[quote=neris,2009 10 20, 19:58]
Siaip visuomet gerai pries kazka darant pasikonsultuoti, nes telefonu ar e-mail'u nemacius zmogaus sunku kazka nuspresti... Mano tai veida apziurejo taip atidziai, pamaige, paciupinejo, dar paziurejo. iI tik tada pasake, kad reikes 4 proceduru. O kakta susitvarkytu ir po 2. Bet kakta mano tai tokia puse bedos. Tai vat, galvoju, diamondess, tai jeigu pas tave negilus randeliai ir demeles-tai galimas daiktas, kad 1-2 pilnai pakaks
Kaina svyruoja 200-250 lt. Man siandien dare visa veida-tai 250lt.+specialus drekinamasis kremukas (nes nieko tokio namuose neturejau. taciau jeigu turi-tai sito pirkti nereikia). Manau, kad tas 50 lt.-tai buvo dalis sumos uz konsultacija, uz kuria uzvakar nemokejau
Siaip procedura trunka 30-40 min. Duoda nuo skausmo vaistuku, o po 20 min. paguldo ir tepa ant veiduko kazkoki kaip geli. Oda ima silti, po to persteteti, o veliau taip tarsi degina, bet kenteti galima
O paskui pucia vesu ora i veiduka-taip maziau jauciamas deginimas, o galu gale tepa Aloe storai, storai-ir visas perstejimas ir nemalonus pojuciai praeina. Veidukas paraudes, bet nepatines. Dabar jau i vakara eme ruduoti
O siaip savijauta
Kartoju sau tarsi maldele kokia "Negi busiu grazi?...Negi busiu?"
... Zadejo, kad viskas bus gerai-noriu tuo tiketi... Bus matyti.
-------------------------------------------------------------------------------------------
O pavyzdziui nesvarbu kokioj klinikoj,bet ar reikia cia pries koki menesi uzsiregistruoti,ar jau sakykim ateini pas gyditoja bet kada konsultacijai is anksto neuzsiregistraves,o jau kitai dienai susitari del proceduros?
Nes gyvenu arciau juros,tai man i Klaipeda kurnors butu geriausia darytis nuvaziuot. O kazin Spa centruose gal daro tokias proceduras?ar tik butinai tai turi buti klinikos kokios nors?