Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Be ictiolio panasus yra Sudocream (tinka berimams ir paraudimams)
Panasus i cinko suplaktuve yra Vitella Ictamo cream

O jie taip pat gaminami ar galima bet kurioje vaistineje isigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 03 09, 09:37)
Be ictiolio panasus yra Sudocream (tinka berimams ir paraudimams)
Panasus i cinko suplaktuve yra Vitella Ictamo cream
O jie taip pat gaminami ar galima bet kurioje vaistineje isigyti? smile.gif

Jau gatavi, bet kurioje vaistine galima nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 03 09, 14:01)
Jau gatavi, bet kurioje vaistine galima nusipirkti

o kuris labiausiai tinka demelem po spuogu naikinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 09 kovo 2009 - 15:19
QUOTE(kerzaka @ 2009 03 08, 15:53)
Kadangi tema apie randų po acne naikinimą, parašysiu ką per gerą dešimtmetį išbandžiau aš. O man spuogai (giluminiai, pūlingi ir nuo kurių lieka randai)prasidėjo tik apie 21-22 metus. Pats pikas praėjo per kokius 2-4 metus (gerai nebepamenu). Ir paskui tokių baisių nebekildavo. Negaliu sakyt, kad spuogai visai pasitraukė iš mano gyvenimo, bet bent jau kildavo tik inkštirai, kuriuos kosmetologė lengvai išvalydavo. Tad tuo metu ėmiausi randų naikinimo:
-odos šveitimas su stripria AHA rūgštimi. Naudojau Neostrata preparatus: namie - 15% rūgštį, procedūros metu dar stipresnę. Rezultatai nebuvo labai super. Bet iš esmės pašviesėjo pati oda, nes po spuogų buvo likusios raudonos, tamsios dėmės (bet vis viena dar kur ne kur raudini odos ploteliai liko). O randeliai palygėjo. Kažkokio šalutinio poveikio nejutau.
-šlifavimas lazeriu. Labai padėjo -odos spalva po procedūros patapo vienoda (dėmės visai išnyko). Randeliai labai apmažėjo. Bet visai neišnyko. Šios procedūros minusai (bent jau man): maždaug porą savaičių niekur išeiti negalėjau, visas veidas buvo vieni šašai (nes buvo nusluoksniuotas odos paviršius), vaizdelis tikrai buvo kraupus (mama pamačius vos nenualpo). Bent man operacijos metu labai skaudėjo. Ir kaina nemenka -prieš beveik 10 m buvo apie 3000 lt. Nors finansai ir leidžia, antros tokios procedūros nesiryžtu doh.gif
-Procedūros su BDR kosmetika (defect repair). Dariausi praėjus gal 5 m po lazerio. Neskausminga, bet reikia bent 10 procedūrų, tad irgi nepigu. Randeliai kažkiek aplygėjo, bet visai neišnyko.
-Paskutiniu metu naudojau kremą  Avene Eluage. Rašo, kad jis skirtas raukšlėms lyginti (senstančiai odai). Bet man jį kosmetologė rekomendavo randams lyginti. Kol kas naudojau tik porą mėn., tai kažkokių ypatingų pasikeitimų nemačiau.Kaip jau rašiau, oda dėl spuogų buvo apsitvarkius, tik randus lyginau. Ir staiga sausio mėn. -vėl tie patys pūlingi, skausmingi spuogai. Po beveik 10 metų, kai man jau virš 30! Priežastis manau viena -hormonų išsibalansavimas nes buvau pastojus (deja, nesėkmingai). Tai jau antras mėnuo kai spuogai atakuoja. Jau vėl matau, kad lieka dėmės ir randai. Laukiu kada spuogus išsigydysiu ir vėl teks lygint randelius. Bet randeliai ne taip jau blogai, lyginant su pačiais spuogais  doh.gif

Labai idomus pasirinkimas, pasiulyti krema nuo rauksliu randeliams gydyti g.gif
pirma mintis buvo idomu, bet poto isijungia visos galvojimo puses ir jokios logikos, unsure.gif ir is idomaus pasirinkimo lieka kvailas doh.gif juk rauksles su randeliais visiskai nieko neturi bendro, isskyrus estetika nes abu kelia diskomforto jausma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusele @ 2009 03 03, 05:19)
Spuogai gydomi tepamais vaistais (losjonai, kremai) ir vartojant antibiotikų. Reikia įsidėmėti, kad šis būdas taip pat tėra pagalbinė priemonė veido odos priežiūrai. Tokių preparatų sudėtyje yra antibakterinių medžiagų, kurios naikina paviršines bakterijas. Taip pat tokie vaistai džiovina odą, sutraukdami riebalines liaukutes. Juos vartoti reikia labai ilgai (priklauso nuo ligos sunkumo – 3 mėn. ar net 4 metus), o tikėtis matomo rezultato po 1–2 savaičių – nė neverta.

Gydymas kontraceptikais, kurie sumažina androgenų kiekį kraujyje, veikia riebalines liaukutes, jas sutraukdami, o jų vartojimo metu oda tampa mažiau probleminė. Tačiau vartojimą nutraukus, senosios problemos labai dažnai sugrįžta doh.gif .

