Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Siandien oda tokia lygi ir isitempus. Tikrai neatrodo baisiai g.gif o kai lupasi,tai dideliais plotais ir ar taip plonai?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 31, 15:12)
Siandien oda tokia lygi ir isitempus. Tikrai neatrodo baisiai g.gif  o kai lupasi,tai dideliais plotais ir ar taip plonai?

Plonai, bet nedideliais plotais.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 31, 14:12)
Siandien oda tokia lygi ir isitempus. Tikrai neatrodo baisiai g.gif  o kai lupasi,tai dideliais plotais ir ar taip plonai?

Ryt-poryt prades aplink lupas ir smakra luptis. Tik neliesk atsilupusios odos, nes jei patrauksi-gali stipriai "nuvaziuoti" . Tuomet toje vietoje nauja oda gali pakeisti pigmentacija ir nusilupusi bus nelygios spalvos. Taip man gydytojas sake. Prausimo metu kiek nusipraus, tiek ir gerai. O sausa grieztai draudziama lupti! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 18:09)

neris,o kam tas rugstinis tepaliukas po visko?ar nereikia drekinimo,o toki tepti,po proceduros? 4u.gif

Man gydytojas patare Neostrata Bionic Lotion nakciai ir jeigu jau labai tempia dienai. O siaip Ana Lotan Aloe geli tepti kelis sykius dienoje. 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad pagal paskutinius duomenis, EADV 2009 m. kongreso Berlyne - pats efektyviausiais būdas šalinti randus po spuogų yra fenolio pilingas, bet plačiau info nelabai randu g.gif Gal kas bandėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 lapkričio 2009 - 00:14
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 01:08)
Perskaičiau, kad pagal paskutinius duomenis, EADV 2009 m. kongreso Berlyne - pats efektyviausiais būdas šalinti randus po spuogų yra fenolio pylingas, bet plačiau info nelabai randu  g.gif Gal kas bandėt?

net neisivaizduoju kas tai,bet radau tokios info: Fenolio pylingas rekomenduotinas atlikti ne anksciau nei 50 metu, kadangi yra didele gresme kad bus pazeista veido raumenu funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 02:14)
net neisivaizduoju kas tai,bet radau tokios info: Fenolio pylingas rekomenduotinas atlikti ne anksciau nei 50 metu, kadangi yra didele gresme kad bus pazeista veido raumenu funkcija.

Mačiau, kad tai buvo skaitytojo komentaras ax.gif TCA irgi naudojama raukšlių, pigmentinių dėmių mažinimui.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 01:20)
Mačiau, kad tai buvo skaitytojo komentaras  ax.gif  TCA irgi naudojama raukšlių, pigmentinių dėmių mažinimui.

*****..jei butum anksciau parasius,buciau paklausus Grazinos,gal ji kanors zinotu.
O i tema,tai ji sake,kad netepti pudros,nes baisiai atrodys,gal kai prades luptis,tai jo,bet va dabar tai galeciau tepti,tikrai nieko baisaus nebutu,nes lygi oda.
Nors kazkaip po TCA nera noro ne dazytis veido..kolkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 02:24)
*****..jei butum anksciau  parasius,buciau paklausus Grazinos,gal ji kanors zinotu.
O i tema,tai ji sake,kad netepti pudros,nes baisiai atrodys,gal kai prades luptis,tai jo,bet va dabar tai galeciau tepti,tikrai nieko baisaus nebutu,nes lygi oda.
Nors kazkaip po TCA nera noro ne dazytis veido..kolkas biggrin.gif

Aš po geros savaitės eisiu vėl, tai paklausiu ax.gif Bet nemanau, kad ji naudoja. Apskritai google'as labai mažai info išmeta ir nėra adresų, kas tokius pilingus atlieka.
Pamatysi, greit pradės šerpetoti ir luptis biggrin.gif Na, tai kaip ir ant labai išsausėjusios, šerpetojančios odos pudra nekaip žiūrisi ir dar labiau viską išryškina rolleyes.gif
Atsakyti
Spėju, kad tokį pilingą atlieka "DR Klinika", nes jų dermatologė ir paminėjo šitą procedūrą savo konsultacijoje biggrin.gif Pažiūrėjau, kad ten pilingų kainos 350 - 700Lt biggrin.gif Parašiau e-mailą būtent dėl fenolio pilingo, tikiuosi, atrašys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(neris @ 2009 10 30, 17:53)
Ruosiuosi procedurai treciadieni. Tiesa sakant, kaip jis ten tas dvigubas pylingas bus atliekams ir nesupratau doh.gif Aiskino man gydytojas, kad berods, dvieju rusiu rugstis naudos. Is pradziu su viena, o paskui su kita. Minejo, kad per pora savaiciu sis metodas duoda stulbinamu rezultatu.

Labai lauksiu išsamesnių komentarų ir atsiliepimų apie dvigubą pilingą 4u.gif Įdomi būtų ir Jūsų gydytojo nuomonė apie fenolio pilingą, koks efektyvumas lyginant su dvigubu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 lapkričio 2009 - 01:29
Klausykit, gal kas zino kaip pashalint raudonas demes po spuogu? skaiciau, bet niekur taip konkreciai ir nepasakyta. Gal yra kokiu paprastu, veiksmingu priemoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 11 01, 01:32)
Aš po geros savaitės eisiu vėl, tai paklausiu ax.gif Bet nemanau, kad ji naudoja. Apskritai google'as labai mažai info išmeta ir nėra adresų, kas tokius pilingus atlieka.
Pamatysi, greit pradės šerpetoti ir luptis biggrin.gif Na, tai kaip ir ant labai išsausėjusios, šerpetojančios odos pudra nekaip žiūrisi ir dar labiau viską išryškina rolleyes.gif

TCA darysi?
Man jau nuo veido sonu lupasi,jauciu rytoj tai zmones gasdinti jau galesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 01, 20:32)
TCA darysi?
Man jau nuo veido sonu lupasi,jauciu rytoj tai zmones gasdinti jau galesiu biggrin.gif

Aha, vėl iš likučio problemiškai zonai. Jau pabodo lupinėtis, bet ką padarysi doh.gif O pati kartosi?
Gal plaukų dažyt eisi? Lauksiu atsiliepimų žvilgančių plaukų temoj blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 lapkričio 2009 - 18:51