Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

Sveikutes 4u.gif tai va turiu ir as ta problema ir su spuogeliais ir su demelem randeliais likusiais po ju... ir jau daug metu vargstu su sita problema... unsure.gif
Tai va uzbegau pas jusu paprasyti pagalbos mirksiukas.gif girdejau gana geru atsiliepimu del demeliu balinimo apie Cinko suplaktine arba Cinko suplaktine su ichtiolu,kuriu galima gauti vaistinese kur gamina vaistukus. tai va bet problema tame kad reikia sudeti zinoti kad juos tau pagamintu... tai gal kas esate turejusios ar turite ir galie parasyti tikslia sudeti sios priemones? ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 13, 17:12)
Sveikutes 4u.gif  tai va turiu ir as ta problema ir su spuogeliais ir su demelem randeliais likusiais po ju... ir jau daug metu vargstu su sita problema... unsure.gif
Tai va uzbegau pas jusu paprasyti pagalbos mirksiukas.gif  girdejau gana geru atsiliepimu del demeliu balinimo apie Cinko suplaktine arba Cinko suplaktine su ichtiolu,kuriu galima gauti vaistinese kur gamina vaistukus. tai va bet problema tame kad reikia sudeti zinoti kad juos tau pagamintu... tai gal kas esate turejusios ar turite ir galie parasyti tikslia sudeti sios priemones? ax.gif  buciau labai dekinga 4u.gif

Vu vaistineje jau buna pagamintas. Bet sudetis tokia:

ichthioli 1.5
zinci oxydi
talci aa 20.0
ol.olivari ad 100.0

Juo tepant, reikia kantrybes, nes dauguma numeta i sali. Bet is tikruju padeda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 13, 18:03)
Vu vaistineje jau buna pagamintas. Bet sudetis tokia:

ichthioli 1.5
zinci oxydi
talci aa 20.0
ol.olivari ad 100.0

Juo tepant, reikia kantrybes, nes dauguma numeta i sali. Bet is tikruju padeda wink.gif

na matai kadangi as neturiu galimybes i universitetine vaistine nubegti,tai todel ir prasau sudeties...kad universitetinej vaistinej ju jau buna prigaminta zinau, o va siauliuose nuejau i valerijono vaistine sakau noriu to ir to...ziuri i mane ir nieko nesupranta,sako reikia sudeties..nu galvoju palauk as tau ja atnesiu lotuliukas.gif
tai o kaip ja naudoti reikia gal gali smulkiau papasakoti?kiek laiko jau naudoji?koks rezultatas? mirksiukas.gif
beje o kur sudetyje yra zinci oxydi nera jokio skaiciuko salia jo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyciuke: 13 sausio 2009 - 17:59
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 13, 18:55)
na matai kadangi as neturiu galimybes i universitetine vaistine nubegti,tai todel ir prasau sudeties...kad universitetinej vaistinej ju jau buna prigaminta zinau, o va siauliuose nuejau i valerijono vaistine sakau noriu to ir to...ziuri i mane ir nieko nesupranta,sako reikia sudeties..nu galvoju palauk as tau ja atnesiu lotuliukas.gif
tai o kaip ja naudoti reikia gal gali smulkiau papasakoti?kiek laiko jau naudoji?koks rezultatas? mirksiukas.gif
beje o kur sudetyje yra zinci oxydi nera jokio skaiciuko salia jo? ax.gif

