Šiandien buvau pas mamą, tai radau jos svajonę geltonąją sanpauliją pirmus žiedus parodžiusią.
АВ-Спанч Боб pumpuriukai atrodo visiškai geltoni, bet kai vienas išsiskleidė, liko geltona tik pačiam viduriuky, panašiai kaip mano Vydūno žiedelyje. Reiks nuėjus kitą savaitę nufotkinti ir pademonstruosiu.
Maniškiai irgi dažnokai pradeda žydėjimą tokiais žiedeliais "Vydūniškos" garbanos vėliau pasirodo... O kai ant žiedstiebio 3-4 garbaniai susilieja į vieną, tai dydis man neužkliūva
Viena iš veislių, kuria gėrėtis reikia iš arti, nes iš toli žiedai atrodo tiesiog rausvi, niekuo neypatingi
Mėgstanti ilgai pažydėti
Kažkas čia rašė, kad nelabai susižavėjo šiuo treileriu Man tie užtamsėjusiais žiedlapių galiukais žiedeliai primena obelų žiedus. Žavi Gal tik skrotelė galėtų būti ne tokia "padraika"
Dar vienas treileriukas, žavintis ne tik žiedais, bet ir lapų margumu
Pradžioje norėjau atsisakyti, nes labai nelaikė žiedų. Bet po peršaknydymo ši problema išnyko. Dabar žiedstiebiai tvirti, o patys žiedai stambūs ir jų būna nemažai
Šitos veislės labai norėjau, užsiauginau iš antro karto. Bet nemanau, kad užsiliks Visgi labiau patinka РС-Морская Стихия, o dar labiau - АЕ-Белые Ночи
Gal saules daugoka?
Eina sau kiek bėdų su jomis, dar sunkiau auginti negu strepsus. Gal kaip nors perprasiu ko jos nori ir kas joms patinka, o dar sako kad sanpaulijas lengva auginti. Man nėra lengva, kiek numarinau...
Eina sau kiek bėdų su jomis, dar sunkiau auginti negu strepsus. Gal kaip nors perprasiu ko jos nori ir kas joms patinka, o dar sako kad sanpaulijas lengva auginti. Man nėra lengva, kiek numarinau...
nežinau, man dabar tai atrodo, kad sanpaulijas daug lengviau, kažkada atrodė, kad strepsus lengviau. Bet kai sanpaulijas perkandau, tai man jos privalumų prieš strepsus turi daugybę, o trūkumą tik vieną - šalčio-vėsos baisiai bijo. Tiesiog gal nuo sąlygų priklauso kam pas ką geriau.
Nuostabūs žiedeliai.