Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(neris @ 2009 10 19, 22:14)
Beje, miss85, kaip po antro pylingo? Kokie rezultatai? Labai domina, nes zinociau ko galiu tiketis? (gali ir i az) g.gif

Jau veidukas grazus, tik kur buvo patys giliausi randeliai dar vos vos matosi. Tai darysiu trecia bet ne visam veidui o tik porai lopineliu. Man tai pries procedura nedave nuskausminamuju ir viskas truko apie 10-15 min. Speju kad tau dare gilesni pylinga (man dare vidutiniu gylio). Kai viskas apsilups, oda gali buti paraudus, bet neissigask-per pora dienu paraudimas praeis. Man irgi daktaras sake, kad reikes 4 proceduru, bet jis taip sako visiems, noredamas apsidrausdamas (kaip jis issireiske - pradziuginti, kai pamatys kad uztenka ir poros).
O del kainu, kas domisi:
100 Lt konsultacija
200 Lt viena procedura
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2009 10 20, 21:21)
Jau veidukas grazus, tik kur buvo patys giliausi randeliai dar vos vos matosi.

pas mane nelygi veido spalva, daug rausvu demeliu likusiu po spuogu, tad be pudros nekeliu kojos is namu, idomu ar uztektu vienos proceduros? o kaip pas jus po poros proceduru veidukas atrodo? kaip veido spalvyte ar lygi, nera jokiu raudonu lopineliu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 spalio 2009 - 21:11
QUOTE(Victorious @ 2009 10 20, 19:53)
neris, jūs darėtės, kaip supratau, glikolio rūgšties cheminį pilingą?

Dariausi TCA gyliausia 4u.gif
Papildyta:
[quote=miss85,2009 10 20, 21:21]
Jau veidukas grazus, tik kur buvo patys giliausi randeliai dar vos vos matosi. Tai darysiu trecia bet ne visam veidui o tik porai lopineliu. Man tai pries procedura nedave nuskausminamuju ir viskas truko apie 10-15 min. Speju kad tau dare gilesni pylinga (man dare vidutiniu gylio). Kai viskas apsilups, oda gali buti paraudus, bet neissigask-per pora dienu paraudimas praeis. Man irgi daktaras sake, kad reikes 4 proceduru, bet jis taip sako visiems, noredamas apsidrausdamas (kaip jis issireiske - pradziuginti, kai pamatys kad uztenka ir poros).

Oi, kaip fainai, jeigu veidukas grazus wub.gif Jeigu nesunku, gal galetumete pasidalinti ir tolimesniais rezultatais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 10 20, 22:09)
pas mane nelygi veido spalva, daug rausvu demeliu likusiu po spuogu, tad be pudros nekeliu kojos is namu, idomu ar uztektu vienos proceduros? o kaip pas jus po poros proceduru veidukas atrodo? kaip veido spalvyte ar lygi, nera jokiu raudonu lopineliu?  smile.gif

Pas mane irgi buvo daug raudonu lopineliu, tai man paaiskino kad tai yra padidejusi pigmentacija (pasirodo negalima degintis kai yra spuogu). Tai raudonos demeles man isnyko po pirmos proceduros thumbup.gif .Kad uzteks vienos proceduros 100% negaliu garantuoti, nes gal musu raudonumai skyresi. Geriausia nueiti i konsultacija ir ten pasakytu.
O paskutine procedura planuoju penktadieni. Ir tikiuosi pagaliau busiu grazi grazi biggrin.gif na bent jau kompleksas del baisios odos baigia isnykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2009 10 20, 23:30)
Pas mane irgi buvo daug raudonu lopineliu, tai man paaiskino kad tai yra padidejusi pigmentacija (pasirodo negalima degintis kai yra spuogu). Tai raudonos demeles man isnyko po pirmos proceduros thumbup.gif  .Kad uzteks vienos proceduros 100% negaliu garantuoti, nes gal musu raudonumai skyresi. Geriausia nueiti i konsultacija ir ten pasakytu.
O paskutine procedura planuoju penktadieni. Ir tikiuosi pagaliau busiu grazi grazi  biggrin.gif  na bent jau kompleksas del baisios odos baigia isnykti  smile.gif

o kiek dienu po proceduros oda baisi, kada jau i zmones galima eit? ax.gif o po to degintis galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 10 20, 23:41)
o kiek dienu po proceduros oda baisi, kada jau i zmones galima eit?  ax.gif  o po to degintis galima?  g.gif

