QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 06, 20:34)
ant kiek nerealūs, kaip aktoriai

bambalis po pažastim-"pašalpas k sumažina"
Papildyta:
irgi
"Išankstinis balsavimas šiemet yra demokratijos šventė, BET. Lazdynuose jau vyksta išankstinis balsų pirkimas.
Susisiekė žmonės, kurie 5.30 val. ryte ėjo į darbą ir matė J. Pinskaus autobusiuką Architektų g. prie Maximos, į kurį buvo vienas po kito vedami elgetos - apie 30 žmonių grupė. Teigė matę, kad dalino pinigus. Jau kreiptasi į policiją.
Prašau visų - būkite pilietiški, jeigu pastebite panašų įvykį, iškvieskite policiją, nufotografuokite ar nufilmuokite - įrodymai labai reikalingi! Praneškite organizacijai ,,Baltosios pirštinės":
http://baltosiospirstines.lt/pranesti
Neleiskime iš savęs tyčiotis."
https://www.facebook...hc_location=ufi
Papildyta:
realijos tokios, kad demokratiją Lietuvoje jau reikia atsikovoti, kaip pas putiną. Be iniciatyvos tų kriminalinių partijų neatsikratysim. Kaip LT rengiamasi rinkimams.
"VISI SEKMADIENĮ RYTE IMAM TELEFONĄ, KLIJUOJAM PRIE PRIEKINIO LANGO, IR VAROM FILMUOT PRIE KAIMŲ APYLINKIŲ BOMŽŲ AUTOBUSŲ!
Ok, pradėjo man suktis smegenai dėl balsų pirkėjų gaudymo automobiliais su kameromis, priparkuotais prie apylinkių.
Pirma, aš jau nespėsiu per ebay užsisakyti aštuonių dash cams, kaip Marius Pareščius savo kruzakui. Du klausimai -
a) ką galima nusipirkti parduotuvėse b) gal galima išsinuomoti. Aštuonių gal nereikia, bet dviejų (front and back) reikėtų. Ką pirkti, kur?
b) Jei rasim kamerų, antras esminis klausimas yra kur važiuoti. Vilniuje tai daryti prasmės nėra, bomžus vežioja kaimuose.
Aš galvojau varyti į Medininkus, bet tada pagalvojau, kad ten žmonės ir be balsų pirkimo tvarkingai už lenkus subalsuos.
Taigi prašau visų - mestelkit į komentarus kaimus ir apylinkes, kur Darbiečiai ir komskiniai yra likely pirkti balsus iš bomžų, ir kur verta priparkuoti savo mašiną.
Dar klausimai - koks laikas geriausias? Kada tuos bomžus veža? Ryte, per pietus, į pabaigą? Visą dieną niekas nestovės, būkim realistai.
Jei sumestumėm sąrašą rizikos apylinkių, ir rastumėme techninį sprendimą - būtų galima net išsidalinti tuos kaimus (vilniečių atveju turbūt any kaimas 50-70km spinduliu tinka).
Pabandom padaryt biškį struktūruotai.
Jei čia iš mano masinės iniciatyvos nieko nesigaus, aš vis tiek važiuosiu į kokį kaimą ir prikabinsiu ant priekinio lango iš vidaus telefoną su SD card pajungtą ant maitinimo.
Contributinkit idėjas.
UPD: nauji klausimai:
a) Gali būti bėdų neturint rinkėjo stebėtojo pažymėjimo - kokios rizikos?
b) Apylinkės nebūtinai yra bomžų rinkimo vieta - stovėjimo aikštelės prie Maksimų? Reikia idėjų.
c) Kas yra įrodymai, kas realiai policijai duoda tikrą handle, o ne gaišta laiką?
Bet iš esmės - chebra, idėja gi yra biškį kitokia - jei pakils banga, kad miestiečiai kittina out savo mašinas su kameromis ir važiuoja į kaimus, ir jei bus gan masinis važiavimas, ir pasigaus žiniasklaida - jiems bus baisiau, slapstysis, bijos. Kūrva, sakys, neįmanoma dirbt, tų miestiečių kaip tarakonų prilindį."