Prides Pink Trail
Коричная Роза
Mylimos ir nepakeičiamos jau keletą metų
Blue Dragon
Golden Autumn
Scandal
Svadiebnyj Bukiet
Ir dar dvi naujesnės, vertos dėmesio
RS-Temnee Noči
LE-Polina Viardo
Blue Dragon
Golden Autumn
Scandal
Svadiebnyj Bukiet
Ir dar dvi naujesnės, vertos dėmesio
RS-Temnee Noči
LE-Polina Viardo
dzūkė super.... kad išsaugojai.
Grožių pridėjot
Tarp lapų pasislėpęs kamuoliukas Įdomu, kas iš jo išsivynios?
АВ-Осенний Лес (Фиалковод)
РС-Морская Стихия (С. Репкина)
АВ-Осенний Лес (Фиалковод)
РС-Морская Стихия (С. Репкина)
Rosie Ruffles (D. Harrington)
Senk's Alchemy Parakeet (R. Follet/Senk) - nuotraukoje galima pamatyti ir gelsvą, ir melsvą atspalvius Patiko ir žiedo forma
Ramblin' Peach (S. Sorano)
Н-Вера (Н. Бердникова) - simpatiška mažylė, bet pakol kas nieko, kas "užkabintų"
Ness' Fantasy Gold (D. Ness) - žiedukai nedideli, bet man labai patinka jų spalvos
Mac's Southern Springtime (G. McDonald) - žiedai labai tamsūs
Irish Flirt (S. Sorano) - šįkart žiedeliai maži, bet laikosi jau senokai
Green Dragon (J. Brownlie) - dar viena, kuri įspūdžio nepaliko
Candlelight Romance (P. Sorano) - tik margi lapai gelbsti įspūdį
Grandma's Love (LLG/Sorano) - chimera/sportas - vienas iš tų variantų, kai sportas gražesnis už orginalą
Oho, kiek grožių pas visas užderėjo
Tikrai ruduo derliaus metas. Kaip pas mus gražu, kai už lango toks bjaurus oras. Dar keisčiau, kad sanpaulijos afrikinės, prie šilumos pripratusios gėlytės, bet pradėjo gausiai žydėti lediniuose butuose. Bent pas mane Brrrrrrr.... kaip drebulinga, nors ir atsuko šilumėlę. Ale, ta šilumėlė kaip nabašniko sėdimoji-kokia nauda iš vis ją buvo įjungti?
Einu fotkinti saviškių-miniukai pasiruošę pozuoti.
Tikrai ruduo derliaus metas. Kaip pas mus gražu, kai už lango toks bjaurus oras. Dar keisčiau, kad sanpaulijos afrikinės, prie šilumos pripratusios gėlytės, bet pradėjo gausiai žydėti lediniuose butuose. Bent pas mane Brrrrrrr.... kaip drebulinga, nors ir atsuko šilumėlę. Ale, ta šilumėlė kaip nabašniko sėdimoji-kokia nauda iš vis ją buvo įjungti?
Einu fotkinti saviškių-miniukai pasiruošę pozuoti.
Oi oi kaip grazu.. Tiesiog pasakiskos gelytes.. Pas mane tik paprastutes puikuojasi ant palangiu ir taip nerealiai dziugina aki
Labai noreciau idomesniu, bet ner pas mus kaime kur ju gaut..
Labai noreciau idomesniu, bet ner pas mus kaime kur ju gaut..
Erinija, va kaip grazu Va ir irodymas, kad sanpaulijos visos grazios, jei priziuretos!
Nu ir as pagaliau sulaukiau pirmu ziedu! Tik kazkaip keistai prazydo mano Alchemy Antique Bells... Tik forma primena varpelius, o daugiau nieko panasaus ...
Nu ir as pagaliau sulaukiau pirmu ziedu! Tik kazkaip keistai prazydo mano Alchemy Antique Bells... Tik forma primena varpelius, o daugiau nieko panasaus ...