Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 17:16)
Neris,na,juk viskas del grozio! smile.gif verta atkentet skausmus. O nereikia ilgiau palaukti po pirmo pilingo,na,kad oda kaziek pati ,,ataugtu""?
As galvoju,kad darysiu ta antra TCA,kad jau butu visas kursas praeitas rekomenduotas biggrin.gif
Beje,gal zinot,po kiek laiko po TCA galima naudoti iprasta kosmetika(naudoju neoglis prausikli ir seruma drekinanti christinos) ? Ir ar galima naudoti pvz neoglis ar neostratos koki kremuka su aha-bha?dar netuiru,bet noreciau ismeginti smile.gif

Jo, del grozio moterys gali daug ka atkenteti biggrin.gif Svarbu, kad rezultatas butu teigiamas.
Mano atveju, kakta, smakras,skruostu sonai link ausu kaip ir visai neblogi buvo po pirmos proceduros. Tai sioms vietoms antras dvigubas kartas buvo paskutinis.
Didziausia beda yra skruostai. Tai sekanti karta darysiusi tik juos.
O del odos ataugimo, tai net nzn. Sena nusilupa, o jos vietoj jau buna nauja. Nera reikalo leisti jai vel storeti ir kaupti nesvarumus, nes pacios matote, kad nusilupus senai odai-nauja dar nebuna ideali. Zodziu, yra numatytas atitinkamas kursas-4 k., kuriuos reikia praeiti (tai priklauso labai individualiai nuo odos). Jauciu, kad man dar teks viena zanduka ir dermabrazinti verysad.gif Bet tai bus tik po Naujuju.
O del kosmetikos, tai bent jau man gydytojas rekomenduoja Neostrata (bet gal todel, kad dirba su ja). Po proceduros naudoju Ana Lotan Aloe gel, o nakciai Neostrata Bionic lotion-jis padrekina, nekemsa. Siaip kasdienai galvoju isigyti Neostrata Oil-free lotion (jis ir su 15 spf), tai nors dabar saule ir nera aktyvi, bet man sauleta diena isejus i lauka, veida pesteti pradejo. Tai pagalvojau, kad gal to apsaugos kiek ir reikia, kad paskui neprisidaryciau visokiu pigmentiniu nesamoniu.
O gal, Maserati, gali ka nors rekomenduoti is Neoglis? Ir kaip tas Christinos serumas-ar gerai probleminei odai? Svarsciau as apie ji... rolleyes.gif
Tiesa, gydytojo paklausiau apie Biodermos produktus, bet jis pasake, kad neblogi, bet ne geriausi g.gif Dabar sios firmos tik prausikli baigineju.
Tiesa, Maserati, jeigu oda nenori luptis, tai tu dazniau siltu vandenuku, be prausiklio, be nieko, paplauk. Sukamais judesiai tiesiog veida plauk 3-4 k. per diena ir turetu tikrai labai graziai nusiplauti. 4u.gif
Man po pirmos proceduros, tai penktos dienos vakare beveik viskas nusilupo. buvo like tik vos vos ant skruostu ties ausimis.

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 11 04, 16:40)
Tą pačią rūgštį tepė ar skirtingas?  Labai įdomu bus, koks rezultatas rolleyes.gif Kiek mokėjot?

Tepe ta pacia. Mokejau 240 lt. 4u.gif
O siaip kas darysis, tai tikrai namuose reikes praleisti ne maziau 5 d. 4u.gif
Apie rezultatus vis pranesinesiu, gal kam bus naudinga 4u.gif .
Beje kiek kainuoj toks pylingas Kosmetologijos centre Pylimo g.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 05, 12:30)
Beje kiek kainuoj toks pylingas Kosmetologijos centre Pylimo g.? g.gif

200Lt.
Beje, Gydomosios kosmetologijos centras yra Jogailos gatvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 lapkričio 2009 - 14:18
Neris,man labai patinka christinos serumas,jis nekemsa poru,bet intensyviai drekina,tik va galvoju kad dabar reikes kanors su SPF isigyti,tai mastau,rinktis planuoju is neoglis,neostrata,natinuel..jei bus pasirinkimas,aisku:) man jau zandai toliau pasilupo siandien ir kakta pradejo pagaliau:) na,oda atrodo tikrai graziai ta naujoji,laukiu viso vaizdo!!
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 11 05, 12:30)
Jauciu, kad man dar teks viena zanduka ir dermabrazinti verysad.gif Bet tai bus tik po Naujuju.

