Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pražydo pirmas VYDŪNO žiedelis. Bet jis man visai į mano matytą ir lauktą vos, vos panašus. Dydis irgi 50 ct. monetos. Visas toks susitraukęs, murzinas... SŪTRAUKA praminiau... Matyt mamkė mažai reikalų su Vydūnu turėjo, kad toks netikęs vaikas. O gal kiti žydėjimai pasitaisys?

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien buvau pas mamą, tai radau jos svajonę geltonąją sanpauliją pirmus žiedus parodžiusią.
АВ-Спанч Боб pumpuriukai atrodo visiškai geltoni, bet kai vienas išsiskleidė, liko geltona tik pačiam viduriuky, panašiai kaip mano Vydūno žiedelyje. Reiks nuėjus kitą savaitę nufotkinti ir pademonstruosiu.
Atsakyti

Maniškiai irgi dažnokai pradeda žydėjimą tokiais žiedeliais :unsure: "Vydūniškos" garbanos vėliau pasirodo... O kai ant žiedstiebio 3-4 garbaniai susilieja į vieną, tai dydis man neužkliūva

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 27 gegužės 2017 - 00:17

Viena iš veislių, kuria gėrėtis reikia iš arti, nes iš toli žiedai atrodo tiesiog rausvi, niekuo neypatingi :ax:

DSCF9538-vi.jpg

Mėgstanti ilgai pažydėti :mirksiukas:

DSCF9518-vi.jpg

Kažkas čia rašė, kad nelabai susižavėjo šiuo treileriu :hmm: Man tie užtamsėjusiais žiedlapių galiukais žiedeliai primena obelų žiedus. Žavi :wub: Gal tik skrotelė galėtų būti ne tokia "padraika"

DSCF9512-vi.jpg

Dar vienas treileriukas, žavintis ne tik žiedais, bet ir lapų margumu :bigsmile:

DSCF9528-vi.jpg

Pradžioje norėjau atsisakyti, nes labai nelaikė žiedų. Bet po peršaknydymo ši problema išnyko. Dabar žiedstiebiai tvirti, o patys žiedai stambūs ir jų būna nemažai

DSCF9540-vi.jpg

Šitos veislės labai norėjau, užsiauginau iš antro karto. Bet nemanau, kad užsiliks :oh: Visgi labiau patinka РС-Морская Стихия, o dar labiau - АЕ-Белые Ночи :rolleyes:

DSCF9522-vi.jpg

Atsakyti
Visos labai gražios wub.gif

Ir The Madame įsižydėjusi-žavūs man jos varpeliai, taip ir slabnėju pamačiusi.

Atsakyti
Atsakyti
Reikia patarimo, ką daryti kad mano sanpaulijų lapai nebūtų tokie sutankėję. Negali išlysti žiedai, sudžiūna po lapais, iškrapštyti nepavyksta, nes labai jos trapios. Man jos patinka, bet sunkiai sugyvenam.

Atsakyti

Gal saules daugoka?

Atsakyti
Vidaim - perpasakoti tingiu 4u.gif
http://fialochka.rx2...php?f=128&t=413
Atsakyti
Ačiū Rusma 4u.gif
Eina sau kiek bėdų su jomis, dar sunkiau auginti negu strepsus. Gal kaip nors perprasiu ko jos nori ir kas joms patinka, o dar sako kad sanpaulijas lengva auginti. Man nėra lengva, kiek numarinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 29 gegužės 2017 - 18:19
QUOTE(Vidam @ 2017 05 29, 18:18)
Ačiū Rusma  4u.gif 
Eina sau kiek bėdų su jomis, dar sunkiau auginti negu  strepsus. Gal kaip nors perprasiu ko jos nori ir kas joms patinka, o dar sako kad sanpaulijas lengva auginti. Man nėra lengva, kiek numarinau...

nežinau, man dabar tai atrodo, kad sanpaulijas daug lengviau, kažkada atrodė, kad strepsus lengviau. Bet kai sanpaulijas perkandau, tai man jos privalumų prieš strepsus turi daugybę, o trūkumą tik vieną - šalčio-vėsos baisiai bijo. Tiesiog gal nuo sąlygų priklauso kam pas ką geriau.
Atsakyti
Oho, Lutpede- kokie grožiai bigsmile.gif Ir Vidam, ir evoros - super! Rimmusės tai jau pastoviai gražu biggrin.gif Man absoliučiai nematyta negirdėta, net neįsivaizdavau, kad tokių sanpaulijų būna bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, tik neužsuk dienelę ir kiek grožių pasirodo pas visas žydi.
Nuostabūs žiedeliai.
Atsakyti