Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

[quote=Rimmuse,2016 11 03, 22:48]
[quote=evora,2016 11 03, 21:00][/quote]

Gražu wub.gif
Ypač patiko Carnaval bigsmile.gif Tiesa, kieno ji? Aš turiu Carnival (F. Tinari) - ji visiškai kitokia g.gif

Pramoninė Humako, pirkta gėlių parduotuvėje, labai mėgsta šakotis į kelis krūmus. Motininę esu perdalinusi-persodinusi jau du kartus ir vėl auga du dideli krūmai kartu. Šiuo metu abu žydi. Reiks pavasary vėl persodinti, nes yra norinčių vieno krūmelio. Žydi du kartus per metus ir visai nelepi. Kolegė ją ir perdžiovina, ir perlieja tiek, kad žemė kaip košė savaitėm neišdžiūna, dar ant pietinės palangės saulės spindulių nuvirinama, bet neužmušama niekaip.
Šiaip jau žiedo dėmėtumas yra nestabilus, mutuojantis ir gali būti visokių netikėtų variantų, net atsirasti mėlynų žiedų. Maniškė tokių pokštų nekrečia. Turiu dvi skirtingu laiku pirktas ir labai stabilios. Myliu šią margutę. Jei tektų pasilikti tik 10 sanpaulyčių-ji būtų tame skaičiuje.

user posted image

user posted image
Atsakyti

Pramoninė Humako, pirkta gėlių parduotuvėje, labai mėgsta šakotis į kelis krūmus. Motininę esu perdalinusi-persodinusi jau du kartus ir vėl auga du dideli krūmai kartu. Šiuo metu abu žydi. Reiks pavasary vėl persodinti, nes yra norinčių vieno krūmelio. Žydi du kartus per metus ir visai nelepi. Kolegė ją ir perdžiovina, ir perlieja tiek, kad žemė kaip košė savaitėm neišdžiūna, dar ant pietinės palangės saulės spindulių nuvirinama, bet neužmušama niekaip.
Šiaip jau žiedo dėmėtumas yra nestabilus, mutuojantis ir gali būti visokių netikėtų variantų, net atsirasti mėlynų žiedų. Maniškė tokių pokštų nekrečia. Turiu dvi skirtingu laiku pirktas ir labai stabilios. Myliu šią margutę. Jei tektų pasilikti tik 10 sanpaulyčių-ji būtų tame skaičiuje.

Na, pramoninės dažnai sunkiai numarinamos :lol: Turiu porą Humako chimerų - tikrai patvarios :super:

O dėl margumo - tai čia su visom fentezy taip - neprognozuojamos :hihihi: Bet smalsu laukti kiekvieno žiedo - koks bus :hmm: Šita įvairove pas mane pasižymi Buckeye Celebration

Atsakyti

Keleta portretų :ax:

DSCF8104-th.jpg
http://public.fotki....o/dscf8104.html

DSCF8094-th.jpg

Atsakyti

Iš mėgstamiausių :wub:

Tapusi "palme", bet pamačiau, kad sukrauti žiedai, tai nekilo ranka nupjauti :geda:

DSCF8068-th.jpg
http://public.fotki....e/dscf8068.html

Kai pamačiau pirmą žiedą, likau nesupratusi, kodėl aš ją pirkau :hmm: Dabar kai apsipila žiedais - viena mylimiausių :wub:

DSCF8115-th.jpg

Atsakyti

Kelios pusiauminiatiūros :bigsmile:

DSCF8088-th.jpg

DSCF8087-th.jpg

Atsakyti
Prisijungiu su Cupid's Jewel
user posted image
Atsakyti

Oho, kiek žiedų :wub:

Atsakyti
Le belaja kamelija