Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(wixta @ 2009 02 26, 23:17)
Na aš tepiau cinką ant raudonų dėmelių likusių po spuogelių. Užsitepus veidas pradėjo kaisti tai pabijojus nuploviau iš karto, bet jokio bėrimo ar pan. nebuvo po to. Dabar galvoju ilgiau palaikyti ir žiūrėti kas bus, gal veidukas nesumastys alergizuotis.

na aišku pati sau rizikuot galit, bet nepatariu, jei iskart pradėjo kaistijei bėrimo nebuvo tai gal jūsų oda tik jautri o ne alergiška
zodziu jeikita kart panaudojus sulauksit kokios neigiamos reakcijos turėkit po ranka raminancia kauke mirksiukas.gif sėkmės jums ir parašykit kaip pasiseke
Atsakyti
Pries keleta metu turejau sia problema. Ejau pas dermatologa, tai israse kazkoki Aknefug ( toks smirdantis keistos konsistencijos skystis), bet padejo thumbup.gif
bet kiek zinau jis receptinis g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tokia problema, kad po spuogu likusios raudonos demeles, bet ju labai daug ir visi zandai, smakras ir nosis pilni mazyciu raudonu taskeliu likusiu nuo spuogeliu.. verysad.gif tai galvoju isigyti cinko suplaktine, tik nezinau kaip ja tepti reikes, nes ant kiekvieno taskelio nepritaskuosiu, tai tektu tepti visus zandus, nosyte ir smakra, tai bijau kad neissausintu labai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 26, 23:39)
Pas mane irgi tokia problema, kad po spuogu likusios raudonos demeles, bet ju labai daug ir visi zandai, smakras ir nosis pilni mazyciu raudonu taskeliu likusiu nuo spuogeliu..  verysad.gif  tai galvoju isigyti cinko suplaktine, tik nezinau kaip ja tepti reikes, nes ant kiekvieno taskelio nepritaskuosiu,  tai tektu tepti visus zandus, nosyte ir smakra, tai bijau kad neissausintu labai..  g.gif

as demeles issigydziau rugstiniu proceduru pagalba, visiskai nespaudziau nauju spuogu, todel neatsirado nauju demeliu, ir labai padejo saule....nuvykus i siltesnius krastus veidas ne tik idege, bet uzgijo zaizdeles demeles. O cinko suplaktine jei naudoju tepu visa veida, man nieko blogo nesidaro wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal nesupyksit, jei ir aš įsiterpsiu.. Mano problema šiek tiek kitokia, bet apie tai atskirą temą vargu ar rasiu, taigi šita turbūt artimiausia reikalui.. Žodžiu, reikalas toks.. Nežinau kaip tai įvyko, nes buvo gan senai (prieš pora metų kokių jau, turbūt..), bet atsirado man ant kaktos toks "ragiukas" biggrin.gif Spuogelis, po oda, bet ne toks kaip būna persišviečia, o tik pakilimas.. Nu kaip ragas, žodžiu biggrin.gif Pradžioj buvo gan didelis, apie pusės centimetro skersmens, gal net daugiau.. Po to dalis išdygo, tai aš labai atsargiai, kad neužkrėsti, išspaudžiau kiek galėjau. Sugijo, viskas tvarkoj, bet ta kita pusė kur liko, kaip buvo taip ir yra.. Buvo kilę įvairių minčių, bet manau, kad pati nesusitvarkysiu, nes oda toj vietoj gan stora, o ir bijau bespaudinėdama kokių užkrėtimų ar randų neprisidaryt. Gal kam taip buvo? Ką galit patart?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 26 vasario 2009 - 23:52
QUOTE(metine @ 2009 02 26, 23:42)
as demeles issigydziau rugstiniu proceduru pagalba, visiskai nespaudziau nauju spuogu, todel neatsirado nauju demeliu, ir labai padejo saule....nuvykus i siltesnius krastus veidas ne tik idege, bet uzgijo zaizdeles demeles. O cinko suplaktine jei naudoju tepu visa veida, man nieko blogo nesidaro wink.gif

na as tu valymu esu daugybe darius ir man ju poveikis laikinas, esu ir su rugstim darius ir su spec pylingu po kurio savaite lupas oda, bet dabar vistiek tas pats, o tokiem valymams nebera galimybes, nes kasdien reikia i darba su zmonem bendrauti, o su besilupancia oda gi neisi... verysad.gif gali but kad dar sau kenkiu jog kasdien su pudra vaikstau, bet kitaip negaliu, nes pas mane didziulis kompleksas del tu randeliu ir be pudros is namu kojos nekeliu... blush2.gif tai mano svajone kad odyte susitvarkytu taip kad nebereiktu jokiu pudru ax.gif bet nzn kiek dar reiks laukt ir ar isvis sulauksiu, jau 23, o problema dar tebera.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 27, 08:23)
na as tu valymu esu daugybe darius ir man ju poveikis laikinas, esu ir su rugstim darius ir su spec pylingu po kurio savaite lupas oda, bet dabar vistiek tas pats, o tokiem valymams nebera galimybes, nes kasdien reikia i darba su zmonem bendrauti, o su besilupancia oda gi neisi... verysad.gif gali but kad dar sau kenkiu jog kasdien su pudra vaikstau, bet kitaip negaliu, nes pas mane didziulis kompleksas del tu randeliu ir be pudros is namu kojos nekeliu...  blush2.gif  tai mano svajone kad odyte susitvarkytu taip kad nebereiktu jokiu pudru ax.gif  bet nzn kiek dar reiks laukt ir ar isvis sulauksiu, jau 23, o problema dar tebera.. verysad.gif

