Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 19:48)
Aha, vėl iš likučio problemiškai zonai. Jau pabodo lupinėtis, bet ką padarysi doh.gif O pati kartosi?
Gal plaukų dažyt eisi? Lauksiu atsiliepimų žvilgančių plaukų temoj blush2.gif

Dar nezinau,siaip kartojimas po 5 sav. butu,tai dar daug laiko pagalvojimui:) ar daug pasikeicia jei 2 k pasidarai TCA ,o ne 1?smile.gif
4dieni eisiu plauku dazyt su tais dazais be spalvos biggrin.gif
Papildyta:
O kiek kainuoja ne visam veidui daryti?beje,kuriai zonai darys tau?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 21:31)
Dar nezinau,siaip kartojimas po 5 sav. butu,tai dar daug laiko pagalvojimui:) ar daug pasikeicia jei 2 k pasidarai TCA ,o ne 1?smile.gif

O kiek kainuoja ne visam veidui daryti?beje,kuriai zonai darys tau?

Na, man tai skirtumas yra ax.gif Na, tu žiūrėk, kaip tave tenkins rezultatas, kai oda nusilups rolleyes.gif Žandui darys iš tos pačios ampulės.
Tie dažai labai ir mane domina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 lapkričio 2009 - 19:45
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 20:43)
Na, man tai skirtumas yra  ax.gif  Na, tu žiūrėk, kaip tave tenkins rezultatas, kai oda nusilups rolleyes.gif Žandui darys iš tos pačios ampulės.
Tie dažai labai ir mane domina biggrin.gif

Taip,pazuresiu kaip oda atrodys..nes dabar tik senaja matau ir tokia susitraukusia visa,ypac matosi,kai sypsausi. Kaip senutes oda biggrin.gif
Atsakyti
Ar normalu,kad pvz man valgant taip istempia oda,ypac issiziojus,arba kai juokiuosi. Ar tai nera blogai,juk ji paskui greiciau atsoksta g.gif
Atsakyti
paskaiciau jusu diskusijas apie fenolio pylinga - kazkur skaiciau, kad ji rekomenduojama deryti ne tik, kad vyresniame amziuje (cia kazkas rase, kad virs 50 metu), bet ir tik viena karta gyvenime g.gif nes atseit pavjingiausias is pylingu ir gali sukelti daugiau pasaliniu veiksniu, giliausiai paveikiama oda ax.gif galima pagooglinti phenol peel ar pan kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 02, 19:29)
Ar normalu,kad pvz man valgant taip istempia oda,ypac issiziojus,arba kai juokiuosi. Ar tai nera blogai,juk ji paskui greiciau atsoksta g.gif

Normalu, juk pirmiausia lupasi zona aplink burną ir natūralu, kad kažkiek "atšoksta" valgant ar juokiantis. Aišku, dirbtinai daryt mimikas ar lupti odos pačiai nereikėtų. O šiaip manau, kad neverta dėl to nerimauti, viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 02, 18:44)
Normalu, juk pirmiausia lupasi zona aplink burną ir natūralu, kad kažkiek "atšoksta" valgant ar juokiantis. Aišku, dirbtinai daryt mimikas ar lupti odos pačiai nereikėtų. O šiaip manau, kad neverta dėl to nerimauti, viskas ok smile.gif

kakta ir zandai dar visai nepradejo luptis:)
paziurejau,kad angliskai apie fenolio pilinga daug informacijos! labai nesigilinau,nes neplanuoju jo darytis,taip tik perziurejau,kaip atrodo pries/po.

O juokinga,kad vienam psl nurodyta,jog TCA kaina nuo 500 doleriu biggrin.gif tad kodel pas mus zymiai pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 02, 20:42)
kakta ir zandai dar visai nepradejo luptis:)
paziurejau,kad angliskai apie fenolio pilinga daug informacijos! labai nesigilinau,nes neplanuoju jo darytis,taip tik perziurejau,kaip atrodo pries/po.

O juokinga,kad vienam psl nurodyta,jog TCA kaina nuo 500 doleriu biggrin.gif  tad kodel pas mus zymiai pigiau?