Gydant giluminius ir linkusius randėti spuogus (aknę), efektyvus vaistas yra izotretinoinas. Tai – geriamasis retinoidas, pagamintas iš vitamino A. Jis yra veiksmingas, tačiau turi 3 pagrindinius nepageidautinus dalykus: jį reikia gerti ilgai (apie 20 savaičių), vartojimo metu ir maždaug mėnesį po to negalima pastoti, nes kūdikis gims apsigimęs, be to, tai yra pakankamai brangus vaistas (60 kg sveriančiam žmogui minimali 10 dienų dozė kainuoja apytikriai 130 Lt). Tačiau,  tai yra vienas iš tų nedaugelio veiksmingų būdų, kuris juos ne tik gydo, bet ir padeda nesusidaryti randams.  4u.gif
Populiarūs ir plačiai taikomi metodai, kuriais siekiama išgydyti aknės spuogus ir panaikinti jų sukeliamus randus, t.y. mielių tablečių, kuriose gausu vitamino B5, gėrimas, įvairios kosmetinės procedūros (gydymas lazeriu, šviesos terapija ir kt.), organizmo valymas ir pan., yra tik pagalbinės priemonės, kurios gali padėti tam tikram laikui įveikti šią problemą, tačiau niekuomet nebus pagrindinė pasveikimo priežastis. doh.gif

aplamai tokias siulancias priemones reiktu pasalinti is forumo, nes paskaitys koks pauglys ir prades regzt planus kaip issigyt, nezinau ar kas sutiks su manim , bet pinigams gauti paaugliams yra tikrai lengvas dalykas, ko jie tik nepadarytu , kad butu grazus, belieka tiketis kad recepto niekas jiems nerasys,
Autorei noreciau pasakyt nepykit uz mano nuomone, bet kartais geriau pagalvot ar tai ka zinai , verta ir kitiems suzinot unsure.gif

Papildyta:
[quote=aurytea,2009 03 07, 22:19]
[quote=ALLUREs,2009 03 07, 14:18]

galima kazka placiau apie ta glikolio procedura? kokios kainos mazdaug?
[/quote]

Siuo metu kiek zinau tos proceduros atliekamo tik privaciose klinikose, na o kainos tai kaip kiekviena diena viskas keiciasi tai sunku taip pat pakomentuoti, nes pati procedura kainuos, preparatai poproceduros, jei noresite kad visa laika jus slaugytu ir priziuretu vel kaina iskyla, nezinau is kokio jus miesto , bet jei domina tai ieskokit privacios klinikos savo mieste ir teiraukites 4u.gif kaune man atrodo BMP klinika atlieka sia procedura jei neklystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 10 kovo 2009 - 15:39
Sveiki. Pas mane taip pat ant zandu yra yra keleta tamsiu demeliu, kurios liko po giluminiu spuogu. Siandien uzmaciau vaistinei Calamino tepala, parasyta, kad skirtas gydyti odos paraudimus, berimus,o valant su juo oda, ji tampa sviesesne ir gaivesne. Daug kur kalaminas dedamas i kremus. Gal kuri bande teptis veida juo?
Atsakyti
Kadangi nesulaukiau atsakymo, noriu dar kartą pasiklausti, kur Lietuvoje būtų galima įsigyti Clearasil produktų? Nes jokiuose Droguose ir pan neesu matęs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Thomasasz @ 2009 03 13, 15:36)
Kadangi nesulaukiau atsakymo, noriu dar kartą pasiklausti, kur Lietuvoje būtų galima įsigyti Clearasil produktų? Nes jokiuose Droguose ir pan neesu matęs sad.gif

negi maximoje nera? kazkaip netikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 03 14, 13:14)
negi maximoje nera? kazkaip netikiu g.gif

Na, reikės tada į didelę nuvažiuoti ir atidžiai iššukuoti, nes niekur nerandu sad.gif Buvo iš Švedijos man parvežę, tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thomasasz @ 2009 03 14, 20:48)
Na, reikės tada į didelę nuvažiuoti ir atidžiai iššukuoti, nes niekur nerandu sad.gif Buvo iš Švedijos man parvežę, tai labai patiko smile.gif

O as atsimenu pirkdavau euro vaistineje, aisku pries pora metu blush2.gif bet gal ir dabar yra. Bet man nelabai padejo, gal labiau pazeita oda mano buvo...as vaiskciojau pas kosmetologe, randelius naikinti, pasakysiu tikrai sekminagai ir dar dabar kremuku tepu kur zada spogelis listi ar pulinukas jauciasi. Tepu LED zeniac, pas savo kosmetologe ir pirkau. ax.gif man patinka, ir veidukas tikrai pagrazejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 13, 09:25)
Na as kaip ir pukučiai sita cinko suplaktine pirkau Siauliuose "Valerijono" vaistineje smile.gif  siaip Kaune dar galima kiek zinau universitetinej vaistinej nusipirkti jo... mirksiukas.gif  tai va o apie poveiki jo tai irgi dar nelabai daug galiu pasakyti..naudoju tik dvi savaites...kiekviena diena tepu ta suplaktine ant veido... ir netgi einu miegoti su ja... ax.gif  tieisog pries einant miegoti servetele biski nusausinu veiduka,kad neliktu tos tokiso dregmes... ir miegu..neissitepa nei patalyne nei kas... smile.gif  tai va o vakar neti gavau komplimentu del veido bigsmile.gif  4u.gif

O be recepto dave? unsure.gif
Atsakyti
gal galit kuri pasipasakot kaip po tos cinko suplaktines ilgiau panaudojus smile.gif ar padejo ar ne? maciau kad ce daug naudojanciu arba bent pradedanciu, tai butu idomu koks poveikis ilgiau panaudojus smile.gif
Atsakyti
o paprastas cinko tepaliukas netinka ? as tepiau kokius 3kartus ,galvoju gal jis tinka ?
Atsakyti