Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Jurgutėlė @ 2006 11 11, 15:54)
[COLOR=red]LABUKAS assa.gif gal kuri daretes veido slifavima? g.gif  o gal kaip kitaip lyginote randelius? cool.gif  girdejau,kad po lazerio lieka randeliu?  g.gif  tai koks tikslas salinti jei lieka kiti?  blink.gif  gal kuri bandet savo kailiu? is anksto aciuks.gif

man randelius apmazino kosmetologe po kaukiu,paildomai ivesdavo contratubexa su kakzokiu aparaciuku.tokia maloni procedura,pavirpina pavirpina veideli ir viskas.na ant nugaros tikrai neblogai sutvarke,o vat veideliui padejo,bet spuogienojai kyla vel,tai reikia rimtesnio dalyko.todel klausiu gal kas is patirties gali papasakoti apie gydyma lazeriu

sutikciau moket ir 10 stuku jei zinociau kad nei vieno spuogo nebeatsiras doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas,sygyta smile.gif man kosmetologe sake,kad tas tepaliukas yra labai silpnas blink.gif sako yra stipresniu... cool.gif bet kazkodel ji man nepasiule to daryti,gal neturi tokio aparaciuko tease.gif ryt vaziuosiu i Kauna,tai plastikos gydytojo paklausiu ka gali pasiulyt....girdejau,kad nuo lazerio gali nevienodai sugyti oda g.gif o tu su rugstimi nebandei? yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2006 11 15, 20:15)
labas,sygyta  smile.gif  man kosmetologe sake,kad tas tepaliukas yra labai silpnas  blink.gif  sako yra stipresniu... cool.gif  bet kazkodel ji man nepasiule to daryti,gal neturi tokio aparaciuko tease.gif ryt vaziuosiu i Kauna,tai plastikos gydytojo paklausiu ka gali pasiulyt....girdejau,kad nuo lazerio gali nevienodai sugyti oda  g.gif  o tu su rugstimi nebandei? yu.gif

na man kosmetologe visada uzdeda rugsciu kaukes,kai gryztu i lt.bet rugstys padeda tik trumpam,siuo metu geriu antibiotikus ir tepu toki kremuka ant veido,retkarciais ta contratubexa uztepu...na bet visa gyvenima gi antibiotiku negersiu verysad.gif

na tu butinai pasidalink ispudziais ka sake.

ta prasme kosmetologe tau sake jog yra geresniu tepaliuku randams lyginti? g.gif na gali buti...gal labai stiprus veidukui negerai? g.gif
ech nezinau....
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 16, 00:32)
na man kosmetologe visada uzdeda rugsciu kaukes,kai gryztu i lt.bet rugstys padeda tik trumpam,siuo metu geriu antibiotikus ir tepu toki kremuka ant veido,retkarciais ta contratubexa uztepu...na bet visa gyvenima gi antibiotiku negersiu verysad.gif

na tu butinai pasidalink ispudziais ka sake.

ta prasme kosmetologe tau sake jog yra geresniu tepaliuku randams lyginti? g.gif na gali buti...gal labai stiprus veidukui negerai? g.gif
ech nezinau....

