Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(pukučiai @ 2009 01 21, 11:01)
Na as taip irgi manau
Vakar jau tepliojaus nu jaustis niekas nesijaucia manaiu gal griaus bet nieko ir kas patiko kad lengvai nusivalo manaiu kai uztepsiu jis pridzius man prie odos bet nieko labai graziai nusivale pirmai dienai bijojau bet palaikiau apie pora valandu o veliau nezinau kaip ar pernakti uzsitepus laikyt ar uztenka pora valandu nes bijau kad manao patalyne nuo ju bus visa murzina o kasdien gi jos nekaeisi  doh.gif tai ziuresiu gal pakaks po kelias valandas kasdien  g.gif

Niu ir kaip tau sekasi tepliotis su ta cinko suplaktine? mirksiukas.gif as juk dar niekiap nenuvaziuoju i ta velerijona uzsisakyti doh.gif nu nieko kita savaite butinai jau nuleksiu uzsisakyt ir as tos cinko suplaktines ax.gif beje per kiek pagamina ten ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 23, 11:23)
Niu ir kaip tau sekasi tepliotis su ta cinko suplaktine? mirksiukas.gif  as juk dar niekiap nenuvaziuoju i ta velerijona uzsisakyti doh.gif  nu nieko kita savaite butinai jau nuleksiu uzsisakyt ir as tos cinko suplaktines ax.gif  beje per kiek pagamina ten ja? g.gif

nu gerai sekasi gal man taip tik atrodo bet as jau dabar matau pasviesejima o cia gal del to kad labai jau noriu gero rezultato lotuliukas.gif nu zodziu dar koki pora savaiciu patepliosiu ir nufotkinsiu ziuresiu kaip ant nuotraukos atrodys nes pries tepliojimus uzfiksavau tai ziuresim kas cia gausis o padaro tai ta pacia diena nu as ryte uzsisakiau tai po pietu jau pagamino tik nenustebk kad recepto paprasys manes irgi prase as taip saldziai pasnekejau paprasiau sakau as sudeti turiu uzsirasius tai ji sako gerai kad turi tada duok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 23 sausio 2009 - 09:48
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 23, 10:47)
nu gerai sekasi gal man taip tik atrodo bet as jau dabar matau pasviesejima o cia gal del to kad labai jau noriu gero rezultato  lotuliukas.gif  nu zodziu dar koki pora savaiciu patepliosiu ir nufotkinsiu ziuresiu kaip ant nuotraukos atrodys nes pries tepliojimus uzfiksavau tai ziuresim kas cia gausis o padaro tai ta pacia diena nu as ryte uzsisakiau tai po pietu jau pagamino tik nenustebk kad recepto paprasys manes irgi prase as taip saldziai pasnekejau paprasiau sakau as sudeti turiu uzsirasius tai ji sako gerai kad turi tada duok  thumbup.gif

niu ir as graziai kaip lapute tada pasnekesiu thumbup.gif gal pagamins ir man ax.gif biggrin.gif labai lauksim tavo rezultatu pastebejimu po poros savaiciu..pries ir po.. mirksiukas.gif beje kaip tu juos teplioji?einant miegoti isistepi ar siaip porai valandikiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 23, 12:03)
niu ir as graziai kaip lapute tada pasnekesiu thumbup.gif  gal pagamins ir man ax.gif  biggrin.gif  labai lauksim tavo rezultatu pastebejimu po poros savaiciu..pries ir po.. mirksiukas.gif  beje kaip tu juos teplioji?einant miegoti isistepi ar siaip porai valandikiu? ax.gif

as teplioju porai valandu vakare nes jei nueiciau miegoti su tuo visu groziu tai patalyne butu visa ismozota nes tai balta tokia mase ir ji tepa taigi vakare pora valandu ir dar ryte nusiprausus dar koki 15 min na kol kavos atsigeriu
Atsakyti
Sveiki,na pas mane irgi liko raudonu demeliu po spuogu,tai galvoju gal soliariumas padetu?
Atsakyti
QUOTE(Newbie @ 2009 01 23, 15:52)
Sveiki,na pas mane irgi liko raudonu demeliu po spuogu,tai galvoju gal soliariumas padetu?

