Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Prisidariau... doh.gif
niekad spuogu neturejau ir va pridygo smilkiniuose,jie taip erzino kad spaudinejau spaudinejau ir kai nuejau pas kosmetologe pasake,kad prisidariau randeliu...kur galeciau issinaikinti?
esu kapiliarus tik su elektra naikinus(super panaikino)
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2009 08 20, 14:45)
Prisidariau... doh.gif
niekad spuogu neturejau ir va pridygo smilkiniuose,jie taip erzino kad spaudinejau spaudinejau ir kai nuejau pas kosmetologe pasake,kad prisidariau randeliu...kur galeciau issinaikinti?
esu kapiliarus tik su elektra naikinus(super panaikino)

Mane irgi labai domina kaip juos naikinti, mano kojos nuo įaugusių plaukelių visos randuotos doh.gif
Princess-Vip kur naikinai kapiliarus? Aš tai lazeriu, bet jokių rezultatų doh.gif
Atsakyti
Siandien nukeliavau i gamybine vaistine cinko suplaktines, ir ka jus sau manot, man jos nedare! verysad.gif verysad.gif turejau su savim ir recepta, bet nieko... vaistininke pasake, kad nedarys todel, kad i sudeti ieina ichtiolas ir kazkoks aliejukas, kuris neva dar labiau beria oda... doh.gif tad pasiule man kazkoki kita losjona veidui (sake, kad visi, kuriuos vargina spuogai, ji labai perka), tai sutikau ir as pabandyt g.gif dar tuo paciu nusipirkau cinko tepaliuka... na ir bandysiu gydytis dabar, ziuresim kaip seksis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 20, 17:15)
Siandien nukeliavau i gamybine vaistine cinko suplaktines, ir ka jus sau manot, man jos nedare! verysad.gif  verysad.gif  turejau su savim ir recepta, bet nieko... vaistininke pasake, kad nedarys todel, kad i sudeti ieina ichtiolas ir kazkoks aliejukas, kuris neva dar labiau beria oda... doh.gif tad pasiule man kazkoki kita losjona veidui (sake, kad visi, kuriuos vargina spuogai, ji labai perka), tai sutikau ir as pabandyt  g.gif  dar tuo paciu nusipirkau cinko tepaliuka... na ir bandysiu gydytis dabar, ziuresim kaip seksis blush2.gif

Nu bet ir vaistininke nagla pasitaike unsure.gif Reikia tiketis,kad ji teisingai patare biggrin.gif Gal tas jos rekomenduotas losjonas su levometicinu kartais? ax.gif g.gif
Atsakyti
Mačiau panos rašė, kad contatubexas padėjo nuo randelių. Pati bandžiau juo tik didelius randus "pablukinti" ir ne ant veido, tai pati negaliu nieko pasakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 20 rugpjūčio 2009 - 17:15
QUOTE(diamondness @ 2009 08 20, 18:42)
Nu bet ir vaistininke nagla pasitaike unsure.gif  Reikia tiketis,kad ji teisingai patare biggrin.gif Gal tas jos rekomenduotas losjonas su levometicinu kartais? ax.gif  g.gif

nezinau, nes nera ant buteliuko sudeties g.gif ten kazkoks skystis su baltom nuosedom ir kvapas labai panasus i amoniako g.gif
Atsakyti
Man contractubex isvis nepadejo,nes mano organizmas linkes randeti blush2.gif
kremuka ir as girdejau toki,bet nerandu...
o naikinausi kapiliarus azuolyno vaistine kur yra,tai ten yra seimos klinika:)vat joje pas dermatologa 4u.gif
Atsakyti
prisidesiu prie jusu ir pasakysiu, kad contactubex'as visiskai man nepadejo schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
neaisku apie kokius randelius cia eina kalba, jei paprasti pavirsiniai, galima panaikint visokiais tepaliukais, priemonem ar procedurom su rugstim, jei kiek idube, tai be rimtesniu priemoniu kazin ar kas pagelbetu, o tai kosmetologe nieko nepatare?
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 08 20, 23:03)
neaisku apie kokius randelius cia eina kalba, jei paprasti pavirsiniai, galima panaikint visokiais tepaliukais, priemonem ar procedurom su rugstim, jei kiek idube, tai be rimtesniu priemoniu kazin ar kas pagelbetu, o tai kosmetologe nieko nepatare?

pavirsiniai nuo spaudinejimo ir krapstymo g.gif
Atsakyti
Labas. Man kosmetologė nuo dėmių ir randelių nuo spuogų patarė pasidaryti dermabraziją. bet ją galima daryti tik rudenį, kai nėra saulės. Kaina - apie 120 lt. 4u.gif
Bunau Hight Care grožio salone. Patarė rudenį, kai nėra saulės, pasidaryti dermabraziją. O dabar ten nusipirkau kaukę raminančią su cinku. sakė, kad ji nedžiovina odos. Tai svarbu. Pabandysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2009 08 21, 08:39)
Labas. Bunau Hight Care grožio salone. Patarė rudenį, kai nėra saulės, pasidaryti dermabraziją.

cia gal su rugstimi ta procedura? as su kosmetolog akalbejausi apie ta rugsti
Atsakyti