Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 23, 19:09)
Evoros gražuolės visad pakelia nuotaiką. Dovanotų sanpaulijų lapelių  aciuks.gif kotukai nenori leisti šaknelių. Kartu pamerktos paprastutės jau su šakniukėm. Kartą jau trumpinau ir vėl laukiu, bet spyriojasi, ruduoja. Taip džiaugiaus gavusi  clap.gif, bet kaip sudaiginti. Turiu stimuliatoriaus miltelių, jei galima naudoti - gal jūs, augintojos, daugiau paslapčių žinote? Kiekv. kotelis vos siekia vandenį, atskirai pamerktas į siiaurą mėgintuvėlį ant vakarinės palangės. Su pirktinėm visad mirkymas be problemų.

Tuo pačiu pjovimu įmerkti lapeliai ir man ruduoja. Patrumpinau, pakeičiau vandenį, laukiu, gal teiksis šakneles rodyti. O dviem savaitėm vėliau įmerkti lapeliai jau vos įžiūrimas šaknytes rodo.
Nervinuos ir aš. Galvoju, gal mėnulis nepatiko ar koks biesas.

Nepasiseks... bus kitų lapelių, neprapulsim šiaulietės.
Atsakyti
Sulaukiau vaikų darželio pirmo žydėjimo.

Pirmasis Buckeye Saucy Irish žiedelis

vartotojo įkelta nuotrauka

Pirmasis Пурпурный Мираж žiedelis

Antrasis RM Eliza žydėjimas

Pradeda žydėjimą ROCOCO PINK

Humako KARNAVAL žydėdavo taip

O dabar pakraštėliai tapo stambiau garbanoti ir atsirado baltas siauras apvadėlis. Auga ji darbe ant palangės. Kažkada buvo kitų prižiūrima ir turėjo išaugusius net 7 krūmelius vietoj vieno. Kai papuolė nuleipusi man, drastiškai dalinau ir įšaknydintus vaikus dovanojau. Palikau tik tris krūmus ant vieno stiebo, nes kitaip būtų sunaikinta. Dabar visi trys auga/lapoja ir vienodai gražiai žydi. Lapus išskabau, kad daugiau vietos būtų. Visai įdomu pažiūrėti kuo toks auginimas pasibaigs.

Atsakyti

Labai simpatiškas vaikų darželis :wub:

Mano Пурпурный Мираж - sportas. Bet man jis gal net labiau patinka negu orginalas :ax: Tik dabar pastebėjau, kad ir lapai skiriasi :hmm:

DSCF8995-vi.jpg

Į Humako KARNAVAL jau atkreipiau dėmesį kaip į labai simpatišką pramoninukę :bigsmile: Gal kartais kai šį kartą krovė žiedus buvo vėsiau? Nes kai karšta balti pakraštėliai, žalios garbanėlės ir pan. dažnai išnyksta  :cray:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 birželio 2017 - 19:37
Karnaval tupėjo ant pietinės palangės ir nuo saulės kaitrių spindulių saugojo dviejų langų sujungimo rėmas. Bet patalpa gana vėsi, nes kampinėje pastato dalyje. Aš jį matau žydintį jau gal 7-8 kartą, bet tokius gražius žiedus parodė pirmą kartą.

Пурпурный Мираж man pasirodė labai jau ryškios raustelėjusios spalvos. Kai pradėjo skleistis dar persitikrinau pavadinimo užrašą. Bet užrašyta ir priklijuota pavadinimas net ne mano ranka, tai gal reik tikėti, kad tikslus pavadinimas. Kai įsižydės bus matyt ar išliks toks.
Atsakyti

Pagal aprašymą:

Цветок распускается тёмно-фиолетовым и за 10-14 дней светлеет. Кайма и центр не меняются. После этого цветы остаются почти без изменений в окраске. Частое и очень обильное цветение большой шапкой цветов.

"Kepure" pas mane nežydėjo, bet žiedai laikosi labai ilgai (beveik 2 mėn.)

Atsakyti

Visos lietuvaitės žydi noriai ir ilgai, o šita vis branginasi :mirksiukas:

DSCF9879-vi.jpg

Atsakyti
Ai kiek grožių parodėt 4u.gif
Le-Mozaika sportuot pradėjo
Le Aisedora Nr2
Buntar Nelabai pasisekė spalva
Humako Green
Nežiniukas
Atsakyti

DSCF9895-vi.jpg

Žiedai šįkart nelabai dideli, bet jų vis daugiau

DSCF9881-vi.jpg

Labai mėgstu šitas žvaigždutes :wub: Šįkart gana neblogai pavyko "pagauti" spalvą

DSCF9856-vi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 birželio 2017 - 11:19
QUOTE(Rimmuse @ 2017 06 26, 11:09)

<p>Labai mėgstu šitas žvaigždutes wub.gif Šįkart gana neblogai pavyko "pagauti" spalvą</p>

kažkuo į mano nežiniuką paskutinėje foto panašus
vėl nežiniukas
Atsakyti
Rimmusios ŠALTIS probleminis, bet nuostabus žedas. O į ARCTURUS seniai seilę varvinu.

Lutpede, Le-Mozaika iš fantaziukų, tai jos dažnai būna nestabilios ir atsitinka tokių neplanuotų žibuoklinių variantų. Štai Karnavalo variantas.

O paskutinis nežiniukas man labai panašus į Ma's Arctic Sky . Juo labiau, kad Rimi ir Senukai jų buvo užsivežę. Gali būti, kad tokį ir turi.

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 06 26, 18:36)
O paskutinis nežiniukas man labai panašus į Ma's Arctic Sky . Juo labiau, kad Rimi ir Senukai jų buvo užsivežę. Gali būti, kad tokį ir turi.

Įsigijau senukuose tokį išgaišusį nukainuotą, bet pasižiūrėjus internete ten lapai su baltom dėmėm, o čia jų nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 26 birželio 2017 - 21:54

Kažin :hmm: Žiedai gal kiek panašumo turi, nors Ma's Arctic Sky jie garbanoti. Bet lapai - neatitinka. Ir ne dėl margumo. Šito tipo margumo, nesant reikalingų sąlygų, gali ir praktiškai nebūti. Ma's Arctic Sky lapų pakraščiai karpyti, o Lutpedės gėliuko - lygūs :hmm:

https://www.farpost....n-29279620.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 26 birželio 2017 - 22:09