Nu joa,netoli,ten atram aukšte kažkaip ta vaistinė yra.Nelabai tiksliai pamenu...Ir negarantuoju kad ten bus tos suplaktinės,bet ten tikrai gamina visokius tokius losjonus,prieš pusmetį ten pirkau losjoną su siera ir nuo spuogelių.
Laimietojų niekas niekada neklausia, ar jie kalbėjo tiesą...
Randelius geriausiai panaikina lazeris.Kaune Motinos ir vaiko klinika,o Vilniuje GK klinika.Aisku,cia brangu,bet manau kad kazka darant namie efekto nebus.
Pabandyk Dermatix ultra silikon geli,jo yra vaistinese.Ieik i www.vaistai.lt ivesk pavadinima ir pasiskaityk informacini lapeli,as ji naudojau po plastines operacijos tai man jis gerai padejo panaikinti randelius
Pabandyk Dermatix ultra silikon geli,jo yra vaistinese.Ieik i www.vaistai.lt ivesk pavadinima ir pasiskaityk informacini lapeli,as ji naudojau po plastines operacijos tai man jis gerai padejo panaikinti randelius
as turiu dermatix bet kad nepasakyciau kad jis padeda idubusiem randeliam..nesenai pamaciau kad po spuogo gali likt didelis idubes randas tai net nezinau ko imtis visokiu lazeriu negaliu sau leist..
as turiu dermatix bet kad nepasakyciau kad jis padeda idubusiem randeliam..nesenai pamaciau kad po spuogo gali likt didelis idubes randas tai net nezinau ko imtis visokiu lazeriu negaliu sau leist..
Aš taip pat turiu gana didelių problemų su po spuogelių likusiais įdubusiais randais. Man jų yra apstu ant kaktos, todėl turiu problemą, kad negaliu nešioti atviros kaktos (būtina pridengti bent istriža grifka). Pradėjau naudoti contractubex gelį, tačiau jokio ypatingo poveikio nematau... gal kas galėtų dar kokių patarimų duot, nes iš čia jau rašytų man nelabai tinka, nes gyvenu mažame miestelyje tai čia nėra jokių paslaugų apie kurias buvo šnekama ))
beda tame kad pas mane nuo spuogu idube randeliai gal tau padejo nes tavo iskile yra, tepu du kart per diena jau apie 5 mesenius ir gal tik noriu tiket kad padeda