Nors šalnos prasidėjo, pas mane sodas sužydėjo
СК-Яблоневый Сад
Gražus sodas
Mano ЛЕ-Яблочко krauna žiedelius
Mano ЛЕ-Яблочко krauna žiedelius
Nuostabus dzūkės sodas
Silvijos rožė tobula Labai giliai krito į akį
Silvijos rožė tobula Labai giliai krito į akį
Rudeniui galutinai atklydus pas mus, žavi kiekvienas žiedas
Nereikia norėti iš pirmojo ir dar rudeninio žydėjimo stebuklų Beje, aš ją pirkau dėl lapų, o ne dėl žiedų. Bet ir tavo gėlytėje nematau "prielapiukų" Ar tik nepastebiu?
QUOTE(evora @ 2016 10 15, 13:17)
Pradėjo žydėti pirmi žiedeliai CK Planeta Zemlia, bet į parodinę išvaizdą tikrai nepataikė.
Nereikia norėti iš pirmojo ir dar rudeninio žydėjimo stebuklų Beje, aš ją pirkau dėl lapų, o ne dėl žiedų. Bet ir tavo gėlytėje nematau "prielapiukų" Ar tik nepastebiu?
QUOTE(Rimmuse @ 2016 10 15, 14:48)
Rudeniui galutinai atklydus pas mus, žavi kiekvienas žiedas
Tie prielapiukai, tai čia lapo pradžioje prie koto lyg ir papildomas a le lapelis? Ar dar kažkas?
Jei toks, tai nėra .
QUOTE(evora @ 2016 10 15, 15:29)
Tie prielapiukai, tai čia lapo pradžioje prie koto lyg ir papildomas a le lapelis? Ar dar kažkas?
Jei toks, tai nėra .
Jei toks, tai nėra .
Nežinau kaip teisingai lietuviškai jis vadinasi, bet būtent antras lapelis ant to paties kotelio.
Neturi ir maniškė Ir jeigu nepasitaisys, tai pas mane ji neužsiliks. Yra įdomesnių (o vietos - ne)
Kokie grožiai
Ai, ai kokie grožiai...viens žiedelis už kitą gražesnis.