Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Na, dar Bjauruska žiūri ir mygtukus paspaudžia :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 11 11, 23:26)
kazin,tai kad visos dingo,likom matyt dviese unsure.gif

Ne dviese, dar ir mane priskaičiuokit... Kiekvieną dieną viską perrevizuoju ką gražaus įkėlėt. Sužavėjo Le belaja kamelija-nuostabus žiedų ir lapų spalvų derinys.
Šiandien ryte saviškes apžiūrėjau. Kažkaip dabar daugiau nuvytusių ir nudžiuvusių lapelių tenka nuskabyti. Ir šiuo metu žydintis miniukas-nežiniukas.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Graži mažylė :bigsmile:

Toks metų laikas, kai šviesos trūksta ir mums, ir augalams :( Jau nebesitikiu didelių "kepurių", bet džiugina kiekvienas žiedas.

Sportas, bet man jis labai mielas

DSCF8144-th.jpg

http://public.fotki....8/dscf8144.html

Nors ir "pabarstukas", bet žiedai laikosi gana ilgai, žydi noriai. Tiesa, laikui bėgant žiedai šviesėja ir baltų fentezy nebesimato

DSCF8150-th.jpg

K. Morevo klasika :wub: Tik nuotrauka nelabai pavyko :ax:

DSCF8140-th.jpg

Žiedų nemažai. Bet pakol kas jie manęs nesužavėjo :hmm: Blankoki lapų fone

DSCF8128-th.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 lapkričio 2016 - 02:29
Пурпурный Мираж ir man labai patinka.
Lyginant Rimmusios sanpaulyčių žydėjimą , tai ne kepurės, bet tikrai gausus. Maniškės po 2-3 žiedelius ant stiebelio teišspaudžia. Kaip iš iš pirmo žydėjimo, nelabai ir yra ko daugiau žiemos metu tikėtis.
Tikrai, kad šis niūrus, tamsus laikotarpis ne tik žmonėms, bet ir sanpaulijoms noro gyventi neprideda. Pusės gėliukų lapai pakilę į viršų-aiškus šviesos trūkumas.
Atsakyti

Aga, paspaudau, nes neturiu ka rodyti :D Tai var nors tiek padalyvauju... :) 

Atsakyti
pas mane kitos skleidzias,kitos po viena kita ziedeli turi,nedrystu tokiu rodyt,bet jei jums idomu ,galiu padziugint blush2.gif
Atsakyti

Tokiu pilku metu kiekvienas žiedas akį džiugina :mirksiukas: Tad prašom rodytis :bigsmile:

Atsakyti
Ir pas mane sanpaulijų palangėje vyksta veiksmas smile.gif Kai kas žydi, kai kas ruošiasi žieminiam žydėjimui, bet dauguma miega...

Svadebnyj Buket

Ma's Stewed Tomato

Penny Lower

Rozovyj Dym

LE Jabločko
Atsakyti
vidam tavo gelytes kaip graziai nuaugintos,ir zydi nemazai,sakau visos cia uzmigo,ar biesas zino,kur nulindo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 11 13, 19:50)
vidam tavo gelytes kaip graziai nuaugintos,ir zydi nemazai,sakau visos cia uzmigo,ar biesas zino,kur nulindo blink.gif

Aha, gražu ir daug clap_1.gif Labai mielos.

Nesimiega, tik tiek daug fotografuojamų augintinių neturiu. Jei koks žiedelis ir prasiskleidžia, tai prie elektros apšvietimo nefotografuosi. O po darbų pareinu patamsiais.
Atsakyti
sis tas pas mane ax.gif
Mac's Sunset Serenade skleidzias pirmas ziedelis.

LE Madam Pompadur

LE ANGLIJSKAJA ROZA

Optimara Little Moonstone

Atsakyti
Pirmas žiedelis Jan Menuet

Pirmas žiedelis Snežnyj Georgin