Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pasižiūrėk dar Optimara Chico -mėlynumo atsiranda daugiau esant šiltesniam ir šviesesniam laikotarpiui.

Inova Spectra The Green pradeda žydėjimą.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dar šiek tiek spalvų :mirksiukas:

Žiedai dar tik skleidžiasi, tikiuosi dar padidės. Bet man labai patinka spalva :wub: Kažkaip šįkart pavyko raudonas nufotografuoti :yahoo:

DSCF9852-vi.jpg

Žiedeliai nieko ypatingo :unsure: Bet aš ją pirkau ne dėl žiedų, o dėl lapų. Ir jeigu neaugins prielapiukų, kažin ar ją išgelbės noras žydėti :hmm:

DSCF9887-vi.jpg

Atsakyti
Pirmosios lapų ir žiedo spalvų kontrastas superinis. Taip gerai viens kitą paryškina.
Antroji linksmutė pavasariu dvelkianti.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 06 26, 22:15)
Pasižiūrėk dar Optimara Chico -mėlynumo atsiranda daugiau esant šiltesniam ir šviesesniam laikotarpiui.

tikrai panaši į šitą. Ačiū 4u.gif
Einu krikštyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2017 06 26, 23:26)
Žiedai dar tik skleidžiasi, tikiuosi dar padidės. Bet man labai patinka spalva wub.gif Kažkaip šįkart pavyko raudonas nufotografuoti yahoo.gif

Apie AV-Tango. Jeigu tai ne sportas, nes iš nuotraukos nieko nesuprast, tai padidės. nes kai jau būna tikro dydžio, tokių minčių, kad jam dar reikėtų didėti - nebūna biggrin.gif

Pirkau kaip veislę su itin dideliais žiedais. Pirma skrotelė pražydo tokiom visiškom špygutėm, nematavau, bet kokie 2-3 cm, iš skrotelės atrodė kaip pusiau mini. Spalva ypatingo negražumo burokinė, žiedai tokie karpyti giliai, kaip koks ežys. Na ką, galvoju, fotošopas (arba tiesiog ne ta veislė), nelaikysiu aš čia šlykštynės ir juo labiau neplatinsiu, amen jai, tvarkysiu vaikučius - išmesiu likusius. Praėjo kažkiek laiko, nes tie vaikučiai pas mane šiltnaminiai, pažiūriu aš juos geriausiu atveju kartą per mėnesį. Atsidarau - vos nenukritau. Žydi mažiukas vaikutis AV Tango, o žiedas per mano delną. Didesnio žiedo nebuvau mačius. Ir forma graži, ir spalva. Žodžiu, toks tas sanpaulijų pasaulis. Sportuojantis.
Atsakyti
Pasigirsiu-pradedu gauti gimtadienio dovanas. ax.gif
Viena iš jų-Humako Sweet

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 06 28, 12:39)
Pasigirsiu-pradedu gauti gimtadienio dovanas.  ax.gif
Viena iš jų-Humako Sweet

koks gražuolis! karsta.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį pas žinoves
Kodėl net neišsiskleidę pumpurai džiūsta? Liga kokia ar kenkėjai? bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2017 06 29, 08:46)
Turiu klausimėlį pas žinoves
Kodėl net neišsiskleidę pumpurai džiūsta? Liga kokia ar kenkėjai? bijau.gif

nei tas, nei anas, greičiausiai agrotechnikos pažeidimas.

Pirmiausiai - sausas oras, antroj vietoj - temperatūra - arba per karšta, arba priešingai - papuola ant skersvėjo ir gauna šaltus gūsius. Meta kai per silpnas apšvietimas, ypač žiemą, dabar turbūt nelabai aktualu, bet jei per metrą nutraukėt nuo palangės pvz. - galimai dėl to. Na ir dėl mitybos sutrikimų - kai pertręšta azotu, kai užrūgštinas substrato ph. Kartais kad uždžiūtų butonai pakanka pakeisti vietą, ypač jeigu sąlygos stiprokai skiriasi. Gal ir visas augalas buvo perdžiovintas.

Jeigu kartu džiūsta ir lapai, tada jau labiau reikėtų gilintis. Jeigu tik žiedai - reakcija į netinkamus aplinkos veiksnius.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2017 06 30, 04:15)

AČIŪ už išsamų paaiškinimą. 4u.gif
Pas save matau kelias priežastis iš išvardintų:
Galėjo būti skersvėjis
Padžiovinta per karščius, nes vazonėliai nedideli
Šviesos, tai tikrai pakankamai išskyrus žiemą, bet žydėjimas tai dabar, o žiemą tik vienas kitas žiedelis
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 06 28, 12:39)
Pasigirsiu-pradedu gauti gimtadienio dovanas.  ax.gif
Viena iš jų-Humako Sweet

Ar ne per anksti dovanos,ir dar tokios nuostabios.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 06 30, 14:30)
Ar ne per anksti dovanos,ir dar tokios nuostabios.

Dovanas teikti galima savaitę prieš gimčių ir savaitę po.
Šiandien dar gavau pūkuotos baltagalvės ramunės Real Galaxy du krūmus.
Vakar -ežiuolės oranžinės ir baltos po krūmą.
Ryt gimčius-žinau, kad gausiu begonijų į gėlyną.

Ot, taip.bebe.gif Reik draugus bendraminčius turėt friends.gif
Balkonas tikras gėlynas, gerai, kad vazonuose auga, tai nereik lėkt per lietų sodinti į tikrą gėlyną.
Atsakyti