Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:50)
Man irgi teko taip daryt blush2.gif , tai nieko kažko tokio blogo ir nenutiko..

Esu turėjusi "Neoglis" kremą su AHA, vėliau kitą dar plius su nedideliais kiekiais kt. rūgščių. Kažkuris iš jų ir su apsauga nuo saulės buvo, jei gerai pamenu g.gif Visai patiko. Gražesnė, lygesnė pati oda buvo, bet nepasakyčiau, kad būtų akivaizdžiai padėję nuo tuo metu mane labai puolusių spuogų unsure.gif

As tai ir ieskau kremo su SPF kad butu ir Aha ar BHA(gal geriau pastaruoju,nes su AHA prausikli turiu). Galvoju,gal ismegint rasos kur yra pasirode...bet kazkaip bijau,nes nelabai ko gero tikiuosi is sio kremo-gelio. Nors atsiliepimai daugumoj geri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 07, 00:00)
As tai ir ieskau kremo su SPF kad butu ir Aha ar BHA(gal geriau pastaruoju,nes su AHA prausikli turiu). Galvoju,gal ismegint rasos kur yra pasirode...bet kazkaip bijau,nes nelabai ko gero tikiuosi is sio kremo-gelio. Nors atsiliepimai daugumoj geri blush2.gif

Aš naudojau visą "Rasos" liniją problemiškai odai, tai man buvo per stipri ir veidas sudirgo (ypač nuo toniko su siera). Kaip ir nepastebėjau jokio teigiamo poveikio unsure.gif Aš irgi skaičiau, kad nemažai kas giria tą kremą-gelį su rūgštimi - o gal ir verta pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 23:32)
Aš naudojau visą "Rasos" liniją problemiškai odai, tai man buvo per stipri ir veidas sudirgo (ypač nuo toniko su siera). Kaip ir nepastebėjau jokio teigiamo poveikio unsure.gif Aš irgi skaičiau, kad nemažai kas giria tą kremą-gelį su rūgštimi - o gal ir verta pabandyt mirksiukas.gif

Na,jei nerasiu kremo is norimu firmu su bha ir spf tada tikrai meginsiu,bet ne visa serija,o tik kremuka.
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 06, 17:12)

Tiesa o kokia Jūsų gydytojo nuomonė apie "Dermatix", "Mederma" ir kt. pan. tepalus? ax.gif Užsienio forumuose prisiskaičiau daug labai teigiamų atsiliepimų apie "Medermą" ir gundo išbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 23:36)
QUOTE(neris @ 2009 11 06, 17:12)

Tiesa o kokia Jūsų gydytojo nuomonė apie "Dermatix", "Mederma" ir kt. pan. tepalus? ax.gif Užsienio forumuose prisiskaičiau daug labai teigiamų atsiliepimų apie "Medermą" ir gundo išbandyti rolleyes.gif

Pas tave randeliai nepasinaikina po TCA?
Man vienas,toks labai plonas ir pailgas isnyko,o turiu ji nuo neatmenamu laiku,t.y. turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 07, 01:27)
Pas tave randeliai nepasinaikina po TCA?
Man vienas,toks labai plonas ir pailgas isnyko,o turiu ji nuo neatmenamu laiku,t.y. turejau smile.gif

Na, mažėja, bet gal ne taip greitai, kaip aš norėčiau rolleyes.gif Labai erzina, kai pasižiūriu prie ryškaus apšvietimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 07, 00:56)
Na, mažėja, bet gal ne taip greitai, kaip aš norėčiau rolleyes.gif Labai erzina, kai pasižiūriu prie ryškaus apšvietimo doh.gif

