Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(b-l-o-n-d-e @ 2007 10 16, 23:02)
man reikia labiau del demeliu bet ir nuo spuogu nepakenktu,bet as is alytaus,tai besansu man jo gaut tikriausiai jo?? doh.gif

tai tas kur nuo demeliu tai ir nuo spuogu smile.gif

Kavaliauskienės V. vaistinė, IĮ
Likiškėlių g. 8-1, 63161 Alytus
Tel.: (8 315) 27557

turetu buti gamybine vaistine smile.gif
Atsakyti
o kam nors padejo ta cinko suplaktine? 4u.gif as va jau menesi kaip ja naudoju, tepu vakarais, palaikau 20 min ir nusivalau, na kaip kauke naudoju 4u.gif bet pokyciu nepastebejau, neatrodo, kad tie paraudimai mazetu verysad.gif tai sakau gal jos nereik nusivalyt, tai dabar uzsitepu nakciai ir liulio blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iloneleee @ 2007 11 09, 12:30)
o kam nors padejo ta cinko suplaktine? 4u.gif  as va jau menesi kaip ja naudoju, tepu vakarais, palaikau 20 min ir nusivalau, na kaip kauke naudoju  4u.gif  bet pokyciu nepastebejau, neatrodo, kad tie paraudimai mazetu  verysad.gif  tai sakau gal jos nereik nusivalyt, tai dabar uzsitepu nakciai ir liulio  blush2.gif  blush2.gif

man padejo nuo paraudimu. apskritai cinko suplaktine man liuks dalykas thumbup.gif
taciau mano pazistama, ji studijuoja farmacija, sake, jog ja tepti visa veiduka negerai, nes uzkemsa poras. reikia tik pati spuogeli patepti pvz su paprastu ausu krapstuku.

o pasikeitima pamaciau po savaiteles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 09 lapkričio 2007 - 19:04
O gal zinote kokiu nors kosmetiniu priemoniu, o ne vaistuku toms raudonoms demelems? Nes esu ne Lietuvoj tai net nezinau kur cia tokiu dalyku rast kaip cinko suplaktine... verysad.gif
Atsakyti
nesuprantu, po kiekvieno karto kai uzsitepu cinko suplaktines, man ant to paraudimo pradeda odele luptis blink.gif cia taip turi buti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iloneleee @ 2007 11 11, 12:44)
nesuprantu, po kiekvieno karto kai uzsitepu cinko suplaktines, man ant to paraudimo pradeda odele luptis  blink.gif  cia taip turi buti?  blink.gif

gal per daug uztepei ir sudziovino. man irgi kartais lupasi. tada tos vietos nebetepu ir viskas susitvarko. apskritai kasdiena nereikia tepti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2007 11 09, 23:55)
O gal zinote kokiu nors kosmetiniu priemoniu, o ne vaistuku toms raudonoms demelems? Nes esu ne Lietuvoj tai net nezinau kur cia tokiu dalyku rast kaip cinko suplaktine... verysad.gif

kazkur SM skaiciau kad beybey blemish gera produkcija. jos lietuvoj nera. pabandyk pasiieskoti jos. cia ju adresas: bey bey blemish
Atsakyti
nereikia??? o kodel nereikia kiekviena diena? kenkia gal odelei? blink.gif blink.gif o as kas diena tepu, kartais net po du kartus i diena, atrodo kad greiciau praniks tie negrazus randeliai mirksiukas.gif bet kaip nedingsta taip nedingsta?? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iloneleee @ 2007 11 12, 00:45)
nereikia???  o kodel nereikia kiekviena diena? kenkia gal odelei? blink.gif  blink.gif  o as kas diena tepu, kartais net po du kartus i diena, atrodo kad greiciau praniks tie negrazus randeliai  mirksiukas.gif  bet kaip nedingsta taip nedingsta??  verysad.gif  verysad.gif

na, kas per daug, tai nesveika smile.gif leisk odelei kartais ir pakvepuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal zinote kur butu galima rasti cinko suplaktines klaipedoje ? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
o gal kas zino ar bande tas raudonas diemeles naikinti kitais budais, pvz lazeriu, na zodziu ne kosmetinemis priemonemis o jau rimtesnemis blush2.gif nes jau pasirisciau bet kokioms procedurom kad panaikintu tuos randelius unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2007 11 11, 23:13)
na, kas per daug, tai nesveika  smile.gif leisk odelei kartais ir pakvepuoti mirksiukas.gif

as manau kad galima kiekviena vakara tept,o diena tada ne ax.gif
tik pastovus tepimas gali duoti kazkokiu rezultatu
Atsakyti
tai ir as taip manau, tai tepu daznai mirksiukas.gif as va cia susimasciau, del soliariumo, bet kazkaip pradejau baimintis, kad tas vietas kurias tepu cinko suplaktine neidegs, ar pabals? g.gif nei viena nebandet? ax.gif
Atsakyti