Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2017 08 02, 02:28)
<p>Na, kad tokias auginti, reikia bent jau nuosavą namą turėti. Arba pažvelgus kitaip - vietoj tos vienos, kiek galima pastatyti ant palangės skirtingų hmm.gif
</p>

Tą patį ir aš pagalvojau, bet išauginti tokią tikrai reik sugebėti. Net nesitiki, kad tooookios gali užaugti. Nors pagal jų suskirstymą, toks dydis įmanomas. hmm.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

---------------------

Apturėjau katastrofinę naktelę. Per miegus girdėjau vis griaudėjant ir žaibuojant, bet toli. Paskui staigiai kaip davė smarkus vėjo gūsis su didžiuliu lietumi... Kol tris langus viršuj pravertus uždarinėjau...
Žodžiu, radau to vėjo nupūstus/išvartytus mažučius indelius su sanpaulyčių lapeliais įmerktais įsišaknydinimui. Aišku, viskas susimaišė. Dabar daug salotų lapų be pavadinimų. Oi, kaip ilgai reiks laukti iki pražys ir vardą prisipažins.
Atsakyti

K. Morevo veisles ir sėjinukus aš mėgstu. Ir turiu ne taip mažai. Bet paskutiniu metu man pradėjo pasitaikyti nemažai sportų. Ir tik Пурпурный Мираж į geresnę pusę nei tikėjaus. Privalumas jo veislių - noriai dauginasi, gerai auga, greitai pražysta.

"Oi, kaip ilgai reiks laukti iki pražys ir vardą prisipažins."

Bet užtai kiek malonių siurprizų bus :mirksiukas: Jeigu tik nesusportuos  :oh: Žydi pas mane vienas toks - neatrenku - bus bevardis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 02 rugpjūčio 2017 - 11:22

Kad ir daro nemažas pertraukas tarp žydėjimų - bet labai mėgstu :wub:

DSCF0454-vi.jpg

Atsakyti

Šitai dar reikės labai pasistengi, kad įrodytų, jog verta užimti vietą mano namuose

DSCF0503-vi.jpg

Atsakyti
L-Rover (сеянец)
К.Морев

ЕК-Седая Дама

ЛиК-Шелест Волн

РС-Марокканская Роза-sportas,bet man gražus.

Atsakyti
Rimmuse, Šalčio žiedas nuostabus ir pavadinimas labai vykęs.

silvija72, man įdomiausia L-Rover. Kažkiek panaši į ДЕО Юлиан tik tamsesnė, melsvesnė.

VAIKŲ DARŽELIO pirmi pasirodymai: Skybird

Electrik dreams

Grinja-šita pasigavo puvinį ir teko nupjauti viršūnę-gal pamirkus vandenyje įsišaknys. O lapelių gausybė primerkta, teks veisti. Bus pirma sanpaulytė, kurią supūdžiau.

Atsakyti

РМ-Розовая Волна
Atsakyti

Kiek grožių pridėjot :wub:

O čia dar viena mano naujokė :ax:

DSCF0551-vi.jpg

Šita išspaudė tik vieną žiedelį :oh: Bet su tokiais lapais - gali sau tai leisti :lol:

DSCF0533-vi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 11 rugpjūčio 2017 - 01:25
silvija72, РМ-Розовая Волна labai graži. Iš pirmo žvilgtelėjimo primena Golden Autumn. Tik siauresni žiedlapiai ir pasiliejusi akvarelinė rožinė spalva. Visai tokios norėčiau.

Rimmuse, pirmoji turbūt ilgai pas tave neužsibus, nes tikrai įspūdingesnių turi. O margalapės ir žiedelis įdomus.
Kaip matau, Klaipėdoje vėjai gerai pasiautėjo-sanpaulytės gerai katinėlio plaukais apmoherintos. Mano ta pati, šios vėjuotos vasaros, problema.
Atsakyti
Kelios Humako nežiniukės:

Ypač myliu šią burbuliukę

Ir Karališkų nėrinių karališkas sijonas. Vienintelė, kuri taip formuoja žemyn nuleistus lapelius. Matyt reikėjo jai ankstyvoje paauglystėje dėti korsetą, kad lapus gražiai horizontalioje padėtyje laikytų. O žiedelis dar labiau parausvėjo, bet man jis toks galėtų ir likti, visai gražus ir didelis-6 cm.

Atsakyti

Rimmuse, pirmoji turbūt ilgai pas tave neužsibus, nes tikrai įspūdingesnių turi. O margalapės ir žiedelis įdomus.
Kaip matau, Klaipėdoje vėjai gerai pasiautėjo-sanpaulytės gerai katinėlio plaukais apmoherintos. Mano ta pati, šios vėjuotos vasaros, problema.

Kaip visad nuotraukos ne visada atspindi realybę. РС-Ореанда man patiko - augalo ir žiedų santykis palieka įspūdį :bigsmile: Kaip tokiai mažei, tai žiedai tikrai dideli. Tik ko gero reikėtų pridėti žodelį "sportas", nes žiedai turėtų būti varpelio formos. Palauksiu kito žydėjimo.

Dėl plaukų ne vėjas kaltas - tiesiog turėjo problemų ir namo parbėgdavau tik pašerti katiną ir gėles palieti. Visos miniatiūros po kelionės taip ir liko ant grindų padėkliukuose su akmenukais, kad gautų daugiau drėgmės. O ten jau katinas "uodega paglostydavo" pro šalį praeidamas. Per tuos rūpesčius taip ir nepamačiau, kaip žydi Grog - radau tik sudžiuvusius žiedelius :cray: Be to panašu, kad turėsiu daug bevardžių vaikiukų. Turiu įprotį veislę užsirašyti ant lapo. O tie "lopšelyje" sudžiuvo, nors ir užaugino vaikiukus dalis. Kažin ar pavyks perskaityti užrašus ant tų išdžiuvėlių  :oh: 

O čia ne nauja, bet man labai miela veislė :wub:

DSCF0513-vi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 rugpjūčio 2017 - 13:54
Buckeye Saucy Irish

Red Lantern pirmi žiedai. Labai sodri tamsi vyšninė spalva. Foto perduoti jos grožio neįmanoma.
Niekaip neatsimenu kaip pas mane ši mažylė atsirado. hmm.gif

Пурпурный Мираж

Atsakyti