Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(fufute @ 2016 11 04, 18:54)
-
Ikeliu foto, gal pastebes profu akis kokia nors liga?

Uztinusiai/pamustai profu akiai labai nemiela ziuret. unsure.gif O patys profai visa sita kosmara zada sianakt sapnuot blink.gif
Ar ancitrusiukas toks margas ir buvo? Ar galima butu pasakyt, kad jis per kazkuri (tada kuri?) laika tiesiog eme ir surudijo? Pastaruoju atveju liga butu aiskutele!! Bjauri, uzkreciama, bet lygtais irgi pagydoma

Papildyta:
Kokioj padety buvo rastas lavonelis ir ar galejo ji kas nors pajudint iki "radybu"?
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 04, 19:32)
Uztinusiai/pamustai profu akiai labai nemiela ziuret.  unsure.gif  O patys profai visa sita kosmara zada sianakt sapnuot  blink.gif
Ar ancitrusiukas toks margas ir buvo? Ar galima butu pasakyt, kad jis per kazkuri (tada kuri?) laika tiesiog eme ir surudijo? Pastaruoju atveju liga butu aiskutele!! Bjauri, uzkreciama, bet lygtais irgi pagydoma

Papildyta:
Kokioj padety buvo rastas lavonelis ir ar galejo ji kas nors pajudint iki "radybu"?

Man ir paciai negera, kaip toki vaizda radau sugrizusi namo....
Radau palindusi po akmeniu. Per siandien diena verysad.gif Vakar vakare buvo tik su aptrupejusiais pelekais ir kelias baltais taskais, kaip manu kruopu verysad.gif
Kitos zuvys nemanau jog galejo ji paliesti.

Tai ka man dabar daryti? Pilti vaistu nuo manu kruopu daugiau ar ne? Ar kokiu nors kitu?

P.S. tikiuos nuotrauka sugebesiu veliau istrinti
Atsakyti
Dar akvariume atsirado tokiu pukeliu, apacioje. Kurie atrodo, kad namuose dulkes: pilkos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 04 lapkričio 2016 - 20:06
QUOTE(fufute @ 2016 11 04, 19:38)
Man ir paciai negera, kaip toki vaizda radau sugrizusi namo....
Radau palindusi po akmeniu. Per siandien diena verysad.gif Vakar vakare buvo tik su aptrupejusiais pelekais ir kelias baltais taskais, kaip manu kruopu verysad.gif
Kitos zuvys nemanau jog galejo ji paliesti.

Tai ka man dabar daryti? Pilti vaistu nuo manu kruopu daugiau ar ne? Ar kokiu nors kitu?

P.S. tikiuos nuotrauka sugebesiu veliau istrinti

P.S. nuotrauka veliau istrinsi nebent su gerosios moderatores/fejos Kykutes pagalba, bet geriau tegul lieka kaip vaizdine priemone auklejant celkas biggrin.gif Ir taip tu fotkiu (ypac su gipsinem pilim) mazoka pasidare; neber is ko tyciotis ax.gif
Neatsakei del "rudijimo".
Ir del lavonelio patikslink! Reikalas tas, kad (priminsiu neziniukams) ancitrusas neturi plaukymo pusles todel pagal jo numireliska padeti galima sprest kas buvo blogai. PVZ jei "sedi" nugara i galine siena su praziotu "buckiu" - persalo. Taip pat svarbu ar gulejo ant nugaros, ar kitaip ar... ir t.t. Cia gan subtilu nuziuret, bet reik stengtis, nes kitaip vel bus "GELBEKIT SKESTU" mirksiukas.gif
--------------------------
Labai paprasyciau visas kitas dorai pasileidusias mamkes irgi kystelt uzbukinta (!!!) liezuvi i pastarasias diskusijas; o tai as jau isiaudrinau speliot ir pats savim zavetis! Net nusiperst nebera kada rolleyes.gif biggrin.gif
--------------------------------
Kaip gramatiskai skaudziau: gydimo, gimdymo ar gydymo?
Pili geriau det gipsine ar plasmasine?
Gipsatura rasosi su "P" ar su "B"? bigsmile.gif biggrin.gif
-------------------------------------
Siuom sveikinu kaimyne Vaida ka tik pagimdziusiai dar viena busima pasileidele ir SM lankytoja!!!! VAU!!! Tetis tai aisku sunelio lauke, bet reikejo anksciau galvot, o dabar belieka dziaugtis tuom kas sekmingai islindo ir antrojo bandymo perspektyvom biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Del rudijimo, tai per para laiko. vakar vakare jau slapstesi ir buvo be peleku verysad.gif
Radau va tokioje pozoje
user posted image
Ant pilvo, buvo "uzsiciaupes"
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 11 04, 20:45)
Del rudijimo, tai per para laiko. vakar vakare jau slapstesi ir buvo be peleku verysad.gif
Radau va tokioje pozoje
user posted image
Ant pilvo, buvo "uzsiciaupes"

