Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Maserati @ 2009 11 14, 15:56)
O ka trumpai tariant sios rugstys daro? 4u.gif

Kliniškai įrodyta, kad PHA rūgštys sintezuoja geležies perteklių odoje, susiriša su vandeniu, taip išsaugodamos daugiau drėgmės odoje, bei suteikia stiprią antioksidantinę apsaugą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 lapkričio 2009 - 14:23
gal galit kas daretes pas grazina atsiusti kontaktus ir adresa i az smile.gif ir idomu ar daro proceduras 6tadieniais? dekui 4u.gif
Atsakyti
Nusiunčiau ax.gif
Atsakyti
Tikrai kremu su BHA nera verysad.gif
Vistik pirkausi Neostrata Oil-free Lotion SPF15. Rudeniui-ziemai su tokiu spf kaip tik. Aisku, pavasariui-vasarai zymiai didesnio reiketu. Siaip losjonas labai neblogas, neturiu jokio kvapo, gerai geriasi . Su PHA. Dabar ir uz puse kainos Sugiharoj parduoda thumbup.gif . Vietoj 72 lt. uz 36 lt.
O del pudrytes, tai Exuviance ir man kimso, ir nuo EM bere. Kol kas apsistojau ties BM ir tai dabar naudoju tik ypatingom progom. Kasdien jau galiu eiti be pudros ax.gif . Zinoma, randeliai dar matyti, bet tikrai per puse mazesni. Dar liko man pora proceduru. Dabar gydytojas daro savaite pertrauka po nusilupimo ir tuo metu naudoju Neostrata Ultra Smoothing Lotion su Glikolio rugstimi. Jis lygina, plonina oda ir taip paruosia ja geresniam TCA praeinamumui.
Siaip fainai, kad dingo visi spuogai. Nezinau kiek ilgam, bet kol kas ju nera schmoll.gif Ir odos spalva tokia lygi. Na, zodziu, kol kas viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 18, 11:57)
Vistik pirkausi Neostrata Oil-free Lotion SPF15. Rudeniui-ziemai su tokiu spf kaip tik. Aisku, pavasariui-vasarai zymiai didesnio reiketu. Siaip losjonas labai neblogas, neturiu jokio kvapo, gerai geriasi . Su PHA. Dabar ir uz puse kainos Sugiharoj parduoda thumbup.gif . Vietoj 72 lt. uz 36 lt.
O del pudrytes, tai Exuviance ir man kimso, ir nuo EM bere. Kol kas apsistojau ties BM ir tai dabar naudoju tik ypatingom progom. Kasdien jau galiu eiti be pudros ax.gif . Zinoma, randeliai dar matyti, bet tikrai per puse mazesni. Dar liko man pora proceduru. Dabar gydytojas daro savaite pertrauka po nusilupimo ir tuo metu naudoju Neostrata Ultra Smoothing Lotion su Glikolio rugstimi. Jis lygina, plonina oda ir taip paruosia ja geresniam TCA praeinamumui.
Siaip fainai, kad dingo visi spuogai. Nezinau kiek ilgam, bet kol kas ju nera schmoll.gif Ir odos spalva tokia lygi. Na, zodziu, kol kas viskas ok biggrin.gif

butu labai idomu paziureti foto pries ir po ( jei pasidarete) photo.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 18, 11:57)
O del pudrytes, tai Exuviance ir man kimso, ir nuo EM bere.

Smagu, kad viskas į gera 4u.gif Taip noris "Exuviance" išbandyt, bet baisu, kad nekimštų unsure.gif Na, aš nesu pastebėjus, kad kokia pudra akivaizdžiai kimštų, panašiau, kad mane bėrė stipriai, kai hormonai sukvailioję buvo.. Iki 20 metų apskritai oda tobulai lygi buvo, nė spuogelio ir priemonės porų nekimšo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 lapkričio 2009 - 12:23
QUOTE(kumiko @ 2009 11 18, 12:50)
butu labai idomu paziureti foto pries ir  po ( jei pasidarete) photo.gif

Kai pabaigsiu visa proceduru kursa-pabandysiu tuomet sukelti nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 18, 10:57)

Tas oil free losjonas is sugiharos ka daro?drekinantis?be rugsciu visai?smile.gifO antrasis su glikoliu ar stiprus yra pagal visa produkcija rugstine ar ne?smile.gif
Atsakyti
pas mane aplink lupas like raudoni lopeliai po spuogu, erzina jie mane, bet nezinau kaip juos isnaikinti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 18 lapkričio 2009 - 17:01
QUOTE(Maserati @ 2009 11 18, 17:17)
Tas oil free losjonas is sugiharos ka daro?drekinantis?be rugsciu visai?smile.gifO antrasis su glikoliu ar stiprus yra pagal visa produkcija rugstine ar ne?smile.gif

Oil free tai drekinantis losjonas su 4% gliukonolaktonu, vitaminu E, H, B6, B. Raso, kad non -comedonic, non-acnegenic, su 15 SPF. 50 ml. Su dozatoriumi. Veidui uztenka vieno paspaudimo. Pora dienu kaip naudoju ir visai nieko.
O su glikoliu-tai vidutinio stiprumo (10 AHA). Dar yra 15 AHA. Tai jis tirpdo ragini odos sluoksni, bet nenudziovina, uzsitepus truputi grauzia. Naudoju 2 k. paroje-ryte ir vakare. Jis taip pat lygina oda, sviesina pigmentines ir po akne likusias demeles, padeda sulyginti veido odos spalva. Galima pora savaiciu (tepant 2 k. per para) naudoti kaip valomaja priemone-isvalo poras, pamazina. Bet geriau, aisku, pasitarti su gydytoju arba bent jau Sugiharoj su pardaveja-konsultante-ji tikrai labai sauniai pataria.
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 18, 21:22)
Oil free tai drekinantis losjonas su 4% gliukonolaktonu, vitaminu E, H, B6, B. Raso, kad non -comedonic, non-acnegenic, su 15 SPF. 50 ml. Su dozatoriumi. Veidui uztenka vieno paspaudimo. Pora dienu kaip naudoju ir visai nieko.
O su glikoliu-tai vidutinio stiprumo (10 AHA). Dar yra 15 AHA. Tai jis tirpdo ragini odos sluoksni, bet nenudziovina, uzsitepus truputi grauzia. Naudoju 2 k. paroje-ryte ir vakare. Jis taip pat lygina oda, sviesina pigmentines ir po akne likusias demeles, padeda sulyginti veido odos spalva. Galima pora savaiciu (tepant 2 k. per para) naudoti kaip valomaja priemone-isvalo poras, pamazina. Bet geriau, aisku, pasitarti su gydytoju arba bent jau Sugiharoj su pardaveja-konsultante-ji tikrai labai sauniai pataria.

Kaip tik ir planuoju sugiharoj pirkti,ten dar turiu nuolaida 23%,tai gerokai pigiau gaunasi
Atsakyti
O ziurekite tuos raudonus randelius Cinko oksido tepaliukas pasviesintu? g.gif blush2.gif
Atsakyti