Įkraunama...
Įkraunama...

Po spuogo likęs raudonas odos lopelis arba duobutė

QUOTE(Imen @ 2007 09 30, 01:11)
o tai taip ir vadinasi, cinko suplaktine? ciaa as suprantu toks kaip losionas patepti veidui, ar tik randelius ir spuogelius? ir kiek jo ieina i viena pakeli g.gif ?

juos pagamina Sportininku ar Debreceno vaistinei...kad sportininku tai 100% zinau, o del Debreceno nz schmoll.gif
reikia pasakyti suplaktine su cinu, ir duo pagamintus vaistukus tokius..o suplaktine vadinas, nes pries tepant reikia suplakti..o kai sese sius tau juos, gerai tegu ipakuoja ir kamstuka smarkiai izoliuoja, kad neisbegtu ir nesudustu, nes siuntinius tai labai smarkiai meto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2007 10 01, 09:26)
juos pagamina Sportininku ar Debreceno vaistinei...kad sportininku tai 100% zinau, o del Debreceno nz schmoll.gif
reikia pasakyti suplaktine su cinu, ir duo pagamintus vaistukus tokius..o suplaktine vadinas, nes pries tepant reikia suplakti..o kai sese sius tau juos, gerai tegu ipakuoja ir kamstuka smarkiai izoliuoja, kad neisbegtu ir nesudustu, nes siuntinius tai labai smarkiai meto doh.gif

o tai jinai, ne kremines konsistencijos?...kaip vandenelis?....as tai kaip skysti turiu eterio suplaktine, o su zinku tai toks kaip kremukas riebus unsure.gif
Atsakyti
Tai taip ir nesupratau, kur Vilniuje cinko suplaktinės būtų galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2007 10 01, 10:26)

laabai aciu aciuks.gif , jau kalbejau su sese, ji paziures ir sportininku ir debrecino.

beje db naudoju vichi nuo randeliu ir kt pigmentu, bet kolkas nera rezultatu, ziuresiu gal cinkas pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 10 02, 02:19)
laabai aciu aciuks.gif , jau kalbejau su sese, ji paziures ir sportininku ir debrecino.

beje db naudoju vichi nuo randeliu ir kt pigmentu, bet kolkas nera rezultatu, ziuresiu gal cinkas pades bigsmile.gif

ner uz ka 4u.gif cia rase kaip kremukas yra su cinku..bet tai jau ne suplaktine schmoll.gif
o kremuka ji toki su cinku irgi gali rasti sportininku vaistinei, ten vien is cinko jis, man ji buvo israse, kai erkute turejau...na gal ir tas padetu g.gif
Atsakyti
o ati vilniuj gal universiteto vaistinej buna tu cinko suplakyiniu?
o uztenka pasakyt, kad reikai tos suplaktines ir viska padarys?
nereikia zinot kokio nors daliu santykio?yra kazkoks standartas?
ir ar be recepto?kokia kaina?

rolleyes.gif laaaabai daug klausimu,bet gal kuri gales atsakyt...
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 02, 13:52)
o ati vilniuj gal universiteto vaistinej buna tu cinko suplakyiniu?
o uztenka pasakyt, kad reikai tos suplaktines ir viska padarys?
nereikia zinot kokio nors daliu santykio?yra kazkoks standartas?
ir ar be recepto?kokia kaina?

rolleyes.gif laaaabai daug klausimu,bet gal kuri gales atsakyt...

Vilniaus universiteto vaistinej tikrai yra smile.gif kai as pirkau, tiesiog ir pasakiau, kad reik cinko suplaktines.. is karto buna pagaminta, tad laukti nereikia (na nebent atsargos bus issekusios).. parduoda tikrai be recepto ir kaina.. mm.. nebepamenu doh.gif bet ne daugiau kaip 10 lt.. na nebrangu tikrai ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ta cinko suplaktinė ir turi būt skysta? Na, skaidrus skystis ir tokie grūdeliai tik. unsure.gif Nes aš įsivaizdavau, kad čia kažkoks tepamas dalykas bus blush2.gif Tai kaip ją naudot? Tiesiog suvilgyt vatą ir nuvalyt veidą?
Atsakyti
ka tik pasiskaiciau forume apie cinko suplaktone,tai kai kurios raso, jog reikia patepti ir po 10-15min nuvalyti.as maniau,kad per nakti uzsitepus ir laikyti g.gif
tai kaip yra is tikruju?
Atsakyti
Man tai geriausiai demeles naikina gliukolio rugstis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 10 07, 19:09)
Man tai geriausiai demeles naikina gliukolio rugstis mirksiukas.gif

o kur to daikto gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaotes biggrin.gif na va vakar paskaiciau jusu pasisnekejimus apie cinko suplaktine ir nusprendziau nusipirkti, nes mano vienas zandukas visas demem po spuogu isklotas blush2.gif tai daba iskilo klausimukas kaip ta suplaktine tepti? ant tu raudonu demeliu? ar ant visos odos? nes viso veido nereik man tepti manau, ne visas demetas blush2.gif o gal ji dar ir nuo spuogu padeda ar tik nuo randeliu? blush2.gif laukiu patarimo ax.gif
Papildyta:
oi, ir dar vienas klausimukas blush2.gif ta suplaktine visai nakciai tepti ar patepti, palaikyti ir nuvalyti? blush2.gif
Atsakyti