTE(Victorious @ 2009 11 23, 16:46)

Visiems?ir man su 50 dare? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 23, 20:36)
Visiems?ir man su 50 dare? biggrin.gif  blush2.gif

Taip išeina. Manau, tokias pačias ampules naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 23, 16:46)

Man tepe 2 kartus su 20% (TCA+gliukolis). O fenolis-rimta unsure.gif
Victorious ar dareisi su 50%? g.gif Kiek zinau, nelabai daug kas tokius dabar daro? g.gif Idomu, kaip paskui atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 23, 20:53)
Man tepe 2 kartus su 20% (TCA+gliukolis). O fenolis-rimta unsure.gif
Victorious ar dareisi su 50%? g.gif Kiek zinau, nelabai daug kas tokius dabar daro? g.gif Idomu, kaip paskui atrodo? ax.gif

Man sakė, kad toks stiprumas. Vaizdas kaip po rūgštinio pilingo biggrin.gif Iš tikrųjų tai nebuvo niekad baisaus vaizdo, viskas normos ribose kaip ir turi būti.
Atsakyti
O mano sikart vaizdas tai schmoll.gif Oda raudona su rudomis ir slysksciomis baltomis dememis. Jauciu, kad gerai pagrauze lotuliukas.gif Na, ziuresim kaip bus toliau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 24, 15:41)
O mano sikart vaizdas tai schmoll.gif Oda raudona su rudomis ir slysksciomis baltomis dememis. Jauciu, kad gerai pagrauze lotuliukas.gif Na, ziuresim kaip bus toliau biggrin.gif .

Kaip tavo oda laikosi?smile.gif
Man po tca, + naudojant iprastas priemones ka anksciau naudojau,inkstiru tai visai nera,nosis grazute. Net keista,atrodo,tiek kovojau ir vualia biggrin.gif Nors dar norisi palyginti pacia odos spalva ir viena maza randuka,kuris siek tiek sumazejo po tca ,bet manau antroji procedura ji pribaigtu ax.gif
Siuo metu bandau natinuel krema kazkoki(nepamenu pavad.) su 10% rugsties migdolu berods? (mendelic raso). Tai uzsitepus siek tiek grauzia. Bijau,ar labai jis tiks man,nes yra su sviestmedziu,nenoriu,kad riebintu(nors uzsitepus nesijaucia) ar kimstu poras. Be to kaina- apie 90 lt,tai galvoju,gal pirma ka is neostratos ismeginsiu uz 50 lt ar panasia kaina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 29 lapkričio 2009 - 01:57
QUOTE(Maserati @ 2009 11 29, 02:56)
Siuo metu bandau natinuel krema kazkoki(nepamenu pavad.) su 10% rugsties migdolu berods? (mendelic raso). Tai uzsitepus siek tiek grauzia. Bijau,ar labai jis tiks man,nes yra su sviestmedziu,nenoriu,kad riebintu(nors uzsitepus nesijaucia) ar kimstu poras. Be to kaina- apie 90 lt,tai galvoju,gal pirma ka is neostratos ismeginsiu uz 50 lt ar panasia kaina g.gif

Po trecios proceduros tai vaizdas buvo tikrai nekoks. Rudos, raudonos, baltos demes. Luposi taip ilgai, o nusilupus liko tokios rausvos demes toje vietoje kur buvo pabalusi oda doh.gif Ir besilupancia oda labai atsargiai teko sluostyti, nes vos tik stipriau-ir liko raudona deme. Jauciu, kad nuplonejo gerokai g.gif . Ketvirta procedura turbut tik po Naujuju metu darysiuosi.
O siaip jokiu spuogeliu biggrin.gif Ryte prausiu tik siltu vandenuku, tepu Neostrata losjonu, vakare prausiu Biodermos prausikliu (baigineju ir pirksiu Neostratos su rugstele). Lyg ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 12 02, 21:18)
Po trecios proceduros tai vaizdas buvo tikrai nekoks. Rudos, raudonos, baltos demes. Luposi taip ilgai, o nusilupus liko tokios rausvos demes toje vietoje kur buvo pabalusi oda doh.gif Ir besilupancia oda labai atsargiai teko sluostyti, nes vos tik stipriau-ir liko raudona deme. Jauciu, kad nuplonejo gerokai g.gif . Ketvirta procedura turbut tik po Naujuju metu darysiuosi.
O siaip jokiu spuogeliu biggrin.gif Ryte prausiu tik siltu vandenuku, tepu Neostrata losjonu, vakare prausiu Biodermos prausikliu (baigineju ir pirksiu Neostratos su rugstele). Lyg ir viskas thumbup.gif

O sakykit,jum šita procedūra padėjo nuo spuogelių,akd jų nebėra ra tik dėl rndelių ir dėmelių darotės ją smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 29, 02:56)
Man po tca, + naudojant iprastas priemones ka anksciau naudojau,inkstiru tai visai nera,nosis grazute. Net keista,atrodo,tiek kovojau ir vualia biggrin.gif  Nors dar norisi palyginti pacia odos spalva ir viena maza randuka,kuris siek tiek sumazejo po tca ,bet manau antroji procedura ji pribaigtu ax.gif

cia ta natinuel krama pas grazina pirkot? kaip jis jum? man irgi siule bet sakiau dar pagalvosiu, vakar pasidariau TCA tai ziuresim kaip man pades, tikiuosi veido spalvyte bus tolygi. o kaip jum praejus kazkuriam laikui odele? smile.gif
Atsakyti