mano nuomone soliariumas dar labiau isryskintu tas demeles...bet cia tik mano nuomone g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man ne nuomones idomios o kitu kurie jau dare atsiliepimai. Nes tikrai nekarta kituose forumuose/komentaruose rase kad padeda,tai idomu ar kas bande smile.gif Logiskai mastant man regis kad kaip ir turetu ta spalva susivienodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Newbie @ 2009 01 23, 21:20)
Nu man ne nuomones idomios o kitu kurie jau dare atsiliepimai. Nes tikrai nekarta kituose forumuose/komentaruose rase kad padeda,tai idomu ar kas bande smile.gif Logiskai mastant man regis kad kaip ir turetu ta spalva susivienodint smile.gif

na aš pvz einu į soliariumą kartą į savaitę, ar rečiau... ir nematau jokių dėmelių kurios man įsisenėjo, patamsėjo ar neišnyksta schmoll.gif g.gif oda įrunda šiek tiek, spuogeliai padžiūna, susivienodina spalvytė kaip ir sakei, neatrodau tokia balta, ir nereikia pergyvent, kad nuo kiekvieno šaltesnio vėjo ar prisilietimo ar šiaip paraudimo atrodysiu kaip balta raudona suknelė (atleiskit už išsireiškimą biggrin.gif )
Atsakyti
[quote=Newbie,2009 01 23, 22:20]
[/quote

Tokiu budu ilgainiui nuo soliariumo tose veido vietose liks tamsesnes demes cool.gif
Atsakyti
na merginos kaip jums sekasi kovoti su tomis demelemis?

as jau antra savaite tepliojuos tuo cinko suplaktine kazkiek matau jau pasciesejo bet vakar supykau sakau na turi but greitesnis rezultats tai pi ranka pasipainiojo citrina doh.gif isspaudziau sulciu na labai nedaug ir su vatos gabaleliu istepliojau tas vietas kus yra demeles kur buvo mazos zaizdeles siektiek pagriauze palaikiau kokias 10 min ir nuvaliau toniku poto uztepiau tos suplaktines poabuvau 2 val. nusiovaliau ir kremuku issitepiua nuejau gul ryte atsikeliu thumbup.gif gerokai pasviesejo tos delmesle. Zinoma as nerekomenduoju to daryti bijodama kad jusu odai nepakenktu bet as surizikavau na blogiau galvoju nebus bet pasirodo ne blogiau bet geriau sakiau dar pakartosiu po keliu dienu gal nenusiners oda nuo tos ruksties ziuresim kaip bus .

P.S. tik nepriimkit mano komentaro kaip patarimo as pati is saves darau eksperimenta ir kaip per televizija sako "nedarykit to namuose nes tai pavojinga" lotuliukas.gif manau mane supratot ax.gif

kita savaite parodysiu foto pries ir po ir pamatysit ar padejo ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 29, 13:07)
na merginos kaip jums sekasi kovoti su tomis demelemis?

kita savaite parodysiu foto pries ir po ir pamatysit ar padejo ar ne  mirksiukas.gif

As tai pasiryzau veiduko proceduroms su rugstim, jau 2 kartus buvau thumbup.gif Irgi specialiai pasidariau foto pries ir po ax.gif O del suplaktines tai pritariu, rezultatas matosi, bet tikrai ne is karto . Reikia kantrybes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 29, 14:26)
As tai pasiryzau veiduko proceduroms su rugstim, jau 2 kartus buvau  thumbup.gif  Irgi specialiai pasidariau foto pries ir po  ax.gif  O del suplaktines tai pritariu, rezultatas matosi, bet tikrai ne is karto . Reikia kantrybes  bigsmile.gif

na as kantrybe nalabai pasizymiu bet teks kaip nors ja sukaupt ir tepliot tepliot tepliot juk rezultato noriu tai nieko kito nelieka

o as proceduru neriu galimybiu pasidaryti tai pakeiciau jas i citrinos sultis juk irgi rukstis tai vat ziuresim kas cia is to iseis .
Atsakyti