Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Siota @ 2009 02 07, 15:49)
Jau savaite naudoju cinko suplaktine. Dar plius vaistinej pasiiemiau ir ju pagaminto tepaliuko su siera,kuris nuziovina spuogelius, jei koks iskyla. Na ka galiu pasakyti - super thumbup.gif . Nuo cinko suplaktines veidas lyg ir lygesnis atrodo ir visai nesausina. Zymiai maziau spuogeliu iskyla ir buve jau isgijo. Paskaiciau, kad cinkas greitina zaizdu gijima. Be to, kosmetologes patare vartoti cinko tabletes ir arbata nuo spuogu. Rezultata tikrai jauciu  bigsmile.gif

plačiau parašykit kas tai per arbatos kur jų isigyti , kremuko mirksiukas.gif labai geras beja budas, nuo kurio ir reiktų pradėt, o ne chemija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 07 vasario 2009 - 13:54
Tai ivairiausiu vaistazoliu arbata, kurios galima isigyti vaistineje "Sirdazole". Adresas Pelesos g. 7, Vilniuje. Ten paprasciausiai paprasiau arbatos nuo isberimu. Geriu ja per diena kelis kartus. Skonis visai nieko smile.gif .

Tik labai idomu ar ta cinko suplaktine tikrai gali palyginti smulkius randelius? Kad demeles greiciau isnyksta - tai tikrai. Gal kas jau ilgiau panaudojo? Koks rezultatas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 02 08, 02:50)
Tai ivairiausiu vaistazoliu arbata, kurios galima isigyti vaistineje "Sirdazole". Adresas Pelesos g. 7, Vilniuje. Ten paprasciausiai paprasiau arbatos nuo isberimu. Geriu ja per diena kelis kartus. Skonis visai nieko  smile.gif .

Tik labai idomu ar ta cinko suplaktine tikrai gali palyginti smulkius randelius? Kad demeles greiciau isnyksta - tai tikrai. Gal kas jau ilgiau panaudojo? Koks rezultatas?  wink.gif

O, idomu, kur Kaune galima butu gauti tokios arbatos? ax.gif Ir kur cinko suplaktines? Pirma karta apie tokia girdziu, pasiskaitinejau forume, tai ne viena naudoja g.gif

Pas mane ant kaktos daugybe poodiniu inkstiriuku, oda atrodo nelygi, kieta kazkokia. O stai ant nosies, smakro, skruostu ir visur kitur isskyrus kakta, - ne vieno spuogelio. O tie ant kaktos inkstirai neretai iskyla i virsu, supuliuojam, pasidaro skausmingas didelis spuogas, kuris po keliu savaiciu isnkysta... Gal kas patartumete, kaip man atsikratyti tu inkstiru? Nes nusibodo matyti nelygia oda.

Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2009 02 08, 01:50)
Tai ivairiausiu vaistazoliu arbata, kurios galima isigyti vaistineje "Sirdazole". Adresas Pelesos g. 7, Vilniuje. Ten paprasciausiai paprasiau arbatos nuo isberimu. Geriu ja per diena kelis kartus. Skonis visai nieko  smile.gif .

Tik labai idomu ar ta cinko suplaktine tikrai gali palyginti smulkius randelius? Kad demeles greiciau isnyksta - tai tikrai. Gal kas jau ilgiau panaudojo? Koks rezultatas?  wink.gif

Jaučiu labai durnai paklausiu (nes niekas neklausia, tai reiškia visoms aišku ir yra kažkada kalbėta, matyt, bet visos temukės skaityt nesinori), taigi, nemuškit labai blush2.gif Klausimas: kas per cinko suplaktinė? g.gif blush2.gif Turiu ant smakro bent keturias dėmeles jau kokius 4 mėn. Negaliu jų pakęst, nors ir po truputį šviesėja, sakau, gal ta cinko suplaktinė padėtų? g.gif
Apie arbatą... Sudėty arnikos nėra? Aš sakau homeopatijos vaistinėj gal žirnelių arnikos pagamint paprašysiu g.gif Kažkaip man patogiau būtų už arbatą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 02 02, 17:28)
o as cia biskeli apie ta suplaktine su cinku,klaipedietes ku ji isiyti man?nuejau i ta debreceno vaistine tai kazkokia pikta vaistininke atsove man kad tik su receptu parduoda ax.gif

gali isigyti debreceno, sportininku vaistinej (kitur nelabai zinau). siaip ji as perku su receptu. va kaip tik vakar pirkau. dar turiu recepta. parasyk i az
Atsakyti
O tai kur Panevėžy gaut tą suplaktinę??
Atsakyti
Gal galit placiau papasakot kas tai per daiktas ta cinko suplaktine,kur jos galima gauti ir ant kiek ji veiksminga salinant demes po spuogiuku,aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Newbie @ 2009 02 12, 23:33)
Gal galit placiau papasakot kas tai per daiktas ta cinko suplaktine,kur jos galima gauti ir ant kiek ji veiksminga salinant demes po spuogiuku,aciu smile.gif

ta "daikta" gali nusipirkti vaistineje kur gamina vaistus siauliuose bent prae recepto bet as jo neturejau tai daviau sudeti tos suplaktines tai pagamino. o veiksmingas kiekvienas daiktas tiek kiek tu hžji reguliarei naudoji jei tepsi karta per savaite tai nesitikek jokio pveikio as tepu kasdien tai yra kiekviena vakar ir si 'dakta" uztepta ant veido laikau maziausiai 2 val. matau kad tos demes svieseja naudoju gal jau 3 savaites zinoma norejau greitesnio rezultato bet geriau bent palengva jas naikint nei isvis tiketis kad jos pacios praeis
Atsakyti
QUOTE(Newbie @ 2009 02 12, 22:33)

Na as kaip ir pukučiai sita cinko suplaktine pirkau Siauliuose "Valerijono" vaistineje smile.gif siaip Kaune dar galima kiek zinau universitetinej vaistinej nusipirkti jo... mirksiukas.gif tai va o apie poveiki jo tai irgi dar nelabai daug galiu pasakyti..naudoju tik dvi savaites...kiekviena diena tepu ta suplaktine ant veido... ir netgi einu miegoti su ja... ax.gif tieisog pries einant miegoti servetele biski nusausinu veiduka,kad neliktu tos tokiso dregmes... ir miegu..neissitepa nei patalyne nei kas... smile.gif tai va o vakar neti gavau komplimentu del veido bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sudėtį jos parašyt galite? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 13 vasario 2009 - 13:55
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 13, 12:25)
tai va o vakar neti gavau komplimentu del veido bigsmile.gif  4u.gif

tai smagu thumbup.gif man kur buvo ant zandu jau zymiai sumazjo bet tos demeles buvo nedideles o apie kakta tai jos dideles tai sunkiau su jom bet as tikiu kad praeis bigsmile.gif
Atsakyti
man nuo puslelines ant zando liko negrazios raudonos demeles... vis zadu eiti pas savo dermatologe, bet kaip visada-pritruksta laiko... doh.gif gal reiketu pabandyti ta cinko suplaktine pateplioti arba contractubex? as sita tepala naudoju po kruties operacijos, taciau ir cia man randas negyja... jau net nebezinau, kodel mano oda taip ilgai gyja... bandau valytis organizma detox kit ir ziuresiu, ar odai nors kiek pades...
Atsakyti