Kokia pudra naudoji? mirksiukas.gif gal sakau esi kokia atradusi kuri tikrai graziai uzmaskuotu visus tuos spuogelius demeles.. doh.gif ax.gif
Atsakyti
as tai va nesenai nusipirkau biotherm krempudra... gaila buvo tiek pinigeliu, bet uztat ji nekemsa poru ir neisdyksta nauju spuogeliu, o maskuoja tai taip lengvai ir naturaliai. Is vis manau jei pudra labai maskuos ir bus tokia lyg kauke tai kims poras ir galima susilaukti nauju spuogeliu.Gal geriau nusipirkt kokia lengva pudryte o tas raudonas demeles patepliot su maskuojanciu piestuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurytea: 27 vasario 2009 - 11:16
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 27, 10:31)
Kokia pudra naudoji? mirksiukas.gif gal sakau esi kokia atradusi kuri tikrai graziai uzmaskuotu visus tuos spuogelius demeles.. doh.gif  ax.gif

As irgi patarsiu. naudoju make up forever pudryte, ji yra atspari vandeniui, taigi nenubega lyjant, sningant. Be to , yra skirta problematiskai odai, nekemsa poru. Ant veido jos nesimato, tik aisku reikia pritaikyti atspalvi.
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2009 02 27, 08:23)
na as tu valymu esu daugybe darius ir man ju poveikis laikinas, esu ir su rugstim darius ir su spec pylingu po kurio savaite lupas oda, bet dabar vistiek tas pats, o tokiem valymams nebera galimybes, nes kasdien reikia i darba su zmonem bendrauti, o su besilupancia oda gi neisi... verysad.gif gali but kad dar sau kenkiu jog kasdien su pudra vaikstau, bet kitaip negaliu, nes pas mane didziulis kompleksas del tu randeliu ir be pudros is namu kojos nekeliu...  blush2.gif  tai mano svajone kad odyte susitvarkytu taip kad nebereiktu jokiu pudru ax.gif  bet nzn kiek dar reiks laukt ir ar isvis sulauksiu, jau 23, o problema dar tebera.. verysad.gif

Galbut oda skirtingai reaguoja..bet man po rugstiniu valymu niekas nesilupa. o oda vis grazeja ir grazeja.Ir mano situacija tokia pati....pudruojuosi nuo to laiko kai atsirado ta problema taigi beveik 7metus. Neseniai pabandziau vis iseiti be pudros....is pradziu buvo sunku, bet po to pripratau ir dabar dziaugiuosi, kad ne kikeviena diena yra poreikis pudruotis. Be to, taip itariu, kad spaudote spuogus..nes jei nekliudai odos, demeliu nelieka...arba jos lb greitai dingsta. unsure.gif
Atsakyti

manau, kad visos pudros nors siek tiek kemsa.. o as naudoju rose de mer kremuka su atspalviu, kuri pirkau pas kosmetologe, tai labai gerai man jis maskuoja paraudimus, tik pas kosmetologe man tepdavo jo plonyti sluoksni, o as tepu jo daugiau taip kad uzmaskuotu viska... blush2.gif
o gal kas gera kosmetologe turit patarti vilniuje kuri daro rugstinius valymus taip kad odyte tik grazetu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 27 vasario 2009 - 12:55
Na va kaip vakar minėjau, man po tos cinko suplaktinės veidukas užkaito, bet jokios alergijos nei užtepus, nei po to nepasirodė, tai sugalvojau, jog ir toliau ją naudosiu. Kažkas minėjo, jog dėmelės neatsiras, jei spuogų nespaudysiu, bet net jei ir nespaudžius giluminiam spuogui atsiradus paraudimas irgi atsiranda, kuris išlieka net jei spuogo ir nespaudai.
Norėjau mergaičių paklausti ar ta suplaktinė padeda nuo įdubusių randukų, likusių po spuogų spaudinėjimo? Galėčiau visą veidą apsiteplioti ir taip vaikščioti gasdindama aplinkinius ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos
Kur klp galima isigyti cinko suplaktines ir kokia kaina?
ar tikrai tam butinas receptas?
Atsakyti