Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

keletas
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Och, Silvija, driokstelėjai...Nieko sau keletas.
Nuostabus vaizdelis.
Spėju- pilnavidurias nėriniuotas myli labiausiai?
Man labai, labai, labai ... АВ-Панакота wub.gif Meilė iš pirmo žvilgsnio.

Rimmuse-Gnomiki širdį tirpdantys.
Atsakyti

Silvija, Evora jau išsakė mano pirmą mintį - nieko sau keletas... Ir, spėju, dar nemažai liko už kadro :mirksiukas:

Sakykit ar tas Arcturus tikrai tokios spalvos?
Mano nežiniuko ir lapai panašūs ir žiedai, tik spalva kažkokia blanki bordinė, Vis mėginu atspėti kas jis toks

Gal šiek tiek tamsesnis (labiau atitinka prieš porą puslapių buvusi nuotrauka). Man nežiniukas nelabai panašus, bent jau žiedo struktūra :hmm: Arcturus yra sena veislė ir tikrai stabili, jai nebūdingas sportavimas. Greičiau tai kas nors iš naujesnių :hmm: Man šiek tiek primena Сангрия - K. Morevo sėjinuką. Kadangi sėjinukas, tai nelabai stabilus... Pvz. šitoj nuotraukoj

DSCF8058-vi.jpg

Paieškojus galima rasti ir daugiau panašių, ypač iš naujesnių veislių :hmm:

Atsakyti
Mano mylimiausioji RS Baltijskaja volna

Humako Karnaval

Užsimiegojusi Jan Menuet-peržydėjo, praėjo pora savaičių ir viens žiedelis išlindo.

ЛЕ-Взбитые Сливки-dar viena mylimiausia.

Atsakyti

Vizualiai šios sanpaulijos gana panašios, bet jau aišku, kad dėl vietos stokos liks tik viena. Ir vienareikšmiškai tai bus Rob's Cotton Ball. Jos žiedai didesni, gražesni. Be to, nors rašo, kad ji pusiauminiatiūra, o antroji - miniatiūra, bet pas mane ji kompaktiškesnė už Optimarą.
DSCF0072-vi.jpg

DSCF0062-vi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 04 liepos 2017 - 23:38
Labai simpatiški saldainiukai/mėtinukai.

O čia, Rimmuse, tavo tremptinė-Rococo Viol. Prisiduodu, kad nenumarinau, o dar ir žydėt susiruošė. Tai gi, esu patikima auklė, ateityje gali visus tremtinius orientuoti į Šiaulių pusę. biggrin.gif

Atsakyti

Turėsiu minty :mirksiukas:

O čia dar viena porelė, iš kurios lieka tik viena. Šįkart ne Rob'siukas. Su lapais jam nepavyko Mac's Pizza Pizzicato nukonkuruoti :oh:

DSCF0084-vi.jpg

DSCF0086-vi.jpg

Atsakyti
Mac's Pizza Pizzicato turbūt visada dėl savo lapų unikalumo pirmenybę laiko.

Bet tai koks jis mažutis. Pas mane vienoje plastikinėje taurelėje augo du sulipę lyg siamo dvyniai. Ilgai bijojau atskyrinėti į atskirus vazonėlius. Vis laukiau kol paaugs. Bet tai aš greičiau į pensiją išeisiu, negu jis iki padoraus miniuko priaugs. Atskyriau neseniai drebančia širdimi. Liko gyvi abu.

Neįsivaizduoju kiek reik kantrybės tokius mažutėlius lapeliais padauginti. Kaina jų vien dėl to turėtų būti daug didesnė.
Aš dabar tokios užsinorėjau-Peppermint girl-kažkuo panaši į Mac's Pizza Pizzicato. Mačiau Austelė ją turi, bet ne pardavimui. Gal reiks užsiprašyti ateičiai. Labai patinka lapų ir žiedų spalvos/formos derinukas. Ir svarbiausia mažutė, kas taupant vietą labai aktualu.

Atsakyti

Austelė daug "visokio gėrio" turi, matyt mūsų skoniai labai panašūs :blink: Tik kad butas nėra guminis :cray:

Dar viena, būtent iš Austelės atvykusi, skleidžia pirmą žiedą. Pirmas įspūdis - labai geras :wub: Patinka man paskutiniu laiku tokios "margutės". Bet dėl vietos stokos turės labai pasistengi, kad nukonkuruotų AE-Стрелец-Элит.

DSCF0118-vi.jpg

O čia dar viena mažė. Rudenį parvyko iš parodos. Pakol kas konkurencijos neturi :mirksiukas:

DSCF0130-vi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 liepos 2017 - 01:42
Taip Austelės gėrio turiu nemažai. Norėjau ir dabar iš jos siūlomų pasirinkti, bet labiausiai norimų neradau. Na, gal dvi imčiau, bet dėl tiek terlintis su siuntimais tingiu. O šiaip jos ranka augaliukams gera-auga puikiai, neištįsę, greitai aklimatizuojasi naujoje vietoje. Ir grožio etalonai sutampa.

AE-Стрелец-Элит norimųjų sąraše, bet tikrai su Sapnų Gaudytoja į konkurencinę kovą nestatyčiau. Jos man visiškai skirtingos ir abi vertos pasilikti. Nebent Sapnininkė rodytų auginimo kaprizus ar žydėjimas būtų labai trumpas.
Atsakyti
Labas..
va man toks klausimas iskylo...pas mane daugeja sanpauliju-palmiu.. jos visos zydi..tai kaip tokia ziedais apsipylusias imti ir pjauti?... o kai perzydes bus ruduo..salta ir nenoresim saknu auginti.. hmm.gif
Atsakyti
reikia pamargint puslapį

Papildyta:
na ir paprastos, bet man gražios