Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

As pradejau spalio 12 d., buvo 2 CD, geriau Clostilbegyt 2 tabl. x 5 d., tada 10 CD buvo 2 foliai - 9 ir 7 mm, tada skyrė papildomai leidžiamus Bemfola 75 dar 5 dienas, tai uzaugo iki 16 ir 14 mm, tai vakar dar skyrė 1 dozę Bemfola ir ketvirtadienį jau sprogduką.

Savijauta kaip ir nieko, tik po vakar echo kažkaip maudžia pilvą, tempia viską, atrodo sprogstu, bet galvoju - auga foliukai :D šiaip gydytoja sakė, kad su leidžiamais nebus jokių šalutinių pojučių nemalonių, bet nuo Closto irgi nieko nebuvo, tik jis man nelabai padėjo.

Planuojam gal kokius 2 m., pradžioje bandėm natūraliai, nes turim vieną vaikelį (pavyko natūraliai, bet per stebuklą, nes turiu problemų su hormonais ir natūraliai ovuliacija beveik niekada nevyksta). Bet po 1,5 m. nutariau, kad reikia truputį padėti savo organizmui, tai kol pasidarėm tyrimus ir prisiruošėm, gavosi 2 m. jau :huh2: kažkaip tikiu, kad per žiemą pavyks užsikabint mažiukui... Žmonės sako, Kalėdos - stebuklų metas :ax:

O kaip pas jus?

Atsakyti

Oho kokia ilga stimuliacija  :4u: 

Na pas mane PKS ir nevyksta ovuliacija kai daktarai spėja. Ilgi ir nereguliarus ciklai. Tai vat dabar stimuliacijos bus, jei jos nepadės - ivf.. Nesisaugom jau ilgai, bet taip grynai pradėjom nuo sausio mėn.

Atsakyti

Stimuliacija ilga, bet gydytoja sakė, kad gali formuoti bet kokį ciklą, nes ir natūraliai dažnai pasitaiko pvz. 35 d ciklas, tai viskas ok :)

Su PKS matyt sunkiausia nutaikyti dozę, kad gražiai augtų keli folikulai, o ne daug nekokybiškų, bet manau, tikrai viskas įmanoma ir linkiu kuo greičiau sulaukt :nestuke

Kiek planuojat stimuliacijų? Tikrinotės AMH? Man sakė min 6, tai belenkiek daug atrodo ir tikiuosi neprireiks tokio kiekio...

Atsakyti

Na taip, dabar pati mažiausia dozė nustatyta kiek supratau - clomid 50mg

Sakė 6.. nežinau kiek prieeiks, bet tikiuosi neprireiks tiek :) AMH nesityriau. Neturėjus dar leliukų ir net 30neturiu, tai kažkaip galvoju kad AMH patikrins patys daktarai atėjus reikiamam momentui. Na bet nuomonę galiu pakeist jei po kokių 3 - 4 stimuliacijų nepavyks. O jūs tikrinotės AMH?  :4u: 

Atsakyti

Taip, tyriausi, nors man 30, kas irgi nėra lb daug :rolleyes: bet prisiskaičiau forume, kai merginos prisistimuliuoja po 6 ciklus ir išeikvoja savo rezervą, kad IVF nebeužtenka, tai truputį baisu pasidarė. Bet su PKS turėtų trūkumo nebūti, kaip tik atrodo būna dideli skaičiai, bet vienas iš rodiklių nustatant, ar tikrai policistinės, gali būti. Čia tik taip mintis..

Atsakyti

Aš dar tiek daug nepriskaičiau, bet kol kas nenoriu AMH darytis. Dar tik pradedam stimuliacijas :) šiaip įdomu kaip organizmas reaguos į vaistus, užaugs kas nors ar ne, ar ivyks O ar ne, ar užkibs ar ne :) nekantrauju sužinot atsakymus į šiuos klausimus :) 

Atsakyti

Tikrai suprantu, aš turėjau 2 scan'us šį ciklą ir vis tikėjausi, kad bus užaugę iki reikiamo dydžio, bet reikėjo vis pridėt ir pridėt dozę...bet matyt iš pirmo karto labai sunku nuspėti kaip ir kiek ko reikės organizmui. Be to, mano kiaušidės miegojo iki stimuliacijų kaip menopauzėje, o db išjudino viską, nes mato mažiukų milimetrinių foliukų užuomazgų, nes iš pradžių buvo kaip akmuo kiaušidės ir bijojo gyd, kad išvis niekas neužaugs, nes nematė, kas galėtų augti. Tai gal užves varikliuką :rolleyes:

Kitą ciklą gyd sakė bandys kitaip, nuo 5 CD iškart su leidžiamais, bet mažesne doze, gal užteks tik 5 d. Žiūrėsim.

Šiaip manau, kad didysis laukimas ir nervų tampymas būna po O, kai tas 14 d reikia išlaukti iki mmm arba teigiamo NT. Man čia bus didysis išbandymas šiame cikle...aš tokia nekantri šioj vietoj, nežinau, kaip išlauksiu :D

Atsakyti

Tai taip, pirmą kart niekas nežino kaip kas su kuo ir pan :) 

o kodėl miegojo kiaušidės? Priežastis yra nustatyta ar kaip čia?

tu lietuvoj stimuliuojies? Kainuoja tau? 

Su kantrybe tai žinok ir man ne pyragai :D testukų reikės papigiai prisipirkt o geresnius pasislėpt reikiamom dienom :D 

Atsakyti

Aš jau prisipirkau :) ir KT, ir OT.. tik dabar mąstau, ar OT rodytų normaliai ovuliaciją po sprogdukų, ar kažkaip ten būna netikslu po tų vaistų...KT tai tikrai rodo teigiamą dėl Ovitrelle kokias 10-14 d., bet įdomu kaip su OT?...

Mano kiaušidės miega visą gyvenimą kone.. būna užeina jom, tai būna mmm, užeina - ir metus gali nebūti. Ale genetiškai, nes hormonų tyrimai nėra kraštutiniai, gal FSH šiek tiek padidėjęs, bet nedaug tikrai. Žodžiu, yra kaip yra, priežastys neaiškios arba daktaram neįdomios. va..

Stimuliuojuos LT, viskas kainuoja belenkiek, kiekvienas pirstelėjimas, atsiprašant..

Atsakyti

O kas yra KT?  :hmm: nes dažniausiai kt trunpinys yr akontraceptinės tabletės čia forume. 

Oho kaip įdomiai. Bet tai čia hormonų disbalansas turėtų būt..bet jei genetiškai tada net nežinau. O tavo šeimoj tik tau taip? 

Kiek maždaug pinigų išeina vienai stimuliacijai? Aš tai UK esu.. man nekainuoja vizitai, nekainuos skanai ir Clomid nekainavo, pfu pfu pfu kol kas mokėt už nieką nereikėjo, apart vyrui papildai kainavo, bet ir tai ne daug.

Atsakyti

:fool: oj, NT turėjau omeny, čia iš inercijos taip gavosi :)

man maždaug apie 300 eur kainavo...tai čia skaityk 1000lt ir vienas ciklas, tai jei reikės 6 pvz...nu geriau negalvot apie tai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozono_skyle: 26 spalio 2016 - 14:24

:fool: oj, NT turėjau omeny, čia iš inercijos taip gavosi :)

man maždaug apie 300 eur kainavo...tai čia skaityk 1000lt ir vienas ciklas, tai jei reikės 6 pvz...nu geriau negalvot apie tai

Oho, nu ir sumelės... 

Atsakyti