Evora nuostabu,cia pirmi labai laukti žiedeliai АВ-Мимими
Kiek grožių
Merginos, maciau apie chimeru dauginima diskutavot. Taigi jos dauginamos ziedstiebiais. Nes is lapu niekad negausit tokiu dvispalviu ziedu.
Dar chimeras galima dauginti pažastinukais. Arba nupjaunant viršunę ir paliekant dalį apatinių lapų. Tada stiebas priaugina mažų vaikučių. Kad dauginti žiedstiebiais, tai ant jų turi būti maži lapukai ir žiedams neleidžiama žydėti.
Truputį žiedų
Iabela žydi nuo kovo mėn. Kas liks iš jos po tokio gausaus žydėjimo neaišku
Pastarosios trys be vardo, bet man labai gražios
Iabela žydi nuo kovo mėn. Kas liks iš jos po tokio gausaus žydėjimo neaišku
Pastarosios trys be vardo, bet man labai gražios
Kiek grožybių Ypač Ballerina Gabby
Sanpaulijos, skirtingai nuo streptokarpų, nemiršta po ilgalaikio žydėjimo
QUOTE(Rimmuse @ 2017 06 21, 21:32)
<p>Kiek grožybių Ypač Ballerina Gabby </p>
<p>Sanpaulijos, skirtingai nuo streptokarpų, nemiršta po ilgalaikio žydėjimo </p>
<p>Sanpaulijos, skirtingai nuo streptokarpų, nemiršta po ilgalaikio žydėjimo </p>
Ačiū
Ballerina Gabby nuotraukoje gražesnė nei natūroje, nors spalvą pataikiau. Būna taip ir su žmonėmis. Vieni fogeniški, kiti ne, bet man ji visviena patinka. ji iš tų pusiau minetiūrinių ir žiedeliai gana smulkūs
Lutpede, gausiai žydite. Man labiausiai patiko vidurinė nežiniukė-užburiantis rožinis švelnumas.
VYDŪNAS pradėjo rodyti teisingus žiedus.
PRIDENS PINK TRAIL
Ir kokia sanpaulytė galėtų būti? Pirkta 2014 m. ,,Žaliuose horizontuose" mamai lauktuvių. Buvo su pavadinimu, kurį mama persirašė, bet spėju nelabai teisingai, nes nerandu nei GERCEGOVINA, nei HERCOGINIA. Mamai pavadinimai galvoje nesilaiko, tai vadina mano hercogienė. Bet aš augindama norėčiau konkretesnio vardo. Foto kaip visada nekažkoks ryškumas, bet bent kažkokių spėjimų gal bus...
Žiedai dideli, sunkūs, taip iki galo ir neišsiskleidžiantys.
VYDŪNAS pradėjo rodyti teisingus žiedus.
PRIDENS PINK TRAIL
Ir kokia sanpaulytė galėtų būti? Pirkta 2014 m. ,,Žaliuose horizontuose" mamai lauktuvių. Buvo su pavadinimu, kurį mama persirašė, bet spėju nelabai teisingai, nes nerandu nei GERCEGOVINA, nei HERCOGINIA. Mamai pavadinimai galvoje nesilaiko, tai vadina mano hercogienė. Bet aš augindama norėčiau konkretesnio vardo. Foto kaip visada nekažkoks ryškumas, bet bent kažkokių spėjimų gal bus...
Žiedai dideli, sunkūs, taip iki galo ir neišsiskleidžiantys.
QUOTE(evora @ 2017 06 22, 23:33)
Ir kokia sanpaulytė galėtų būti? Pirkta 2014 m.
yra veislė РС-Герцогиня ir РС-Герцогиня люкс. 2014 m. jos jau abi buvo sukurtos, bet apie buvimą Lietuvos rinkoje aš supratimo neturiu, tai ar galėjo būti - nepasakysiu. Panašesnė į liuks versiją, kuri greičiausiai bus senesnės versijos РС-Герцогиня sportas. Tai pavadinimu РС-Герцогиня galėjo parduoti manau, jeigu apie liuks nieko nepamena.
QUOTE(rusma @ 2017 06 23, 05:24)
yra veislė РС-Герцогиня ir РС-Герцогиня люкс. 2014 m. jos jau abi buvo sukurtos, bet apie buvimą Lietuvos rinkoje aš supratimo neturiu, tai ar galėjo būti - nepasakysiu. Panašesnė į liuks versiją, kuri greičiausiai bus senesnės versijos РС-Герцогиня sportas. Tai pavadinimu РС-Герцогиня galėjo parduoti manau, jeigu apie liuks nieko nepamena.
Labai ačiū už atsakymą.
Evoros gražuolės visad pakelia nuotaiką. Dovanotų sanpaulijų lapelių kotukai nenori leisti šaknelių. Kartu pamerktos paprastutės jau su šakniukėm. Kartą jau trumpinau ir vėl laukiu, bet spyriojasi, ruduoja. Taip džiaugiaus gavusi , bet kaip sudaiginti. Turiu stimuliatoriaus miltelių, jei galima naudoti - gal jūs, augintojos, daugiau paslapčių žinote? Kiekv. kotelis vos siekia vandenį, atskirai pamerktas į siiaurą mėgintuvėlį ant vakarinės palangės. Su pirktinėm visad mirkymas be problemų.