Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Ne. Su rūgštimis esu dariusi. Padėjo. Man aiškino, kad en odos sluoksnis nuimamas cheminiu būdu, o dermabrazija - mechaniniu. Tikslas tas pats. Rūgštimis reikia daryti visą ciklą, o dermabrazija -galima nors ir vieną. Bet aš jos dar nebandžiau. smile.gif
Atsakyti
o kokiam mieste darete? as kai kalbejau tai tik nuo spalio galima iki vasario darytis tai butinai darysiu.. kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 12, 20:28)
Tai lauksim atsiliepimų tada  4u.gif

Gavau bigsmile.gif
Pirmas įspūdis visai neblogas - kremas malonaus kvapo, gerai susigeria ir tikrai mažina blizgesį. O ar daro visa kitą ką žada g.gif po ilgesnio naudojimo manau pasimatys ax.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi kovojant su randeliais (jau beveik laimejau cool.gif ). Pas mane daug smulkiu negiliu randeliu skruostu srityje, bet be makiazo jau nuo 16 metu negaliu iskelti is namu kojos. Pataupiau pinigelius ir nusprendziau issilyginti veido oda. Mane patrauke lazerines proceduros, tiksliau rejuvenizacija. Ejau i vilniaus lazerines dermatologijos centra. Pakalbejom kad darysiuos 3 proceduras ir jei nebusiu patenkinta pabaigsiu sitpresniu rugstiniu pylingu. Proceduras reikejo kartoti kas menesi, o pats gyjimas truko apie 7-9 dienas, kuriu metu sedejau namie nes veidas luposi ir atrode tikrai nekaip...Sugaisau tris menesius, isleidau kruva pinigu ir rezultatu nelikau patenkinta...Be makiazo vis tiek negalejau iseiti is namu. Tada pradejau dometis rekomenduotais stipresniais rugstiniais pylingais ir suzinojau kad giliuosius daro tik tam tikros kvalifikacijos daktarai. Vilniuje radau dvi vietas - GK klinika (su kosminem kainom) ir Verkiu klinika. Nuejau i pastaraja ir pasidariau giluji rugstini pylinga. Rezultatas tikrai nustebino thumbup.gif po vienos rugstines proceduras atrodziau geriau nei po triju lazeriniu. Galeciau jau be makiazo eiti is namu nes randeliai beveik nepastebimi. Bet vistiek norisi tobulumo blush2.gif Poryt bus antra procedura ir tikriausiai paskutine biggrin.gif Gailiuosi kad is pat pradziu nepasidomejau giliaisias pilingais, buciau sutaupiusi ir laiko ir pinigu... Palyginimui kainos:
konsultacija lazeriniame centre 140 Lt
viena procedura (zandu srityje) 750 Lt * 3 = 2250 Lt
Priemones gyjimui apie 100 Lt.
is viso 2490 Lt
Konsultacija verkiu klinikoj 100 Lt
Viena procedura (viso veido) 200 Lt
Priemones (neostrata preparatai) 70 Lt + dar pirkau nes neturejau drekinamaji krema, taip pat 70 Lt.
Taip kad kas galvoja apie lazerines proceduras nemetykite pinigu. Geriau pasidomekite vidutinio gylio ir gyliaisiais rugstiniais pylingais. Bus ir pigiau ir greiciau. Be to tu proceduru nereikia tiek daug. Pasiklauskite, gal ir dermatologe sutiks jums juos padaryti (tik nemaisykite su rugstiniais pylingais skirtais veido valymui, nes jie per silpni). Gyliuju pylingu metu nusluksniuojamas odos pavirsius. Po ju taip pat savaite negalesite iseiti is namu nes veidas bus rudai raudonas ir lupsis. Procedura galima kartoti iskart kai nusilups oda. Tiesa, apie puse metu reikes vengti saules spinduliu. Bet manau kad tai nedideli minusai palyginus kad atsikratysite randu visam gyvenimui smile.gif taip pat jei neklystu sia procedura galima naikinti spuogus ir smulkias rauksleles.
Tikiuosi kam nors padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss85 @ 2009 10 07, 17:59)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi kovojant su randeliais (jau beveik laimejau  cool.gif ). Pas mane daug smulkiu negiliu randeliu skruostu srityje, bet be makiazo jau nuo 16 metu negaliu iskelti is namu kojos. Pataupiau pinigelius ir nusprendziau issilyginti veido oda. Mane patrauke lazerines proceduros, tiksliau rejuvenizacija. Ejau i vilniaus lazerines dermatologijos centra. Pakalbejom kad darysiuos 3 proceduras ir jei nebusiu patenkinta pabaigsiu sitpresniu rugstiniu pylingu. Proceduras reikejo kartoti kas menesi, o pats gyjimas truko apie 7-9 dienas, kuriu metu sedejau namie nes veidas luposi ir atrode tikrai nekaip...Sugaisau tris menesius, isleidau kruva pinigu ir rezultatu nelikau patenkinta...Be makiazo vis tiek negalejau iseiti is namu. Tada pradejau dometis rekomenduotais stipresniais rugstiniais pylingais ir suzinojau kad giliuosius daro tik tam tikros kvalifikacijos daktarai. Vilniuje radau dvi vietas - GK klinika (su kosminem kainom) ir Verkiu klinika. Nuejau i pastaraja ir pasidariau giluji rugstini pylinga. Rezultatas tikrai nustebino  thumbup.gif  po vienos rugstines proceduras atrodziau geriau nei po triju lazeriniu. Galeciau jau be makiazo eiti is namu nes randeliai beveik nepastebimi. Bet vistiek norisi tobulumo  blush2.gif   Poryt bus antra procedura ir tikriausiai paskutine  biggrin.gif  Gailiuosi kad is pat pradziu nepasidomejau giliaisias pilingais, buciau sutaupiusi ir laiko ir pinigu... Palyginimui kainos:
konsultacija lazeriniame centre 140 Lt
viena procedura (zandu srityje) 750 Lt * 3 = 2250 Lt
Priemones gyjimui apie 100 Lt.
is viso 2490 Lt
Konsultacija verkiu klinikoj 100 Lt
Viena procedura (viso veido) 200 Lt
Priemones (neostrata preparatai) 70 Lt + dar pirkau nes neturejau drekinamaji krema, taip pat 70 Lt.
Taip kad kas galvoja apie lazerines proceduras nemetykite pinigu. Geriau pasidomekite vidutinio gylio ir gyliaisiais rugstiniais pylingais. Bus ir pigiau ir greiciau. Be to tu proceduru nereikia tiek daug. Pasiklauskite, gal ir dermatologe sutiks jums juos padaryti (tik nemaisykite su rugstiniais pylingais skirtais veido valymui, nes jie per silpni). Gyliuju pylingu metu nusluksniuojamas odos pavirsius. Po ju taip pat savaite negalesite iseiti is namu nes veidas bus rudai raudonas ir lupsis. Procedura galima kartoti iskart kai nusilups oda. Tiesa, apie puse metu reikes vengti saules spinduliu. Bet manau kad tai nedideli minusai palyginus kad atsikratysite randu visam gyvenimui smile.gif taip pat jei neklystu sia procedura galima naikinti spuogus ir smulkias rauksleles.
Tikiuosi kam nors padejau  4u.gif

