Nuostabus vaizdelis.
Spėju- pilnavidurias nėriniuotas myli labiausiai?
Man labai, labai, labai ... АВ-Панакота Meilė iš pirmo žvilgsnio.
Rimmuse-Gnomiki širdį tirpdantys.
Silvija, Evora jau išsakė mano pirmą mintį - nieko sau keletas... Ir, spėju, dar nemažai liko už kadro
Sakykit ar tas Arcturus tikrai tokios spalvos?
Mano nežiniuko ir lapai panašūs ir žiedai, tik spalva kažkokia blanki bordinė, Vis mėginu atspėti kas jis toks
Gal šiek tiek tamsesnis (labiau atitinka prieš porą puslapių buvusi nuotrauka). Man nežiniukas nelabai panašus, bent jau žiedo struktūra Arcturus yra sena veislė ir tikrai stabili, jai nebūdingas sportavimas. Greičiau tai kas nors iš naujesnių Man šiek tiek primena Сангрия - K. Morevo sėjinuką. Kadangi sėjinukas, tai nelabai stabilus... Pvz. šitoj nuotraukoj
Paieškojus galima rasti ir daugiau panašių, ypač iš naujesnių veislių
Vizualiai šios sanpaulijos gana panašios, bet jau aišku, kad dėl vietos stokos liks tik viena. Ir vienareikšmiškai tai bus Rob's Cotton Ball. Jos žiedai didesni, gražesni. Be to, nors rašo, kad ji pusiauminiatiūra, o antroji - miniatiūra, bet pas mane ji kompaktiškesnė už Optimarą.
Turėsiu minty
O čia dar viena porelė, iš kurios lieka tik viena. Šįkart ne Rob'siukas. Su lapais jam nepavyko Mac's Pizza Pizzicato nukonkuruoti
Bet tai koks jis mažutis. Pas mane vienoje plastikinėje taurelėje augo du sulipę lyg siamo dvyniai. Ilgai bijojau atskyrinėti į atskirus vazonėlius. Vis laukiau kol paaugs. Bet tai aš greičiau į pensiją išeisiu, negu jis iki padoraus miniuko priaugs. Atskyriau neseniai drebančia širdimi. Liko gyvi abu.
Neįsivaizduoju kiek reik kantrybės tokius mažutėlius lapeliais padauginti. Kaina jų vien dėl to turėtų būti daug didesnė.
Aš dabar tokios užsinorėjau-Peppermint girl-kažkuo panaši į Mac's Pizza Pizzicato. Mačiau Austelė ją turi, bet ne pardavimui. Gal reiks užsiprašyti ateičiai. Labai patinka lapų ir žiedų spalvos/formos derinukas. Ir svarbiausia mažutė, kas taupant vietą labai aktualu.
Austelė daug "visokio gėrio" turi, matyt mūsų skoniai labai panašūs Tik kad butas nėra guminis
Dar viena, būtent iš Austelės atvykusi, skleidžia pirmą žiedą. Pirmas įspūdis - labai geras Patinka man paskutiniu laiku tokios "margutės". Bet dėl vietos stokos turės labai pasistengi, kad nukonkuruotų AE-Стрелец-Элит.
O čia dar viena mažė. Rudenį parvyko iš parodos. Pakol kas konkurencijos neturi
AE-Стрелец-Элит norimųjų sąraše, bet tikrai su Sapnų Gaudytoja į konkurencinę kovą nestatyčiau. Jos man visiškai skirtingos ir abi vertos pasilikti. Nebent Sapnininkė rodytų auginimo kaprizus ar žydėjimas būtų labai trumpas.
Papildyta:
na ir paprastos, bet man gražios