Na, dar Bjauruska žiūri ir mygtukus paspaudžia
QUOTE(silvija72 @ 2016 11 11, 23:26)
kazin,tai kad visos dingo,likom matyt dviese
Ne dviese, dar ir mane priskaičiuokit... Kiekvieną dieną viską perrevizuoju ką gražaus įkėlėt. Sužavėjo Le belaja kamelija-nuostabus žiedų ir lapų spalvų derinys.
Šiandien ryte saviškes apžiūrėjau. Kažkaip dabar daugiau nuvytusių ir nudžiuvusių lapelių tenka nuskabyti. Ir šiuo metu žydintis miniukas-nežiniukas.
Graži mažylė
Toks metų laikas, kai šviesos trūksta ir mums, ir augalams Jau nebesitikiu didelių "kepurių", bet džiugina kiekvienas žiedas.
Sportas, bet man jis labai mielas
http://public.fotki....8/dscf8144.html
Nors ir "pabarstukas", bet žiedai laikosi gana ilgai, žydi noriai. Tiesa, laikui bėgant žiedai šviesėja ir baltų fentezy nebesimato
K. Morevo klasika Tik nuotrauka nelabai pavyko
Žiedų nemažai. Bet pakol kas jie manęs nesužavėjo Blankoki lapų fone
Пурпурный Мираж ir man labai patinka.
Lyginant Rimmusios sanpaulyčių žydėjimą , tai ne kepurės, bet tikrai gausus. Maniškės po 2-3 žiedelius ant stiebelio teišspaudžia. Kaip iš iš pirmo žydėjimo, nelabai ir yra ko daugiau žiemos metu tikėtis.
Tikrai, kad šis niūrus, tamsus laikotarpis ne tik žmonėms, bet ir sanpaulijoms noro gyventi neprideda. Pusės gėliukų lapai pakilę į viršų-aiškus šviesos trūkumas.
Lyginant Rimmusios sanpaulyčių žydėjimą , tai ne kepurės, bet tikrai gausus. Maniškės po 2-3 žiedelius ant stiebelio teišspaudžia. Kaip iš iš pirmo žydėjimo, nelabai ir yra ko daugiau žiemos metu tikėtis.
Tikrai, kad šis niūrus, tamsus laikotarpis ne tik žmonėms, bet ir sanpaulijoms noro gyventi neprideda. Pusės gėliukų lapai pakilę į viršų-aiškus šviesos trūkumas.
Aga, paspaudau, nes neturiu ka rodyti Tai var nors tiek padalyvauju...
pas mane kitos skleidzias,kitos po viena kita ziedeli turi,nedrystu tokiu rodyt,bet jei jums idomu ,galiu padziugint
Tokiu pilku metu kiekvienas žiedas akį džiugina Tad prašom rodytis
vidam tavo gelytes kaip graziai nuaugintos,ir zydi nemazai,sakau visos cia uzmigo,ar biesas zino,kur nulindo
QUOTE(silvija72 @ 2016 11 13, 19:50)
vidam tavo gelytes kaip graziai nuaugintos,ir zydi nemazai,sakau visos cia uzmigo,ar biesas zino,kur nulindo
Aha, gražu ir daug Labai mielos.
Nesimiega, tik tiek daug fotografuojamų augintinių neturiu. Jei koks žiedelis ir prasiskleidžia, tai prie elektros apšvietimo nefotografuosi. O po darbų pareinu patamsiais.