QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 27, 10:31)
Kokia pudra naudoji?
gal sakau esi kokia atradusi kuri tikrai graziai uzmaskuotu visus tuos spuogelius demeles..
As irgi patarsiu. naudoju make up forever pudryte, ji yra atspari vandeniui, taigi nenubega lyjant, sningant. Be to , yra skirta problematiskai odai, nekemsa poru. Ant veido jos nesimato, tik aisku reikia pritaikyti atspalvi.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 27, 08:23)
na as tu valymu esu daugybe darius ir man ju poveikis laikinas, esu ir su rugstim darius ir su spec pylingu po kurio savaite lupas oda, bet dabar vistiek tas pats, o tokiem valymams nebera galimybes, nes kasdien reikia i darba su zmonem bendrauti, o su besilupancia oda gi neisi...
gali but kad dar sau kenkiu jog kasdien su pudra vaikstau, bet kitaip negaliu, nes pas mane didziulis kompleksas del tu randeliu ir be pudros is namu kojos nekeliu...
tai mano svajone kad odyte susitvarkytu taip kad nebereiktu jokiu pudru
bet nzn kiek dar reiks laukt ir ar isvis sulauksiu, jau 23, o problema dar tebera..
Galbut oda skirtingai reaguoja..bet man po rugstiniu valymu niekas nesilupa. o oda vis grazeja ir grazeja.Ir mano situacija tokia pati....pudruojuosi nuo to laiko kai atsirado ta problema taigi beveik 7metus. Neseniai pabandziau vis iseiti be pudros....is pradziu buvo sunku, bet po to pripratau ir dabar dziaugiuosi, kad ne kikeviena diena yra poreikis pudruotis. Be to, taip itariu, kad spaudote spuogus..nes jei nekliudai odos, demeliu nelieka...arba jos lb greitai dingsta.