Nea skaiciuko nera wink.gif o naudoti paprastai - patepti problematiskas vieteles, nuvalius veida iprastom priemonem. Kadangi pasitepus tepalo iseiti niekur negalima, tepu kelios valandos pries miega ir miegu su juo smile.gif siaip reikia pavartoti ilgesni laika - nenumesti, po 2savaiciu matosi pagerejimas, demeles pabala....bet deja pvz man reikia stipresniu priemoniu kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 13, 23:40)
Nea skaiciuko nera wink.gif o naudoti paprastai - patepti problematiskas vieteles, nuvalius veida iprastom priemonem. Kadangi pasitepus tepalo iseiti niekur negalima, tepu kelios valandos pries miega ir miegu su juo smile.gif siaip reikia pavartoti ilgesni laika - nenumesti, po 2savaiciu matosi pagerejimas, demeles pabala....bet deja pvz man reikia stipresniu priemoniu kartais  doh.gif

ir kokiu tau stipresniu priemoniu prireikia?ka naudoji? mirksiukas.gif
Siaip jei spuogeliams gydyti tai visai neblogas yra is Ana Loton firmos toks Sausinamasisi zoliu losjonas... ax.gif jo kaina ten iki 10lt kazkur... man tai visia jis nieko... ax.gif

beje gal dar kas turit tos cinko suplaktines sudeti ir galit parasyti, kad buciau tikra kad tokia ji tikrai yra ir neprigamintu man ten nesamoniu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 14, 11:17)
ir kokiu tau stipresniu priemoniu prireikia?ka naudoji? mirksiukas.gif
Siaip jei spuogeliams gydyti tai visai neblogas yra is Ana Loton firmos toks Sausinamasisi zoliu losjonas... ax.gif  jo kaina ten iki 10lt kazkur... man tai visia jis nieko... ax.gif

beje gal dar kas turit tos cinko suplaktines sudeti ir galit parasyti, kad buciau tikra kad tokia ji tikrai yra ir neprigamintu man ten nesamoniu doh.gif  biggrin.gif

Na siaip geriausiai rugsciu proceduros, ir siaip visokiu ten priemoniu nuo spuogu turu doh.gif o to zoleliu tai taip ir nebandziau...bet del sudeties - garantuoju, kad tikrai tokia 4u.gif 100%
Atsakyti
o kuo ta suplaktine geresne uz paprasta cinko tepala g.gif ?
Atsakyti
Nu gi vis del to nuejau i valerijona ir gavau parasiau sudeti graziai paparsiau ir pagamino thumbup.gif nabar tepliosu tas demeles ziuresiu ar pades na tikiuosi kad pades bigsmile.gif
Atsakyti
o man ta suplaktine tokia kaip skysta manu kose atrodo nu ne vandeniukas tokia gan tirstoka konsistencija bet ne kaip kremas tirstumas toks tarsi i krema ipylus siektiek vandens ar taip ir tusi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 20, 21:15)
o man ta suplaktine tokia kaip skysta manu kose atrodo nu ne vandeniukas tokia gan tirstoka konsistencija bet ne kaip kremas tirstumas toks tarsi i krema ipylus siektiek vandens ar taip ir tusi buti  g.gif

Taip. Viskas gerai, uz tai tau jos uzteks laabai ilgam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 01 21, 00:52)
Taip. Viskas gerai, uz tai tau jos uzteks laabai ilgam  bigsmile.gif

Na as taip irgi manau
Vakar jau tepliojaus nu jaustis niekas nesijaucia manaiu gal griaus bet nieko ir kas patiko kad lengvai nusivalo manaiu kai uztepsiu jis pridzius man prie odos bet nieko labai graziai nusivale pirmai dienai bijojau bet palaikiau apie pora valandu o veliau nezinau kaip ar pernakti uzsitepus laikyt ar uztenka pora valandu nes bijau kad manao patalyne nuo ju bus visa murzina o kasdien gi jos nekaeisi doh.gif tai ziuresiu gal pakaks po kelias valandas kasdien g.gif
Atsakyti
Pastebejau,kad tokia pati tema jau yra g.gif
Ziurint kokie spuogai buvo ir kokios duobutes likusios.Pvz,nuo labai dideliu giluminiu spuogu,duobutes lieka visam laikui,tik raudonis su laiku isnyksta.
Gal medicininiai,o ne kosmetiniai preparatai galetu padeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakine: 21 sausio 2009 - 23:16