Skaitinėju ir aš plačiau apie fenolio pilingą.
Vakaruose ne tik tokios procedūros, bet ir odontologijos, plastinės chirurgijos ir pan. paslaugos yra žymiai brangesnės. Gražina minėjo, kad TCA Prancūzijoje kainuoja pora šimtų eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 lapkričio 2009 - 19:07
QUOTE(Victorious @ 2009 11 02, 20:04)
Skaitinėju ir aš plačiau apie fenolio pilingą.
Vakaruose ne tik tokios procedūros, bet ir odontologijos, plastinės chirurgijos ir pan. paslaugos yra žymiai brangesnės. Gražina minėjo, kad TCA Prancūzijoje kainuoja pora šimtų eurų.

man pamenu minejo,kad ta sveiciamoji procedura FR kainuoja 200 E biggrin.gif
Atsakyti
Pastebejau,kad kai kuriose zonose,kur nusilupo siek tiek odos,pvz. prie nosies matosi tokie mazyciai taskeliai tamsesni. Ar taip ir turi buti?kakta dar visiskai nesilupa,o joje yra atsirades mazas spuogelis paraudes,matosi,kad jis po senaja oda.
Kada apskritai rezultatas pasimato,ar iskart kur oda nusilupa,tai jau galutinis rezultatas ar veliau?
Beje,kada bus galima naudoti koki prausikli ar pan. nes prie nosies toks maziukas spuogas buvo atsirades,manau del to,kad nieko kito netepu tik alijosiaus geli ir vandeniu nuprausiu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 03, 13:52)
Pastebejau,kad kai kuriose zonose,kur nusilupo siek tiek odos,pvz. prie nosies matosi tokie mazyciai taskeliai tamsesni. Ar taip ir turi buti?kakta dar visiskai nesilupa,o joje yra atsirades mazas spuogelis paraudes,matosi,kad jis po senaja oda.
Kada apskritai rezultatas pasimato,ar iskart kur oda nusilupa,tai jau galutinis rezultatas ar veliau?
Beje,kada bus galima naudoti koki prausikli ar pan. nes prie nosies toks maziukas spuogas buvo atsirades,manau del to,kad nieko kito netepu tik alijosiaus geli ir vandeniu nuprausiu.

O kas ten? Inkštiriukai ar dėmelės kokios? g.gif
Na, su spuogeliais po senaja oda (jau nusilupus irgi) man taip pat yra buvę, nors ir visad gijimo metu naudojau švelnų, neutralų muiliuką ar prausiklį. Atrodo lyg į paviršių greičiau ištrauktų besiformuojantį giliau odoje spuogą (ar ten esančius nešvarumus) g.gif Gražina irgi sakė, kad gali pabert po TCA.
Taip, odai nusilupus matosi efektas. Tik gal reiktų palaukt, kol viskas nusilups, tada galėsi bendrą vaizdą įvertinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 lapkričio 2009 - 14:44
QUOTE(Victorious @ 2009 11 03, 15:19)
O kas ten? Inkštiriukai ar dėmelės kokios? g.gif
Na, su spuogeliais po senaja oda man irgi yra taip buvę, nors ir visad gijimo metu naudojau švelnų, neutralų muiliuką ar prausiklį. Atrodo lyg į paviršių greičiau ištrauktų besiformuojantį giliau odoje spuogą (ar ten esančius nešvarumus) g.gif
Taip, odai nusilupus matosi efektas. Tik gal reiktų palaukt, kol viskas nusilups, tada galėsi bendrą vaizdą įvertinti smile.gif

na,ant nosies tai aiskiai pasidare matomesni taskeliai tamsus(kadangi nieko nenaudoju,tik kaip ir rasiau vanduo ir gelis),kaktoje to spuogelio mazo manau nepveiksiu,nes juk ant virsaus negyva oda.
sakyk,o kuo daugiau drekinu(tepu dazniau) geli,tai tuo greiciau turetu vykti visas procesas ar ne?smile.gif
Atsakyti