Tikrai sudomino,nes turiu tokiu demeliu siek tiek ir duobuciu kelias,nelabai gilios,bet vistiek kelia nepatogumu :ax:Tikriausiai vienos proceduros turetu uztekt... g.gif Kazin kur Klaipedoj toki dalyka galetu atlikti,gal zinot kas kartais,gal kas daretes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 07 spalio 2009 - 16:11
Man grožio klinikoj šalino spuogelius azotu (nu ten tokios karputės skaitosi, bet atrodė kaip spuogeliai).Na ir po dviejų procedūrų man liko randeliai.Keli tamsesni, keli šviesūs.Ką siūlytumėt daryti?
Atsakyti
P Nuejau i pastaraja ir pasidariau giluji rugstini pylinga. Rezultatas tikrai nustebino  thumbup.gif  po vienos rugstines proceduras atrodziau geriau nei po triju lazeriniu. Galeciau jau be makiazo eiti is namu nes randeliai beveik nepastebimi. Bet vistiek norisi tobulumo  blush2.gif  Poryt bus antra procedura ir tikriausiai paskutine  biggrin.gif 

o kazin kaip su odos sluoksniu, ar jis nera stipriai suploninamas tokiu budu?
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 10 07, 21:06)
o kazin kaip su odos sluoksniu, ar jis nera stipriai suploninamas tokiu budu?

Sakoma,kad ploneja epidermis ir storeja derma,kai daromos tokios proceduros:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 07, 22:16)
Sakoma,kad ploneja epidermis ir storeja derma,kai daromos tokios proceduros:)

atsakykite prasau kaip tundru tundrai biggrin.gif tai gerai ar blogai?
Atsakyti
Man įdomu kaip jums tos dėmelės tiek laiko nepranyksta, man savaitė ir nebėra nieko. Jei būna didesnis spuogelis, ir aš aišku prikišu nagus, ir pasidarau žaizdą, tai nuolat teplioju pvz bephantn, greitai nusilupa viskas, ir tų dėmelių nelieka g.gif Negalvokit, nesidžiaugiu idealia oda, be minralinės iš namų eiti nejauku, dėl to, kad paakiai juodi, ir šiaip spalva nėra tiek lygi, kad būčiau patenkinta, o dar poros didelės palei nosį. verysad.gif Tik kaip su tomis dėmelėmis, kaip jos gali taip ilgai nenykti? g.gif Randelių (duobučių) turiu keletą, nuo vėjaraupių, bet nekreipiu dėmesio, niekas nemato. irnesakyk.gif
Atsakyti
Girdejau ir as kad ploneja oda. Bet po 3 lazeriniu ir vienos rugstines proceduros jokiu pokyciu odoje (suglebimas,jautrumas,anksciau naudotu kremu netoleravimas) nepastebejau. Bet jau geriau issinaikinti randelius ir po to kruopsciau priziureti oda, negu visa gyvenima su makiazu vaikscioti (nuo kurio manau oda irgi negereja). Tiesiog mano atveju tai buvo vienintelis veiksmingas budas. Jokie kremai, kaukes deja man nepadejo sad.gif o pas ka yra tik pora randeliu, nebutina liesti viso veido.
Atsakyti
Geriau pasidomekite vidutinio gylio ir gyliaisiais rugstiniais pylingais.

Apie kokius rūgštinius pilingus konkrečiai kalbate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 spalio 2009 - 19:05