Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Jurate81 @ 2009 10 27, 13:46)
Jus cia tokioms proceduroms ryztates del tu demeliu, tai dabar galvoju apie kokias cia demeles kalba vyksta blush2.gif Pas mane po didesniu spuogu irgi lieka demeles, bet jos su laiku vis svieseja svieseja ir isnyksta pacios, aisku, uztrunka ne viena diena, kartais net menesi ar daugiau, bet vistiek jos pranyksta... O pas jus jos nepradingsta?unsure.gif

Pas mane demeliu nera,tiesiog norisi sulyginti veido spalva,atnaujinti odele.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 27, 00:34)
Na viskas,pasiryzau,5dieni eisiu biggrin.gif  tikiuosi nepasigaileti biggrin.gif

O pries kiek laiko reikia uzsirasyti pas ta gydytoja norint darytis ta procedura?Labai dideles eiles paprastai buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 27, 20:30)
O pries kiek laiko reikia uzsirasyti pas ta gydytoja norint darytis ta procedura?Labai dideles eiles paprastai buna? g.gif

Pas ka?cia vienos daresi verkiu klinikoj,o as pas dichovskiene eisiu:) siaip pas ja nenueisi ta pacia diena ar kelios dienos pries,bet tikrai ne savaitem laukti reikia smile.gif
Atsakyti
Na, stai ka galeciau pasakyti po pirmosios proceduros. Dariausi antradieni, tai sestadieni jau galima buvo "iskisti nosi i zmones". Antradieni is karto po proceduros dar galima 2-3 rodytis, bet paskui jau schmoll.gif .
Veido spalva suvienodejo, pasviesejo, tokia lygesne tapo. Pirma syki, kad pirmadieni ir siandien jau be krempudros galejau iseiti.
Gydytojas vistik sake, kad tikejosi geresnio rezultato g.gif . Na, bet cia turbut kiekvienam odos tipui skirtingai. Tai sia savaite dar tepsiuosi rugstiniu Neostrata losjonu ir ruosiu oda dvigubam pylingui doh.gif . Nedaznai toki daro, bet mano atveju, jis duodu labai neblogu rezultatu. Aisku, tai skausminga, lupimasis ilgesnis, bet... ka... teks kenteti... Labai noriu geru rezultatu blush2.gif
O ka kamuoja tik nelygi veido spalvyte po akne, ar raudonos demeles nuo spuogeliu-tai tikrai labai rekomenduoju. Nenusivilsite.
Ir dar galiu pasakyti, kad nei vieno spuogelio po proceduros neiskilo thumbup.gif Nezinau ar tai ilgam g.gif , bet noriu tiketi, kad taip.
Atsakyti
Kaip tas dvigubas bus daromas? smile.gif
Atsakyti
baisokos man atrodo tokios proceduros,kai pagalvoji net mechaninis valymas kenkia odai,o cia taip pavojingai man atrodo,kad oda suploneti gali.bet siaip pati tikrai ryzciausi isbandyti.o strazdanas idomu panaikina si procedura? beabejo lauksiu ir maserati atsiliepimu smile.gif beje,maserati,kol dar neatliko proceduros,gal galetum suorganizuoti nuotraukeles pries/po? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 28, 00:07)
baisokos man atrodo tokios proceduros,kai pagalvoji net mechaninis valymas kenkia odai,o cia taip pavojingai man atrodo,kad oda suploneti gali.bet siaip pati tikrai ryzciausi isbandyti.o strazdanas idomu panaikina si procedura? beabejo lauksiu ir maserati atsiliepimu smile.gif beje,maserati,kol dar neatliko proceduros,gal galetum suorganizuoti nuotraukeles pries/po? smile.gif

Dabar turiu ,,pries" tik su makiazu kur esu ax.gif
Atsakyti
O idomu, ar daro tokias proceduras veidukams, kuriuose kapiliarai arti pavirsiaus? Nelabai turbut, jei oda suploneja po to... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 28, 01:07)
o strazdanas idomu panaikina si procedura?

Tam kartui strazdanos tikrai dingsta biggrin.gif
Atsakyti
tai man strazdanos net per ziema visiskai neisnyksta,galvoju,jei pasidaryciau procedura,tai veliau vengciau saules :| taip svajoju apie visiskai vienodos spalvos veida,o jei dar spuogeliai bent porai menesiu dingtu,kad nuo ju atsipusti.. gal reiks tarp kaledu ir naujuju per atostogas ir pasiryzti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 10 28, 03:17)
tai man strazdanos net per ziema visiskai neisnyksta,galvoju,jei pasidaryciau procedura,tai veliau vengciau saules :| taip svajoju apie visiskai vienodos spalvos veida,o jei dar spuogeliai bent porai menesiu dingtu,kad nuo ju atsipusti.. gal reiks tarp kaledu ir naujuju per atostogas ir pasiryzti smile.gif

Man tai vienodai dėl strazdanų, bet kosmetologė vis pergyvena, kad mano strazdanėlės nušviesės lotuliukas.gif Beje, pasak jos, po TCA jau ir veido valymo nebereikia, nes visi negerumai "nusilupa" ir oda atsinaujina. Nors, kiek pamenu, po pirmų procedūrų odai nusilupus ir praėjus keletai dienų, paberdavo unsure.gif Dabar jau tfu tfu tfu nebe, gal kiek švaresnė oda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 spalio 2009 - 01:27
QUOTE(Maserati @ 2009 10 27, 22:02)
Pas ka?cia vienos daresi verkiu klinikoj,o as pas dichovskiene eisiu:) siaip pas ja nenueisi ta pacia diena ar kelios dienos pries,bet tikrai ne savaitem laukti reikia smile.gif

As ketinu darytis Medea klinikoj,bet ne Vilniuj ir ne Kaune,tai i ten gydytoja ta kuri daro is Vilniaus atvaziuoja,Buciene ar kaip ten jos pavarde,dabar nelabai pamenu,tai man kazkaip ir atrodo,kad jei visai is kito miesto atvaziuoja,tai gal reikia labai is anksto uzsirasyti g.gif
Atsakyti