Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Jurgutėlė @ 2006 11 26, 22:05)
kokią turi omenyje? g.gif  kiek proc.? nes 40 , tai mano oda beveik nieko nesureaguoja cool.gif o su kiek daraisi tu? 4u.gif kuo blogai azotas? ar bandei 70 proc. rūgšttį?

tiesa sakant net nezinau kiek procentu kosmetologe man darydavo,niekada net neuzejo mintis paklaust.bet ji visada palaipsniui didndavo.pradziai lengvute tokia,o veliau stipresne.kiek atsimenu atrodo is ericson laboratorie naudodavo g.gif

o apie azota nieko nezinau,tai jei kas ka zino,galite apsviesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenyte @ 2006 06 08, 13:14)
Po poros metu spuogu spaudymo susigadinau veida, kad kazin kas padetu.Duobes per visa veida, pirmiau nepastebejau...Kas turi tokia patirti del tokio veido ir ar padetu visokie lazeriai ar slifavimai. Kaip anksciau jau nebebus, bet turiu vilties, kad yra svelninanciu priemoniu.Nors veida kita persisodink...

4u.gif turejau ash tokia beda buvo raudona deme nedidele bet labaj sunku paslept niekaip neishejdavo uzhmaskuot verysad.gif taj pora metu pasikankinau ir pranyko...
Atsakyti
Pas mane tai ne iskilus randeliai, bet duobutes liko mazytes sad.gif
Kazin, Contractubex duobutes lygina ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2006 12 29, 16:24)
Pas mane tai ne iskilus randeliai, bet duobutes liko mazytes sad.gif
Kazin, Contractubex duobutes lygina ar ne?

nu contratubex nuo randu.... gal ir gydo pasiklausk vaistineje...arba nuejk pas kosmetologe ji tikraj zhinos ka daryt...viena mano drauge naudoja krema su cinku smirda lb bet uzhtat nuo veido akyse nyksta tos duobutes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergytia: 29 gruodžio 2006 - 13:25
QUOTE(mergytia @ 2006 12 29, 13:23)
nu contratubex nuo randu.... gal ir gydo pasiklausk vaistineje...arba nuejk pas kosmetologe ji tikraj zhinos ka daryt...viena mano drauge naudoja krema su cinku smirda lb bet uzhtat nuo veido akyse nyksta tos duobutes  4u.gif  biggrin.gif

gal gali tos draugės paklausti kaip kremas su cinku vadinasi ir kur jo gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 12 29, 18:58)
gal gali tos draugės paklausti kaip kremas su cinku vadinasi ir kur jo gauti?  ax.gif

jejgu tu ish kauno smile.gif tai viena kosmetologe kaune jo pardavineja...priesh mola kitoj gatves pusej yra tokia kirpykla ir ten ji dirba nuejtum pas ja ir nusipirktum nes kitur tai nzn ar rastum.... thumbup.gif
Atsakyti
gal kas atradote dar kokiu stebuklu?
nes mano spuoai pagaliau po truputy gyja - o jau kai dinsta pradeda matytis duobutes... siaubas, kazkoks, nemaniau anksciau kad ju turiu. o pasirodo per spuogiukus nesimate matyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 01, 19:02)
gal kas atradote dar kokiu stebuklu?
nes mano spuoai pagaliau po truputy gyja - o jau kai dinsta pradeda matytis duobutes... siaubas, kazkoks, nemaniau anksciau kad  ju turiu. o pasirodo per spuogiukus nesimate matyt  verysad.gif

duobutes tai ziauru...o tu spuogus gal spaudai? nes man kai pati spaudau tada ir lieka ir randeliai, ir duobutes, nors jos lb doh.gif mazos, kaip taskiukai.
Atsakyti
dazniausia ax.gif
na sstengiuosi nespasti, ale kartais užeina priepuoliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2006 12 30, 18:38)
jejgu tu ish kauno  smile.gif  tai viena kosmetologe kaune jo pardavineja...priesh mola kitoj gatves pusej yra tokia kirpykla ir ten ji dirba nuejtum pas ja ir nusipirktum nes kitur tai nzn ar rastum....  thumbup.gif
o kokia to kremo su cinku kaina?gal galima tikslesni adresa ar nr. i az 4u.gif
Atsakyti
aš irgi turiu problemą dėl likusių randelių verysad.gif kremai tikrai nepadės, manau. geriausiai tiktų turbūt tik veido šlifavimas lazeriu g.gif
Atsakyti
Cinko suplaktinė padeda. Tik reikia sąžiningai tepti ir ilgai užtrunka.
Atsakyti