ka tik grizau is Kauno,tai man pasiule lazeri,nes pas mane randeliai yra mazuciai ir negilus,tai sako rugsties tikrai nereikia,nebent pas kosmetologe 2 kartu per metus uzsideti rugsti mirksiukas.gif bet rugsties poveikis yra laikinas dalykas schmoll.gif oda atsinaujina ir vel pasaka is naujo doh.gif o lazeris butu ilgalaikis thumbup.gif taciau niekas nesako,kad randeliu isvis nebeliks g.gif jie tik butu daug maziau pastebimi smile.gif dave tel. Vilniuje,reikes kada paskambinti thumb_yello.gif jei randeliai giloki,na tokie kaip duobutes,tada rekomenduoja chemini sveitima...nu l=liuks daktariukas thumbup.gif nesiule nieko per prievarta,kad isplest pinigus ploja.gif
Atsakyti
o kazi kur tokias proceduras atlieka vilniuje? ir kiek jos kainuoja?????? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2006 11 16, 23:45)
ka tik grizau is Kauno,tai man pasiule lazeri,nes pas mane randeliai yra mazuciai ir negilus,tai sako rugsties tikrai nereikia,nebent pas kosmetologe 2 kartu per metus uzsideti rugsti  mirksiukas.gif bet rugsties poveikis yra laikinas dalykas  schmoll.gif oda atsinaujina ir vel pasaka is naujo  doh.gif o lazeris butu ilgalaikis thumbup.gif  taciau niekas nesako,kad randeliu isvis nebeliks g.gif jie tik butu daug maziau pastebimi  smile.gif dave tel. Vilniuje,reikes kada paskambinti  thumb_yello.gif jei randeliai giloki,na tokie kaip duobutes,tada rekomenduoja chemini sveitima...nu l=liuks daktariukas thumbup.gif nesiule nieko per prievarta,kad isplest pinigus ploja.gif

gal gali telefona man atsiusti i az.buciau labai dekinga ir kokia klinika rekomendavo?
as kolkas mastau apie sviesos impulsa vilniuje.tau gal sugichara pasiule ar dar kanors?
na zinai,aisku kad randeliu visiskai neislygins,bet tikrai manau aplygins.
as dar domejausi cia,UK, vienoj gan zinomoj kompanijoj peel off .ta prasme nulupa vaido oda paveikiant kremais ir klazeriu.ir tarp tu gydymu vaikstai visas nusilupes,ta prasme oda lupasi,o jos plest negali ir turi vaiksciot taip,kol ji pati galutinai nusilupa,tas malonumas kainuoja apie 800svaru.nu bet as tokiais dalykais nelabai pasitikiu,kazin cia lietuvoj su tais lazeriais? oda lupasi ar ne? g.gif

sigulda smile.gif bent jau sviesos impulse kainos parasytos simtais,ne tukstanciais,bet ka gali zinot kiek proceduru reikes g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2006 11 17, 21:24)
gal gali telefona man atsiusti i az.buciau labai dekinga ir kokia klinika rekomendavo?
as kolkas mastau apie sviesos impulsa vilniuje.tau gal sugichara pasiule ar dar kanors?
na zinai,aisku kad randeliu visiskai neislygins,bet tikrai manau aplygins.
as dar domejausi cia,UK, vienoj gan zinomoj kompanijoj peel off .ta prasme nulupa vaido oda paveikiant kremais ir klazeriu.ir tarp tu gydymu vaikstai visas nusilupes,ta prasme oda lupasi,o jos plest negali ir turi vaiksciot taip,kol ji pati galutinai nusilupa,tas malonumas kainuoja apie 800svaru.nu bet as tokiais dalykais nelabai pasitikiu,kazin cia lietuvoj su tais lazeriais? oda lupasi ar ne? g.gif
sigulda smile.gif  bent jau sviesos impulse kainos parasytos simtais,ne tukstanciais,bet ka gali zinot kiek proceduru reikes g.gif

Turiu tik tel. nr. smile.gif kiek kainuoja tikrai nezinau doh.gif daktaras Saulius Spokevicius cool.gif tel.: 868784667 thumbup.gif dirba kazkokioj lazerinej klinikoje...pavadinimo neatsimenu wink_3.gif sako,gali ieskot ir kito daktaro,svarbiausia,kad butu kuo naujesnis lazeris smile.gif o saseliai zinoma,bus. verysad.gif nera tokio stebuklo,kad jau kita diena iseitum i gatve kaip is reklamos paveikslelio victory.gif jeigu skambinsi parasyk ka susizojai....aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2006 11 18, 13:34)
Turiu tik tel. nr. smile.gif  kiek kainuoja tikrai nezinau  doh.gif daktaras Saulius Spokevicius  cool.gif  tel.: 868784667  thumbup.gif  dirba kazkokioj lazerinej klinikoje...pavadinimo neatsimenu  wink_3.gif sako,gali ieskot ir kito daktaro,svarbiausia,kad butu kuo naujesnis lazeris  smile.gif  o saseliai zinoma,bus.  verysad.gif  nera tokio stebuklo,kad jau kita diena iseitum i gatve kaip is reklamos paveikslelio  victory.gif jeigu skambinsi parasyk ka susizojai....aciu isanksto 4u.gif

