Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(winnerss @ 2007 11 12, 09:19)
o gal zinote kur butu galima rasti cinko suplaktines klaipedoje ?  4u.gif  blush2.gif

Yra tokia sena vaistinė netoli vaikų pasaulio,žinai gal? ten turėtų būti jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2007 11 22, 23:28)
Yra tokia sena vaistinė netoli vaikų pasaulio,žinai gal? ten turėtų būti jei neklystu

prie medinavos gal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 11 28, 21:14)
prie medinavos gal  blush2.gif

Nu joa,netoli,ten atram aukšte kažkaip ta vaistinė yra.Nelabai tiksliai pamenu...Ir negarantuoju kad ten bus tos suplaktinės,bet ten tikrai gamina visokius tokius losjonus,prieš pusmetį ten pirkau losjoną su siera ir nuo spuogelių.
Atsakyti
Randelius geriausiai panaikina lazeris.Kaune Motinos ir vaiko klinika,o Vilniuje GK klinika.Aisku,cia brangu,bet manau kad kazka darant namie efekto nebus.
Atsakyti
Pabandyk Dermatix ultra silikon geli,jo yra vaistinese.Ieik i www.vaistai.lt ivesk pavadinima ir pasiskaityk informacini lapeli,as ji naudojau po plastines operacijos tai man jis gerai padejo panaikinti randelius
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 09, 12:40)
Pabandyk Dermatix ultra silikon geli,jo yra vaistinese.Ieik i www.vaistai.lt ivesk pavadinima ir pasiskaityk informacini lapeli,as ji naudojau po plastines operacijos tai man jis gerai padejo panaikinti randelius

as turiu dermatix bet kad nepasakyciau kad jis padeda idubusiem randeliam..nesenai pamaciau kad po spuogo gali likt didelis idubes randas tai net nezinau ko imtis cray.gif cray.gif visokiu lazeriu negaliu sau leist..
Atsakyti
QUOTE(mergyte_20 @ 2008 07 10, 00:53)
as turiu dermatix bet kad nepasakyciau kad jis padeda idubusiem randeliam..nesenai pamaciau kad po spuogo gali likt didelis idubes randas tai net nezinau ko imtis  cray.gif  cray.gif  visokiu lazeriu negaliu sau leist..

o kiek tu laiko ji naudoji?man randelius sulygino po metu laiko naudojimo,tepiau 2kartus per diena cool.gif
Atsakyti
O ka daryti jeigu po spuogu lieka ne randelis, bet tokia labai gili maza duobute, kaip issipletusi pora tik ryskesne ir gilesne verysad.gif ??
Atsakyti
Aš taip pat turiu gana didelių problemų su po spuogelių likusiais įdubusiais randais. Man jų yra apstu ant kaktos, todėl turiu problemą, kad negaliu nešioti atviros kaktos (būtina pridengti bent istriža grifka). Pradėjau naudoti contractubex gelį, tačiau jokio ypatingo poveikio nematau... gal kas galėtų dar kokių patarimų duot, nes iš čia jau rašytų man nelabai tinka, nes gyvenu mažame miestelyje tai čia nėra jokių paslaugų apie kurias buvo šnekama smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Hisense @ 2008 07 10, 11:48)
o kiek tu laiko ji naudoji?man randelius sulygino po metu laiko naudojimo,tepiau 2kartus per diena cool.gif

beda tame kad pas mane nuo spuogu idube randeliai gal tau padejo nes tavo iskile yra, tepu du kart per diena jau apie 5 mesenius ir gal tik noriu tiket kad padeda doh.gif
Atsakyti
gal kas bandete su rugstimi naikinti randelius namu salygom?ar padeda idubusiem randeliam?
Atsakyti
o gal kas zinot kur siauliuose butu galima ta lazerine procedura pasidaryt?
Atsakyti