Aš į saviškes pusryčiaudama bespoksodama, aptikau įtartinų požymių parazitų antpuolio. Geriau per lupą apžiūrėjusi, pasisveikinau su baltais ir pūkuotais draugais. Oh, net silpna pasidarė... Kažkaip ant kaktusų jų vis randu, apsipratusi esu, bet, kad sanpaulytes užpultų-pirmas kartas. Ir dar pačias mylimiausias. Gerai, kad tik tris okupavo. Matyt per nuolat atvirą langą vėjai kenkėjų desantą atpūtė, nes kaktusų tam kambaryje nėra ir apkrėsti negalėjo. Dabar susimedžiojau actaros, reiks silpniau dozuojant , pradėti kovą su priešais.
Ir spalvų atostogaujančiai mūsų temelei.
Humako KARNAVAL Nr. 2
RS Baltijskaja volna
CURLY OKEAN
ROCOCO PINK ir Rimmusios tremtinė ROCOCO VIOL
Sakyčiau smarkiai susportavus
Žiedlapių forma lyg ir ta pati, tik dingęs pilnaviduriškumas. Jeigu kraunant pumpurus buvo karšta, o išvesta iš kokios nors spalvotos, tai galėjo išlįsti spalva. Žalias pakraštėlis irgi karštyje paprastai išnyksta. Lapų forma sakyčiau panaši (pagal nuotraukas sunkoka vertinti).
Aš duočiau jai antrą šansą, ypač vėsesniu oru
Pagaliau pavyko paimti fotoaparatą į rankas Realybėje atrodo geriau - tokie nedideli "saldūs" rutuliukai. Bet labai mieli
Dar viena naujokė pražydo Mano prisiminimuose pas Dzūkę buvo lyg ir šiek tiek kitokia
http://public.fotki....6/dscf7453.html
Spalvos man labai primena Looking Glass, tik čia žiedai mažesni, kiek ryškesni ir pilnaviduriai. Na, iš sėjinuko nėr ko norėti pastovumo
Mano karalienė tikrai kažkokia genetiškai modifikavusis. Radau net raudoną dėmę ant vieno lapo. Na, bus matyt kokius stebuklus ateityje parodys. Mesti tikrai nežadu, o jei nenorėsiu auginti yra kam atiduoti ir ne viena.
Pirmoje foto rožiniai rutuliukai man primena zefyrą. Olesia labai graži.
Papildyta:
Va, čia tai dydis sanpaulytės
Na, kad tokias auginti, reikia bent jau nuosavą namą turėti. Arba pažvelgus kitaip - vietoj tos vienos, kiek galima pastatyti ant palangės skirtingų
Įsižydėjo išsigandus kalbų, kad niekuo neypatinga
Žiūriu pavasasarį mane rožinės sužavėjo
Aš taip labai nenurašyčiau Morevo sėjinukų. Dėl dviejų priežasčių. Veisle netampa dažniausiai ne dėl savybių, o dėl to, kad trūksta originalumo - t.y. esminio skirtumo nuo to, kas jau yra ir selekcininkas, gerbiantis savo vardą, nenori dubliuoti kažkieno veislių. O tokių panašių į Olesia - dešimtys. Prastų savybių augalų žmonės tiesiog neišplatintų, pilna gi nesėjinukų, kam platinti kažkokius bevardžius niekalus, bet, kaip rašo augintojai - Morevo sėjinukai dažnai daug geresni nei kieno kito veislės. Tame ir antroji priežastis - kai kurių kitų, tfu, vadinamos veislės - stabilumu nei nekvepia. Tai mintį aš jau seniai sau pasukus taip - kokio stabilumo apskritai galima norėti iš sanpaulijos, kuri savo esybe yra nestabilus augalas .
RM-Korolevskie kruževa nuotraukoje - sportas/nuplaukimas mano galva. Iš visų ką aš auginu ir kiek man susidarė įspūdžių iš žmonių, įsigijusių ir pražydinusių mano vaikus - RM - gal ne pirmi, bet visgi irgi lyderiai tarp sportininkų. Ir, kas keisčiausiai buvo asmeniškai man - ne fantazy veislės, o tos pačios paprasčiausios, kur tiesiog atrodo nėra kam sportuoti, nes vienspalvis/dvispalvis blyniukas tėra ir rodo tuos "stebuklus".