Kazkur 7 dienu reikia kad apsiluptu veidas. Jei plaukai iki peciu galima ir po 5 dienu lysti i lauka, prisidengiant veido krastus plaukais. Degintis negalima apie puse metu ir tuo laiku reikia naudoti kremus bent su spf 30. Todel ir rekomenduojama darytis rudeni, kad nepakenktu aktyvi vasaros saule. Nesisaugant gali atsirasti ant veido pigmentiniu demiu.
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2009 10 21, 00:00)
Dariausi TCA gyliausia 4u.gif

Kuo giliausias nuo vidutinio skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2009 10 20, 23:30)
Pas mane irgi buvo daug raudonu lopineliu, tai man paaiskino kad tai yra padidejusi pigmentacija (pasirodo negalima degintis kai yra spuogu). Tai raudonos demeles man isnyko po pirmos proceduros thumbup.gif  .Kad uzteks vienos proceduros 100% negaliu garantuoti, nes gal musu raudonumai skyresi. Geriausia nueiti i konsultacija ir ten pasakytu.
O paskutine procedura planuoju penktadieni. Ir tikiuosi pagaliau busiu grazi grazi  biggrin.gif  na bent jau kompleksas del baisios odos baigia isnykti  smile.gif

o kaip pas jus dabar su spuogeliais? ar visiskai nebeturit ju? nes pas mane kartais vis dar pasirodo koks nenaudelis smile.gif tai idomu kaip po tos proceduros ar vel nesusigadins odele per kazkiek laiko ir ar bus galima naudot pudra?
ir gal galima gydyto pavarde, telefona ir adresa i az jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 10 21, 07:04)
o kaip pas jus dabar su spuogeliais? ar visiskai nebeturit ju? nes pas mane kartais vis dar pasirodo koks nenaudelis smile.gif tai idomu kaip po tos proceduros ar vel nesusigadins odele per kazkiek laiko ir ar bus galima naudot pudra?
ir gal galima gydyto pavarde, telefona ir adresa i az jei nesunku  4u.gif

Galeciau pasakyti, tik pagal save. Pas mane spuogeliu yra-kartais daugiau, kartais maziau. Eidama darytis "nesiausi" 4 tokius giluminius nenaudelius. Po proceduros jau vakare pastebejau, kad spuogeliai tokie nudziuve-negyvi pasidare. Gydytojas minejo, kad sis pylingas padeda naikinti ir spuogelius, taciau nedave jokios garantijos, kad ju paskui nebus. Tiesiog po proceduru eisiu konsultuotis ten pat del akne. Ten yra gydytoja, kuri konsultuoja siuo klausimu. Manau, tai butu geriausias variantas. Prasysiu, kad paskirtu gydyma ir parinktu kosmetines priemones. Berods, Neostrata priemones jie ten naudoja (ir labai neblogi atsiliepimai apie sia firma) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 10 21, 00:36)
Kuo giliausias nuo vidutinio skiriasi?

Na, tiksliai atsakyti negaliu, bet manau, kad naudojamos rugsties procentas yra didesnis ir todel jis giliau prasiskverbia pro oda g.gif Atrodo taip man aiskino blush2.gif
Atsakyti
Paskaiciau apie verkiu klinikoje atliekama procedura ir taip susigundziau doh.gif blush2.gif labai noreciau bent i konsultacija nueiti,bet jauciu,kad bus tik 100 lt ismesta i bala,nes pasakys,kad nieko nedaryti.Na,bent taip galvoju,nes kosmetologes ta sako.
Ir mastau,ar geriau pas Dichovskiene eiti darytis TCA ar ten pasikonsultuoti ir darytis ten kazka(gal,jei leis)? nes planavau sia procedura,tik vis bijodavau,o dabar va kaiptik ir ruduo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 13:25)
Ir mastau,ar geriau pas Dichovskiene eiti darytis TCA ar ten pasikonsultuoti ir darytis ten kazka(gal,jei leis)? nes planavau sia procedura,tik vis bijodavau,o dabar va kaiptik ir ruduo.. ax.gif

Tą pačią TCA atlieka tiek Gražina, tiek Verkių klinikoj, tiek "GK Klinikoj", kiek aš žinau ax.gif
Maserati, tau tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 21 spalio 2009 - 11:28
QUOTE(Victorious @ 2009 10 21, 12:27)
Tą pačią TCA atlieka tiek Gražina, tiek Verkių klinikoj, tiek "GK Klinikoj", kiek aš žinau  ax.gif
Maserati, tau tikrai nereikia biggrin.gif

bet ar tikrai tokia pat procedura?
Bet zinok nooooriu,nu jei dabar nepameginsiu,tai reiks metus laukti biggrin.gif
man grazina nesake,kad oj ne tikrai nedarysiu as tau,bet minejo ,kad nereikia,bet jei noreciau,tai tirkai nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 21 spalio 2009 - 11:44