na internete susiradau ,kad sis daktaras dirba baltjios ir amerikos klinikoje,na o ju puslapy tikrai nera placiai aprasyta apie gydyma lazeriu.parasiau emaila,paziuresimka atrasys.
Papildyta:
ai ,dar pamirsau kaika pridurti...kazkada klausiau kosmetologes ka ji galvoja apie lazeri..tai gavau atsakyma,jog moterys,po krutu didinimooperacijos ,mazintys randeliu atsiunciamos pas ja .( ji ultragarsu iveda contratubexa kaip rasiau ) tai sako jei tas lazeris butu toks geras,taigi partys chirurgai ir apmazintu tuos randukus g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 18 lapkričio 2006 - 13:11
QUOTE(sygyta @ 2006 11 18, 12:45)
atsimenu kazkada senai per nuo iki.. atrodo rode mergina ,kuri norejo pasitvakyt lazeriu veida,bet ja ten dar labiau subjaurojo g.gif na bet manau visur yra rizika.
verysad.gif

labas smile.gif

as tvarkiausi veida CO2 lazeriu ir niekam nepatariu to darytis, nes yra nezmoniskai didele rizika, net uzsienyje ta dariusiu yra didziulis nesekmes procentas. rizika tame, kad bus dar daugiau randu, keistu idubimu, nelygumu, pigmentacija pasikeis, atsiras baltu ir rudu demeliu, ryskiai matysis linija veido apacioje, kur baigesi lazerio "ejimas", ir net jei pasiseks, buvusiu randeliu gylis sumazes kokiais 5 proc. (kaina 6000 litu) jei darytumet silpnesniu, tarkim erbium lazeriu, efektas butu absoliuciai nulinis esamiems randeliams (apie butent sito lazerio efekta zinau ir kitos supermamos) taigi as, kuri jau esu tai isbandziusi, niekam niekada jokiu budu nesiulyciau to daryti.

kas moka angliskai, galit pasiskaityt www.acne.org, cia apie spuogus, o ten galit nueit i "scar treatments" kur yra ivairiu po spuogu likusiu randeliu naikinimo techniku ivertinimai, kur yra "laser resurfacing - view ratings and comments" ten galit pasiskaityt apie turejusiu lazerines proceduras patirti.

bukit grazios, bet svarbiausia protingos ir taip ziauriai kaip as nerizikuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jul_ @ 2006 11 19, 01:09)
labas  smile.gif

as tvarkiausi veida CO2 lazeriu ir niekam nepatariu to darytis, nes yra nezmoniskai didele rizika, net uzsienyje ta dariusiu yra didziulis nesekmes procentas. rizika tame, kad bus dar daugiau randu, keistu idubimu, nelygumu, pigmentacija pasikeis, atsiras baltu ir rudu demeliu, ryskiai matysis linija veido apacioje, kur baigesi lazerio "ejimas", ir net jei pasiseks, buvusiu randeliu gylis sumazes kokiais 5 proc. (kaina 6000 litu) jei darytumet silpnesniu, tarkim erbium lazeriu, efektas butu absoliuciai nulinis esamiems randeliams (apie butent sito lazerio efekta zinau ir kitos supermamos) taigi as, kuri jau esu tai isbandziusi, niekam niekada jokiu budu nesiulyciau to daryti.

kas moka angliskai, galit pasiskaityt www.acne.org, cia apie spuogus, o ten galit nueit i "scar treatments" kur yra ivairiu po spuogu likusiu randeliu naikinimo techniku ivertinimai, kur yra "laser resurfacing - view ratings and comments" ten galit pasiskaityt apie turejusiu lazerines proceduras patirti.

bukit grazios, bet svarbiausia protingos ir taip ziauriai kaip as nerizikuokit  4u.gif

o kodel tokia didele kaina,o pavyzdziui sviesos impulse parasyta ,jog kaina apie 200lt.kaip suprantu vienas seansas.bliamba prigasdinai dabar.reikes butinai pasiskaityt.o ar tau padejo? yra skirtumas tarp veidelio pries gydyma ir pojo?

