Laukiam Maserati su atsiliepimais po proceduros
Na, o mano oda tikrai Spalva susilyginus, demeliu raudonu likusiu po spuogu neliko, ir randeliu konturai tokie isplauke pasidare, jokiu spuogeliu nesikelia. Kol kas fainai. Naudoju ta rugstini losjona, kuris tipdo riebalini poodini sluoksni, plonina oda, lygina, neleidzia atsirasti spuogams. Ruosiuosi procedurai treciadieni. Tiesa sakant, kaip jis ten tas dvigubas pylingas bus atliekams ir nesupratau Aiskino man gydytojas, kad berods, dvieju rusiu rugstis naudos. Is pradziu su viena, o paskui su kita. Minejo, kad per pora savaiciu sis metodas duoda stulbinamu rezultatu. Aisku, sake, kad procedura ne is maloniuju. Ir lupimosi laikas ilgesnis, ir i zmones tik po 7-8 dienu iseiti galesiu, nes veidas po poros dienu po proceduros bus kaip nuplikytas . Zodziu, bus matyti. Ispudzius parasysiu
As jau po TCA:) tai ka,po proceduros veidukas buvo gan raudonas,dabar po 40 min,jau tik vos vos. Skaudejo tikrai nemazai. Labai idomu,koks rezultatas bus tikiuosi,kad odele paliks lygesne,glotnesne. Kosmetologe sake,kad galima padaryti dar viena procedura po 5 savaiciu(T zonai stipriau,likusiai veido daliai silpniau) ir uztektu metams,daugiau nereikia.
Tai va,tikiuosi pirmadieni nebusiu labai labai baisi
neris,o kam tas rugstinis tepaliukas po visko?ar nereikia drekinimo,o toki tepti,po proceduros?
Tai va,tikiuosi pirmadieni nebusiu labai labai baisi
neris,o kam tas rugstinis tepaliukas po visko?ar nereikia drekinimo,o toki tepti,po proceduros?
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 19:09)
Skaudejo tikrai nemazai.
Man pirmąkart irgi skaudėjo, net ašaros nevalingai tekėjo (Gražina sakė, kad visos per šitą procedūrą apsiverkia ), o dabar tai tik jaučiu, kad kaista oda - vienas juokas palyginus
QUOTE(Victorious @ 2009 10 30, 18:22)
Man pirmąkart irgi skaudėjo, net ašaros nevalingai tekėjo (Gražina sakė, kad visos per šitą procedūrą apsiverkia ), o dabar tai tik jaučiu, kad kaista oda - vienas juokas palyginus
ne,tikrai kad verkciau tai tiek neskaudejo,bet buvo buvo,tikrai nemazai skausmo
Dar pas ja kazkokia mokine atejusi,ar kas,nelabai supatau,bet stebi,kaip dirba ir Grazina jai aiskiina.
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 19:26)
ne,tikrai kad verkciau tai tiek neskaudejo,bet buvo buvo,tikrai nemazai skausmo
Dar pas ja kazkokia mokine atejusi,ar kas,nelabai supatau,bet stebi,kaip dirba ir Grazina jai aiskiina.
Gali būt. Kaip supratau, dabar dar kažkas jos kabinete būna ir dirba, nes praeitąkart pati sunkiai rado kitur perdėtas priemones
QUOTE(Victorious @ 2009 10 30, 18:34)
Gali būt. Kaip supratau, dabar dar kažkas jos kabinete būna ir dirba, nes praeitąkart pati sunkiai rado kitur perdėtas priemones
Dabar man veidas toks lipnus,nezinau ka ji uztepe bet sake nesiprausti siandien,o taip norisi
QUOTE(Elenyte @ 2006 06 08, 09:44)
Po poros metu spuogu spaudymo susigadinau veida, kad kazin kas padetu.Duobes per visa veida, pirmiau nepastebejau...Kas turi tokia patirti del tokio veido ir ar padetu visokie lazeriai ar slifavimai. Kaip anksciau jau nebebus, bet turiu vilties, kad yra svelninanciu priemoniu.Nors veida kita persisodink...
tai arei arei arei,as taip kakta susiariau.susimazinau randus ir duobes kai pradejau valytis veida su rugstimis ir deguoni naudoti.mano kosmetologe sake,kad rugstis patirpina ir taip po truouti nusluoksniuoja virsutini odos sluoksni,duobes lygeja,jei sudomino pasakysiu pas ka as einu.
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 20:52)
Dabar man veidas toks lipnus,nezinau ka ji uztepe bet sake nesiprausti siandien,o taip norisi
Ne, tikrai šiandien negalima praustis. Tai, ką ji užtepė, kaip pati sakė, paskatina odos atsinaujinimo procesą. Šiuo metu vyksta reakcija, po kurios kitą dieną jau "atšoks" senoji oda. Antrą dieną pradedu tept rekomenduotu "Traumeel S" homeopatiniu tepalu.
QUOTE(Victorious @ 2009 10 30, 21:54)
Ne, tikrai šiandien negalima praustis. Tai, ką ji užtepė, kaip pati sakė, paskatina odos atsinaujinimo procesą. Šiuo metu vyksta reakcija, po kurios kitą dieną jau "atšoks" senoji oda. Antrą dieną pradedu tept rekomenduotu "Traumeel S" homeopatiniu tepalu.
Kokia jo kaina?o kuo prausti veida paskui?
Man sake,kad tiks ir ana lotan alijosiaus zele.
QUOTE(Maserati @ 2009 10 30, 22:58)
Kokia jo kaina?o kuo prausti veida paskui?
Tai tikriausiai, kad tinka ir tas gelis. Na, aš kažko tokio neturėjau, paklausiau, ką tept, tai pasiūlė šitą tepalą. Veidą prausiu kaip įprastai. Gal geriau švelnesnės priemonės
QUOTE(Victorious @ 2009 10 30, 22:03)
Tai tikriausiai, kad tinka ir tas gelis. Na, aš kažko tokio neturėjau, paklausiau, ką tept, tai pasiūlė šitą tepalą. Veidą prausiu kaip įprastai. Gal geriau švelnesnės priemonės
As neturiu jokio kito prausiklio,isskyrus Neoglis. Galvoju,ar verta tam isigyti