Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 13:43)
bet ar tikrai tokia pat procedura?
Bet zinok nooooriu,nu jei dabar nepameginsiu,tai reiks metus laukti biggrin.gif
man grazina nesake,kad oj ne tikrai nedarysiu as tau,bet minejo ,kad nereikia,bet jei noreciau,tai tirkai nepakenks.

Na, kalba apie tą pačią TCA rūgštį ax.gif Visa procedūra vyko taip pat kaip ir neris aprašė.
Aš tavo vietoj nesidaryčiau, pasaugočiau veidą, nes visgi stresas, trauma odai, rūgštis turi ir šalutinį poveikį, reikia labai saugoti odą nuo saulės, padidėja rizika odai pigmentuotis ir t.t. Tokios procedūros tinkamos problemiškai, su randeliais, dėmėtai, vystančiai odai, kai jau nėra kitos išeities rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 spalio 2009 - 11:57
QUOTE(Vai2lka @ 2009 10 21, 07:04)
o kaip pas jus dabar su spuogeliais? ar visiskai nebeturit ju? nes pas mane kartais vis dar pasirodo koks nenaudelis smile.gif tai idomu kaip po tos proceduros ar vel nesusigadins odele per kazkiek laiko ir ar bus galima naudot pudra?
ir gal galima gydyto pavarde, telefona ir adresa i az jei nesunku  4u.gif

perpildytas jusu az tai atrasau cia.
Dariausi Verkiu klinikoj pas L.Jazukeviciu. Visa informacija cia: http://www.verkiuklinika.lt/
Pas mane anksciau irgi iskildavo vis po koki spuogeli bet po proceduru kol kas nekyla smile.gif pudra naudojau iskart kai apsilupo odele. Tam apribojimu nera. Nusluoksniavus oda, ji atsinaujina ir tampa sviezia, spalvyte sulygeja. O kaip ji atrodys ateityje priklausys jau nuo prieziuros. Daktaras patars ka reikia daryti kad issaugot ja grazia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2009 10 21, 13:39)
perpildytas jusu az tai atrasau cia.
Dariausi Verkiu klinikoj pas L.Jazukeviciu. Visa informacija cia: http://www.verkiuklinika.lt/
Pas mane anksciau irgi iskildavo vis po koki spuogeli bet po proceduru kol kas nekyla smile.gif pudra naudojau iskart kai apsilupo odele. Tam apribojimu nera. Nusluoksniavus oda, ji atsinaujina ir tampa sviezia, spalvyte sulygeja. O kaip ji atrodys ateityje priklausys jau nuo prieziuros. Daktaras patars ka reikia daryti kad issaugot ja grazia wink.gif

o kokius kremus po proceduros naudoti reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 15:47)
o kokius kremus po proceduros naudoti reikia? smile.gif

Tinka visi drekinantys. Man dar dave (pilstomo) Ana Lotan Aloe gelio ir dar ten pat pirkausi Neostrata Bionic Lotion (su Lactobionic acid).
Atsakyti
Na, mergaites, mane irgi kankina tokia pati problema- duobutes, demeles likusios po tu prakeiktu spuogu doh.gif . Nera jos dideles, bet jau mirtinai uzkniso maskuoti... lotuliukas.gif Siand buvau pas odos gydytoja ir ji man pasiule pasidaryt dermaroller (cia kazkaip mano randelius subadys adatom ir tai paskatins naturaliai atsinaujint oda). Radau info, kad tai padeda mazint ir mazas rauksleles, celiulita... sake, kad reikes 3 proceduru, kas 6 savaites.

Gal kuri jau bandet? Ar padejo? 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kiek laiko po TCA matosi rezultatai?gal atsakys tos,kurios bande procedura jau seniau 4u.gif ar galima naudoti savaiminio idegio priemones paskui?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 23, 12:13)
Merginos,kiek laiko po TCA matosi rezultatai?gal atsakys tos,kurios bande procedura jau seniau 4u.gif  ar galima naudoti savaiminio idegio priemones paskui?

o tai cia ne ilgalaikis poveikis unsure.gif as tai nusprendziau savo veidukui dar duoti metus laiko pasitaisyti, o po to turbut beliks si iseitis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute miaukalys @ 2009 10 22, 19:13)
Na, mergaites, mane irgi kankina tokia pati problema- duobutes, demeles likusios po tu prakeiktu spuogu doh.gif . Nera jos dideles, bet jau mirtinai uzkniso maskuoti... lotuliukas.gif Siand buvau pas odos gydytoja ir ji man pasiule pasidaryt dermaroller (cia kazkaip mano randelius subadys adatom ir tai paskatins naturaliai atsinaujint oda). Radau info, kad tai padeda mazint ir mazas rauksleles, celiulita... sake, kad reikes 3 proceduru, kas 6 savaites.