Toj pačioj klinikikoj darysitės? Kokis gijimo laikotarpis, kaina? 4u.gif
Atsakyti
Ar nieko baisaus,jei odele truputi nulupau keletoje vietu,bet ji tokia atsokus buvo,sakyciau,nes ne lupau,o pakeliau mazais gabaliukais?nieko tokio? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 06 lapkričio 2009 - 00:14
QUOTE(Maserati @ 2009 11 06, 01:14)
Ar nieko baisaus,jei odele truputi nulupau keletoje vietu,bet ji tokia atsokus buvo,sakyciau,nes ne lupau,o pakeliau mazais gabaliukais?nieko tokio? rolleyes.gif

man kazkaip baisu ir besidaryt jei jus 5tad daretes ir dar 4tad pusiau apsilupus tesat unsure.gif tai bijau kad 5 dienu gali man ir neuztekt, o i zmones reiks eit tai apsilupus niekaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 11 06, 07:27)
man kazkaip baisu ir besidaryt jei jus 5tad daretes ir dar 4tad pusiau apsilupus tesat  unsure.gif tai bijau kad 5 dienu gali man ir neuztekt, o i zmones reiks eit tai apsilupus niekaip  verysad.gif

Siandien grazi oda,mazai visai beliko kam luptis.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 05, 21:55)
Toj pačioj klinikikoj darysitės? Kokis gijimo laikotarpis, kaina? 4u.gif

Darysiuosi ten pat. Kainos dar nezinau, nes skaiciuos cm. Parasysiu apie tai veliau. Gyjimo laikotarpis ilgas verysad.gif 1 menuo tikrai. Nes ta vieta atrodys kaip nubrozdinta. O man darytis reiketu kiek gyliau, tai ir gyjimas ilgesnis, ir pats laikotarpis po derambrazijos sudetingesnis. Nes reikia, kad graziai sasas uzsidetu, kad infekcija jokia nepakliutu, kad zaizda tolygiai gytu, dziutu ir pamazu atsoktu. Tik tokiu atveju, po sasu atsiradusi nauja oda bus lygi ir grazi. Velgi, sita procedura gali leisti tik zmogus, kuriam nereikia i darba. Kol kas megaujuosi sia galimybe, nes namuose iki pavasario busiu su savo mazeliu. Kitaip turbut butu neimanoma darytis panasiu dalyku.
Papildyta:
[quote=Maserati,2009 11 05, 19:35]
Neris,man labai patinka christinos serumas,jis nekemsa poru,bet intensyviai drekina,tik va galvoju kad dabar reikes kanors su SPF isigyti,tai mastau,rinktis planuoju is neoglis,neostrata,natinuel..

Maserati, jeigu rasi kazka su SPF probleminei odai, tai gal galetum parasyti ar cia, ar i AZ 4u.gif .
Atsakyti
Ok,pranesiu. O su kiek spf kremu reikia?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 06, 02:14)

Man irgi teko taip daryt blush2.gif , tai nieko kažko tokio blogo ir nenutiko..

Esu turėjusi "Neoglis" kremą su AHA, vėliau kitą dar plius su nedideliais kiekiais kt. rūgščių. Kažkuris iš jų ir su apsauga nuo saulės buvo, jei gerai pamenu g.gif Visai patiko. Gražesnė, lygesnė pati oda buvo, bet nepasakyčiau, kad būtų akivaizdžiai padėję nuo tuo metu mane labai puolusių spuogų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 lapkričio 2009 - 14:15
QUOTE(Victorious @ 2009 11 06, 14:50)
Man irgi teko taip daryt blush2.gif , tai nieko kažko tokio blogo ir nenutiko..

Esu turėjusi "Neoglis" kremą su AHA, vėliau kitą dar plius su nedideliais kiekiais kt. rūgščių. Kažkuris iš jų ir su apsauga nuo saulės buvo, jei gerai pamenu g.gif Visai patiko. Gražesnė, lygesnė pati oda buvo, bet nepasakyčiau, kad būtų akivaizdžiai padėję nuo tuo metu mane labai puolusių spuogų unsure.gif

As kazkaip labai bijojau plesyt blush2.gif Tiesiog dazniau plaudavau veida ir luposi man.

Jo, naudojant kremus su trupuciu rugsties, spuogai nedingsta (arba dings tik trumpam, o paskui vel puola) doh.gif Gal, sakau, taip valosi g.gif Ka manot?
Atsakyti
O ar GK klinikose atlieka tokias proceduras kaip TCA ar visokie giluminiai rugstiniai pylingai? g.gif Kazkaip ieskau internete,bet nerandu,kad jie ta darytu,bet man lyg ,kad kazkur girdejus esu ,kad daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 06 lapkričio 2009 - 20:50