Коричная Роза
Mylimos ir nepakeičiamos jau keletą metų
Blue Dragon

Golden Autumn

Scandal

Svadiebnyj Bukiet

Ir dar dvi naujesnės, vertos dėmesio
RS-Temnee Noči

LE-Polina Viardo

Blue Dragon

Golden Autumn

Scandal

Svadiebnyj Bukiet

Ir dar dvi naujesnės, vertos dėmesio

RS-Temnee Noči

LE-Polina Viardo

Grožių pridėjot

Tarp lapų pasislėpęs kamuoliukas
Įdomu, kas iš jo išsivynios?

АВ-Осенний Лес (Фиалковод)

РС-Морская Стихия (С. Репкина)

АВ-Осенний Лес (Фиалковод)

РС-Морская Стихия (С. Репкина)

Rosie Ruffles (D. Harrington)

Senk's Alchemy Parakeet (R. Follet/Senk) - nuotraukoje galima pamatyti ir gelsvą, ir melsvą atspalvius

Ramblin' Peach (S. Sorano)

Н-Вера (Н. Бердникова) - simpatiška mažylė, bet pakol kas nieko, kas "užkabintų"

Ness' Fantasy Gold (D. Ness) - žiedukai nedideli, bet man labai patinka jų spalvos

Mac's Southern Springtime (G. McDonald) - žiedai labai tamsūs

Irish Flirt (S. Sorano) - šįkart žiedeliai maži, bet laikosi jau senokai

Green Dragon (J. Brownlie) - dar viena, kuri įspūdžio nepaliko

Candlelight Romance (P. Sorano) - tik margi lapai gelbsti įspūdį

Grandma's Love (LLG/Sorano) - chimera/sportas - vienas iš tų variantų, kai sportas gražesnis už orginalą

Oho, kiek grožių pas visas užderėjo
Tikrai ruduo derliaus metas. Kaip pas mus gražu, kai už lango toks bjaurus oras. Dar keisčiau, kad sanpaulijos afrikinės, prie šilumos pripratusios gėlytės, bet pradėjo gausiai žydėti lediniuose butuose. Bent pas mane Brrrrrrr.... kaip drebulinga, nors ir atsuko šilumėlę. Ale, ta šilumėlė kaip nabašniko sėdimoji-kokia nauda iš vis ją buvo įjungti?
Einu fotkinti saviškių-miniukai pasiruošę pozuoti.

Tikrai ruduo derliaus metas. Kaip pas mus gražu, kai už lango toks bjaurus oras. Dar keisčiau, kad sanpaulijos afrikinės, prie šilumos pripratusios gėlytės, bet pradėjo gausiai žydėti lediniuose butuose. Bent pas mane Brrrrrrr.... kaip drebulinga, nors ir atsuko šilumėlę. Ale, ta šilumėlė kaip nabašniko sėdimoji-kokia nauda iš vis ją buvo įjungti?

Einu fotkinti saviškių-miniukai pasiruošę pozuoti.

Oi oi kaip grazu..
Tiesiog pasakiskos gelytes..
Pas mane tik paprastutes puikuojasi ant palangiu ir taip nerealiai dziugina aki
Labai noreciau idomesniu, bet ner pas mus kaime kur ju gaut..

Labai noreciau idomesniu, bet ner pas mus kaime kur ju gaut..

Erinija, va kaip grazu
Va ir irodymas, kad sanpaulijos visos grazios, jei priziuretos!
Nu ir as pagaliau sulaukiau pirmu ziedu! Tik kazkaip keistai prazydo mano Alchemy Antique Bells... Tik forma primena varpelius, o daugiau nieko panasaus ...

Nu ir as pagaliau sulaukiau pirmu ziedu! Tik kazkaip keistai prazydo mano Alchemy Antique Bells... Tik forma primena varpelius, o daugiau nieko panasaus ...