Vat, vat, pas mane irgi po antros proceduros tikrai pagerejimas zymus matosi. Bet prie apsvietimo, tai schmoll.gif Noretusi lygiau kad butu. O siaip gylesniu randeliu pakrasciai tokie isplauke pasidare, o ir patys tokie lygesni pasidare. Zodziu, matau progresa bigsmile.gif Kakta visai gera.
Dar liko 2 kartai. Ziuresim, ka cia daryti toliau.
Beje, po antros proceduros oda luposi taip lygiau, o ne gabalais. Ketvirtos dienos vakare jau buvau nusilupusi, bet raudonumas laikosi ilgiau. O siaip jokio spuogelio. Tik sakyciau oda jautresne tokia. Patepiau su Bioderma Hydra ir kazkaip deginti pradejo, tai grizau prie Neostrata Bionic Lotion.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 06, 08:44)
Siandien grazi oda,mazai visai beliko kam luptis.

ir kaip ispudis visai nusilupus? ar odos spalva daug lygesne, pasinaikino raudonos demeles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 11 09, 22:27)
ir kaip ispudis visai nusilupus? ar odos spalva daug lygesne, pasinaikino raudonos demeles?  smile.gif

Tikrai taip smile.gif nors pas mane nebuvo kazkokiu baisumu,tik visokie mazyciai defektukai,tai galiu sakyti,kad oda labai graziai atrodo.Ziuresiu,kaip toliau bus:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 09, 22:41)
Tikrai taip smile.gif nors pas mane nebuvo kazkokiu baisumu,tik visokie mazyciai defektukai,tai galiu sakyti,kad oda labai graziai atrodo.Ziuresiu,kaip toliau bus:)

bandysiu ir as tada smile.gif pas mane taipogi nera kazkokiu baisiu randu tiesiog daug smulkiu raudonu taskiukiu ir del to veido spalva negrazi, tikiuosi taipogi busiu patenkinta rezultatu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 09 lapkričio 2009 - 23:07
QUOTE(neris @ 2009 11 09, 17:26)
Vat, vat, pas mane irgi po antros proceduros tikrai pagerejimas zymus matosi. Bet prie apsvietimo, tai  schmoll.gif Noretusi lygiau kad butu. O siaip gylesniu randeliu pakrasciai tokie isplauke pasidare, o ir patys tokie lygesni pasidare. Zodziu, matau progresa bigsmile.gif Kakta visai gera.
Dar liko 2 kartai. Ziuresim, ka cia daryti toliau.

Na, tai taip, visad kad ir gerai, norisi dar geriau, dar tobuliau biggrin.gif Na, mano tik žandukas vienas problemiškas, bet tenka daryt pradžioj visam veidui. Iš pat pradžių kosmetologei atrodė, kad aš čia išsigalvoju, nieko nėra, nes pati savo kabinete dienos šviesoj nepudruotą odą tyrinėjo keliskart, bet nelabai ką pastebėjo g.gif , po to tik prisikišusi su lempa apžiūrėjo iš visai arti ir sakė, kad dabar supranta, ką aš turiu galvoj. Pati atkreipiau dėmesį, kad išryškėja dirbtiniam apšvietime ir pasidažius pudra g.gif
Nemanau, kad čia kas nors turi tuos baisius randus kaip Vai2lka rašė biggrin.gif Na, ir šiaip nereiktų didžiulių stebuklų tikėtis, kad oda taps kaip stiklinė iškart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 lapkričio 2009 - 01:15
QUOTE(Maserati @ 2009 11 07, 00:00)
As tai ir ieskau kremo su SPF kad butu ir Aha ar BHA(gal geriau pastaruoju,nes su AHA prausikli turiu).

O pudras be SPF naudoji? g.gif Na, aš kol kas apsauginių kremų nesidairau, nes pudros turimos yra su SPF. Beje, būna kremų tiek su AHA, tiek su BHA. Dabar tvarkydamasi atradau "NEOGLIS Crema Antieta Plus [BHA-AHA 12%]" su kaip ir geru galiojimu biggrin.gif, tai gal reiks vėl pabandyt. Kiek žinau, "La Roche Posay" tokių turi irgi smile.gif
Beje, kaip alijošiui sekasi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 lapkričio 2009 - 01:49