Gal kuri jau bandet? Ar padejo? 4u.gif

o pas kokia gydytoja buvai? ax.gif
Atsakyti
[quote=neris,2009 10 20, 19:58]
Siaip visuomet gerai pries kazka darant pasikonsultuoti, nes telefonu ar e-mail'u nemacius zmogaus sunku kazka nuspresti... Mano tai veida apziurejo taip atidziai, pamaige, paciupinejo, dar paziurejo. iI tik tada pasake, kad reikes 4 proceduru. O kakta susitvarkytu ir po 2. Bet kakta mano tai tokia puse bedos. Tai vat, galvoju, diamondess, tai jeigu pas tave negilus randeliai ir demeles-tai galimas daiktas, kad 1-2 pilnai pakaks g.gif Kaina svyruoja 200-250 lt. Man siandien dare visa veida-tai 250lt.+specialus drekinamasis kremukas (nes nieko tokio namuose neturejau. taciau jeigu turi-tai sito pirkti nereikia). Manau, kad tas 50 lt.-tai buvo dalis sumos uz konsultacija, uz kuria uzvakar nemokejau g.gif
Siaip procedura trunka 30-40 min. Duoda nuo skausmo vaistuku, o po 20 min. paguldo ir tepa ant veiduko kazkoki kaip geli. Oda ima silti, po to persteteti, o veliau taip tarsi degina, bet kenteti galima blink.gif O paskui pucia vesu ora i veiduka-taip maziau jauciamas deginimas, o galu gale tepa Aloe storai, storai-ir visas perstejimas ir nemalonus pojuciai praeina. Veidukas paraudes, bet nepatines. Dabar jau i vakara eme ruduoti unsure.gif O siaip savijauta thumbup.gif Kartoju sau tarsi maldele kokia "Negi busiu grazi?...Negi busiu?" unsure.gif unsure.gif unsure.gif ... Zadejo, kad viskas bus gerai-noriu tuo tiketi... Bus matyti.

-------------------------------------------------------------------------------------------

O pavyzdziui nesvarbu kokioj klinikoj,bet ar reikia cia pries koki menesi uzsiregistruoti,ar jau sakykim ateini pas gyditoja bet kada konsultacijai is anksto neuzsiregistraves,o jau kitai dienai susitari del proceduros? g.gif Nes gyvenu arciau juros,tai man i Klaipeda kurnors butu geriausia darytis nuvaziuot. O kazin Spa centruose gal daro tokias proceduras?ar tik butinai tai turi buti klinikos kokios nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 24 spalio 2009 - 17:39
Ir dar norejau paklausti,kaip tiksliai vadinasi tas jau rimtas gilusis pilingas,cia kur saket,kad oda rudai raudona ir lupasi iki savaites? Nes ieskau visaip ivedinedama internete info.,bet nieko man neismeta gero,tik apie kazkokius pavirsinius...Kaip man tiksliai reiketu pavadinti ta procedura kreipiantis i gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 23, 15:06)
o tai cia ne ilgalaikis poveikis unsure.gif  as tai nusprendziau savo veidukui dar duoti metus laiko pasitaisyti, o po to turbut beliks si iseitis... verysad.gif

Na, kad ne visam gyvenimui tai tikrai biggrin.gif smile.gif idomu,kaip ilgai oda buna grazi,skaisti,po to kai visiskai nusilupa?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 25, 23:21)
Na, kad ne visam gyvenimui tai tikrai biggrin.gif  smile.gif  idomu,kaip ilgai oda buna grazi,skaisti,po to kai visiskai nusilupa?

o jei ne ilgalaikis, tai gal mikrodermabrazija butu iseitis... unsure.gif kazkaip nesinoretu taip odos traumuoti kas kazkiek laiko... unsure.gif aisku, ko nepadarysi del grozio biggrin.gif
Atsakyti