Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 14, 23:30)
O cinko suplaktines kieki galima pasirinkt ar vaistineje padaro vienoda kieki visada? 4u.gif

Man atrodo vienodas kiekis daromas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 15, 00:30)
O cinko suplaktines kieki galima pasirinkt ar vaistineje padaro vienoda kieki visada? 4u.gif

Visada kiek zinau daro ta pati kieki rolleyes.gif Bent man daznai ta vaista gaminama,kuri naudoju,pila i skirtingu dydziu bonkutes,tai viena karta taip mazai to skyscio pasirode,o kai paklausiau tai sake,ked kiekis tas pats,tik bonkute didesne blush2.gif
Atsakyti
O cinko suplaktine labai sausina oda? Nes dabar oda labai issausejo nuo ivairiu priemoniu, drekinu ir drekinu doh.gif As bijau kad man per daug bus to kiekio ir kad gali dar labiau isberti

Gal kam netiko ir noretu parduoti cinko suplaktine? butu geriau Siauliuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 15 rugpjūčio 2009 - 17:59
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 15, 18:53)
O cinko suplaktine labai sausina oda? Nes dabar oda labai issausejo nuo ivairiu priemoniu, drekinu ir drekinu  doh.gif  As bijau kad man per daug bus to kiekio ir kad gali dar labiau isberti

na man lyg ir nesausina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 14, 16:09)
kiek kainavo jums tos rugsiu proceduros? kur daretes?

Labas. Kaip jau rašiau, pamečiau kosmetologės pėdsakus.Dabar ten dirba kita, kaip patisakė, su kitokia kosmetika. Tai dariau kursą - man nelabai. verysad.gif . Todėl pati ieškau tinkamo varianto. O viso kurso kaina berods gaunasi apie 400 lt. Galima daryti ir mažiau. Būtų pigiau. Pati norėčiau, kad kas nors parekomenduotuotų. g.gif
Atsakyti
O gal kas toki bandete bigsmile.gif ?
http://www.safora.lt...ti_serija/p,188
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 16, 15:38)

Tokius kremus ant veido nepebijociau tept tik tada,jei visiskai nebekyla spuogu,o tik demeliu yra,nes su jais prisizaist galima,uz tokia kaina nemanau ,kad labai gera kokybe butu schmoll.gif Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Labas. Pastebėjau, kad Derma Wand prietaisas visai nieko veikia tas vietas. smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju toki kremuka gold lygtai padeda bet gal cia tik man taip atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.g @ 2009 04 15, 18:54)
as tai naudoju zeniac kremuku su rugstimis.padeda. 4u.gif  thumbup.gif

O kur galetu gaut sito kremuko? g.gif g.gif ir dar norejau paklaust, ka manot apie cinko oksido tepaliuka? gal kas naudojot? ar jis galetu panaikint likusias duobutes po spuogo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 17, 15:51)
O kur galetu gaut sito kremuko? g.gif  g.gif  ir dar norejau paklaust, ka manot apie cinko oksido tepaliuka? gal kas naudojot? ar jis galetu panaikint likusias duobutes po spuogo? g.gif

Abejoju, kad kosmetines priemones duobutes gali panaikinti, pati turiu, manau padetu tik rimtesnes proceduros..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 17, 21:27)
Abejoju, kad kosmetines priemones duobutes gali panaikinti, pati turiu, manau padetu tik rimtesnes proceduros..

Bet cia taip visos giria tas priemones... verysad.gif turbut vistiek isbandysiu, blogiau tikrai nebus doh.gif nes jau net nebezinau kaip su tom duobutem kovot verysad.gif
Atsakyti