Į mano menką sanpaulijų ūkelį liga įsimetė... Topazu nupurškiau lapus apskabiau.. tikiuos liks gyvų. Ir savrbaiusia staigiai čia, vis žiūrėjau žiūrėjau ruošiausi žiedelius pafotkint ir še tau kad nori.
Tiesa pafotografuot spėjau prieš purškimą, galvoju paskui gal žiedam cahna bus.. foto ryt...
Kelios miniatiūros
tai kad prieš kelis postus buvo prašymas didinti...
O kam mazinti formata? Viskas gerai, bent galima grozius iziureti ;)
Rimmuse, siūlyčiau ateityje pamazinti, į mano ekraną irgi netelpa - jei stati foto, tai tik pusę matau, maloniau būtų pamatyt mazesnes - viską iš karto
Buvo laikai, pamenu, dar ir pastabų nuo adminų gaudavom uz tokius dydzius...
Na, fotki.com duoda tik tuos du formatus (arba aš nemoku pakeisti). Beje, naujoje SM versijoje nuotraukos matmenys mažinami. Bent jau man telpa į ekraną pilnai.
Tai jus gal senaja forumo versija naudojate? Naujojoje viskas puiku ;)
Na aš irgi sena versija naudojuosi, jo senoj ištampo foto, naujoj gerai, bet man skaityt naujoj perblankiai gaunasi akys vargsta. tai vistiek į seną perjungsiu kol galimybė yra.
Šiandien lietuvaičių pasirodymas Tik Šaltis ir Lituanika dar branginasi...
Viena mėgstamiauių , bet mažiausiai fotogeniška Dideli žiedai dažniausiai ant gana ilgų laibų žiedstiebių, kurie nusvyra per vazonėlio kraštą, todėl gerai žiūrisi pakabinta aukščiau
Žydėjimas jau tęsiasi visą mėnesį...
Dar viena nepailstanti žydėtoja Dažniausiai pavasarį pradeda, rudenį baigia, kartais be jokių pertraukėlių
Mano akimis - kukliausia iš visų mano turimų. Palikta greičiau iš patriotiškumo
Šįkart žiedai neitin dideli ir mažokai garbanoti
Spalvomis šiek tiek primena Eldiją - žiedai šiek tiek didesni ir tamsesni
Visai pamiršau nufotografuoti Eldiją Bet vaizdas nedaug skiriasi nuo to, ką rodžiau mėnesio pradžioje. Tiesiog nužydėjusius žiedus keičia nauji...
p.s. iš anksto atsiprašau tų, kas naudojasi senąja versija