GELYTE,na as vartodama zodi iveda,neturejau omeny kad ji susvirkcia,tiesiog po visu kaukiu ,proceduros gale ji man uztebdavo ant veido contratubexo ir tiesiog pavedziodavo tokiu aparaciuku(ultragarsu kiek atsimenu ) is pradziu srovyte dedavo mazesne,o paskui per kitas proceduras jas palaipsniui didindavo.labai maloni procedura,bet ji trunka labai trumpai.o gaila biggrin.gif
na tiesiog gal ir tavo kremukas nuo randu geras,tepk ir toliau.
o kas del rugsciu tai tikrai,turi kosmetologe labai jausti,kad neuzdetu stipresnio.manau man irgi ji po truputi didindavo,nors ilgai man ju ir nedejo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 19 lapkričio 2006 - 11:00
QUOTE(sygyta @ 2006 11 19, 11:58)
o kodel tokia didele kaina,o pavyzdziui sviesos impulse parasyta ,jog kaina apie 200lt.kaip suprantu vienas seansas.bliamba prigasdinai dabar.reikes butinai pasiskaityt.o ar tau padejo? yra skirtumas tarp veidelio pries gydyma ir pojo?

Labas 4u.gif

kaina priklauso nuo lazerio, tas lazeris kuriuo as dariausi (CO2) yra stipriausiai veikiantis, ir tereikia tik vieno karto, todel ir kaina atitinkama. aisku todel ir rizika didziausia. as maniau, kad mano randeliams gali padeti tik stipriausias, o ir gydytoja pazadejo, kad randu gylis sumazes 80proc ir ju praktiskai nesimatys, tai as kvailele ir patikejau doh.gif beje, procedura daroma pilnoje narkozeje !! tai isivaizduokit, cia ne siaip koks kosmetologinis pasigrazinimas, o rimta operacija. mano veidas po sitos proceduros kelias dienas buvo istines kaip tikru tikriausias balionas, net akiu is ryto negalejau atmerkti, sitaip buvo uztinusios, pastoviai bego limfa is po pleveles, kuria buvo uzdengtas veidas, nakti turejau miegoti tik ant nugaros - turejau saugoti plevele, apie normalu valgyma ar dantu valyma visa savaite net kalbos nebuvo.

skirtumas tarp veido pries procedura ir po jos milziniskas. pirmai turejau randelius likusius po spuogu, o dabar visas veidas randuotas, demetas, na visus tuos rizikos elementus, kuriuos pirmai isvardinau, dabar turiu: keistus idubimus, nelygumus, baltas ir rudas demeles, ryskia linija veido apacioje, kur baigesi lazerio "ejimas", padidejusias poras.

Atsakyti
na tu cia ir baisiai nupasakojai blink.gif
apie narkoze niekas niekur net neuzimena...ir siaip kazkaip keista,gal mes kalbame apie skirtingus dalykus..ne ten kur as domejausi,tai buvo rasoma ,reikia mzadaug 4-8 proceduru..tai o tau viena,tai gal jei viskas butu buve palaipsniui taip nebutu nutike? tai gal gali pasakyti kur dareisi? ir siaip ar nereikalavai zalos atlyginimo? na suprantu moralines zalos,kaip dabar jautiesi,nieks neatlygins...bet apvalios sumos manau galetum issireikalauti.ir bene jie neeme notraukos pries ta prasme ir poto,kad palyginti? ir tu dareisi lietuvoj ar ne?
Atsakyti