QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 17:16)
Neris,na,juk viskas del grozio! verta atkentet skausmus. O nereikia ilgiau palaukti po pirmo pilingo,na,kad oda kaziek pati ,,ataugtu""?
As galvoju,kad darysiu ta antra TCA,kad jau butu visas kursas praeitas rekomenduotas
Beje,gal zinot,po kiek laiko po TCA galima naudoti iprasta kosmetika(naudoju neoglis prausikli ir seruma drekinanti christinos) ? Ir ar galima naudoti pvz neoglis ar neostratos koki kremuka su aha-bha?dar netuiru,bet noreciau ismeginti
As galvoju,kad darysiu ta antra TCA,kad jau butu visas kursas praeitas rekomenduotas
Beje,gal zinot,po kiek laiko po TCA galima naudoti iprasta kosmetika(naudoju neoglis prausikli ir seruma drekinanti christinos) ? Ir ar galima naudoti pvz neoglis ar neostratos koki kremuka su aha-bha?dar netuiru,bet noreciau ismeginti
Jo, del grozio moterys gali daug ka atkenteti Svarbu, kad rezultatas butu teigiamas.
Mano atveju, kakta, smakras,skruostu sonai link ausu kaip ir visai neblogi buvo po pirmos proceduros. Tai sioms vietoms antras dvigubas kartas buvo paskutinis.
Didziausia beda yra skruostai. Tai sekanti karta darysiusi tik juos.
O del odos ataugimo, tai net nzn. Sena nusilupa, o jos vietoj jau buna nauja. Nera reikalo leisti jai vel storeti ir kaupti nesvarumus, nes pacios matote, kad nusilupus senai odai-nauja dar nebuna ideali. Zodziu, yra numatytas atitinkamas kursas-4 k., kuriuos reikia praeiti (tai priklauso labai individualiai nuo odos). Jauciu, kad man dar teks viena zanduka ir dermabrazinti Bet tai bus tik po Naujuju.
O del kosmetikos, tai bent jau man gydytojas rekomenduoja Neostrata (bet gal todel, kad dirba su ja). Po proceduros naudoju Ana Lotan Aloe gel, o nakciai Neostrata Bionic lotion-jis padrekina, nekemsa. Siaip kasdienai galvoju isigyti Neostrata Oil-free lotion (jis ir su 15 spf), tai nors dabar saule ir nera aktyvi, bet man sauleta diena isejus i lauka, veida pesteti pradejo. Tai pagalvojau, kad gal to apsaugos kiek ir reikia, kad paskui neprisidaryciau visokiu pigmentiniu nesamoniu.
O gal, Maserati, gali ka nors rekomenduoti is Neoglis? Ir kaip tas Christinos serumas-ar gerai probleminei odai? Svarsciau as apie ji...
Tiesa, gydytojo paklausiau apie Biodermos produktus, bet jis pasake, kad neblogi, bet ne geriausi Dabar sios firmos tik prausikli baigineju.
Tiesa, Maserati, jeigu oda nenori luptis, tai tu dazniau siltu vandenuku, be prausiklio, be nieko, paplauk. Sukamais judesiai tiesiog veida plauk 3-4 k. per diena ir turetu tikrai labai graziai nusiplauti.
Man po pirmos proceduros, tai penktos dienos vakare beveik viskas nusilupo. buvo like tik vos vos ant skruostu ties ausimis.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 11 04, 16:40)
Tą pačią rūgštį tepė ar skirtingas? Labai įdomu bus, koks rezultatas Kiek mokėjot?
Tepe ta pacia. Mokejau 240 lt.
O siaip kas darysis, tai tikrai namuose reikes praleisti ne maziau 5 d.
Apie rezultatus vis pranesinesiu, gal kam bus naudinga .
Beje kiek kainuoj toks pylingas Kosmetologijos centre Pylimo g.?