Kazkokystai negalavimas. Aiskai pats (ten, beje, pati) slepesi. O pelekus greiciausiai nuskabe kitos. Taip jau yra, kad akvariumines zuvytes stengiasi uzmust sergancia. Nu, kad save issaugotu. Dazniau tos pacios rusies viena kita dziobina, bet is esmes jos visos jaucia negalia tai nenustebciau jei taikiausios gupijos serganti eseri pribaigtu. Yra ir kitokiu uzvaikymo versiju; tarkim kam pirmajam nuskils pasidulkint ir pan. Mes net nenumanom, o jos ten jaucia kas bus dar pries menesi iki tam nutinkant! Pagaliau jos ten GYVENA!!!
Is kitos puses lydeka mieliausiai griebia "sergancia" blizge (o krokodilas - paskutini arba pirmutini be sautuvo); bet akve maziausiai tiketina, kad... kad pas Fufliuke zuvytes nebutu persertos iki holodomoro tongue.gif
-----------------------------
Daugiau nebereikia potkiu. ACIU!
O del dumbleto akmens... Jooo, ten gal ir yra pacio mieliausio melsvadumblio uzuomazga, bet kai isitrauksi zydrasias linzes - nifiga nieko nebeliks biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vos nenuluzau. 4u.gif Skelbimuose yra parduodamas krutas akvariumas SU DUGNU!! Man, biednam, biski toloka nestis is Vievio ir brangoka tai imsiu be dugno. O ka (?) ant prisilikonintos lentos pastacius gal ir nevarvetu? Blogiausiu atveju galima su plastilinu uzlipdyt. Paskum brangiau prastumciau ir ant alaus susiekonominciau ax.gif Kas norit pirkt - kreipkites tiesiogiai i mane; ir tuo paciu zaxodu (tik subtiliai, kad nesugadintumet viso turgaus) pasiteiraukit: gal dugna atskirai pigiau perleis ? Paskum kaip nors suklijuotume! biggrin.gif
Atsakyti
Fufute, o kodel akvas be grunto ir gyvu augalu? g.gif
Kazkokia zaraza gera uznesta jauciu....

Teko pabut Klaipedoj, radau zoo parde, ciklidu pasirinkimas didelis, o visa kita neipatingai, tik priedu daug. Turguj keli zmones zuvis pardavinejo, vargses sugrustos buvo... Gyvateliu vos nenusipirkau biggrin.gif

Arvydai, tos gupkes paliktos keicia spalva biggrin.gif uodega is zydros nurausvejo, o kitos kunas labai graziai nusidaze.
Atsakyti
Kaip pradziugino radinys wub.gif
user posted image

Kas tiksliai zino ar Pangio kuhlii tikrai kaip raso eda sraiges ar ne? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 06, 19:17)
Fufute, o kodel akvas be grunto ir gyvu augalu? g.gif
Kazkokia zaraza gera uznesta jauciu....
Teko pabut Klaipedoj, radau zoo parde, ciklidu pasirinkimas didelis, o visa kita neipatingai, tik priedu daug. Turguj keli zmones zuvis pardavinejo, vargses sugrustos buvo... Gyvateliu vos nenusipirkau biggrin.gif

Arvydai, tos gupkes paliktos keicia spalva biggrin.gif uodega is zydros nurausvejo, o kitos kunas labai graziai nusidaze.

Pradesiu is toli smile.gif Vaikai labai norejo gyvuneliu, bet mano sunus yra labai alergiskas, ir vienintele iseitis buvo: zuvytes. Uzsisakem akvariuma-burbula, didesni. Bet pardavejas isdure ir ji negavom. Tada vaiku asaros, kad numatyra diena be akvariumo likom. Nuvarem i KIKA ir nusipirkom nedideli akvariuma. Kalbejau su pardaveja, sake akments, kuriuos turim puikiai tiks. Bet dabar manau, kad nea... reikia grunto. Kaip planavom tureti burbula, su vaikais nusipurkom dirbtine zole ir saka, kuri dabar mirksta kibire.
Lapkricio pabaigoje turim gauti apsvietina. Tada sudesim grunta ir naturaliu zoliu pasodinsim.

Daugiau nuo manu kruopu ligos vaistu nepyliau, su likusiom zuvim viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2016 11 04, 13:11)
Tarkim pakeičiu visą vandenį ir po kiek laiko žuvis suleisti??????

Tikiuosi blogai supratau, kad kiekvieno valymo (ne restarto) metu keičiat VISĄ akvariumo vandenį nauju, ir žinote, kad geriausia tada pakeisti tik 1/3 ar 1/4 akvariumo tūrio, nusiurbiant nuo grunto nešvarumus... g.gif

QUOTE(arvydas. @ 2016 11 04, 16:42)
--------------------------
O gal gupijas (ar k.t) galima spalinukem sert????  bigsmile.gif  biggrin.gif

Jei tik jos ėda, kodėl gi ne biggrin.gif

QUOTE(*Carma @ 2016 11 06, 20:47)
Kaip pradziugino radinys  wub.gif
user posted image
Kas tiksliai zino ar Pangio kuhlii tikrai kaip raso eda sraiges ar ne?  blink.gif

Kas čia per sraigė ta juoda?...g.gif
Mano mėlynosios ampuliarijos vos ne baigia išnykt doh.gif nyksta ne dienom o valandom, su Vaida mainai nlb pavyko - teko mėlynąsias geltonom pakeisti..., Reiks vėl važiuot parsivežt sraigių ir pas Vaidą į bazes - jei tik priims ji mane...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 07 lapkričio 2016 - 07:35
QUOTE(giekab @ 2016 11 07, 08:34)
Kas čia per sraigė ta juoda?...g.gif 
Mano mėlynosios ampuliarijos vos ne baigia išnykt doh.gif nyksta ne dienom o valandom, su Vaida mainai nlb pavyko - teko mėlynąsias geltonom pakeisti..., Reiks vėl važiuot parsivežt sraigių ir pas Vaidą į bazes - jei tik priims ji mane...

Tylomelania berods g.gif tiksliau palikuonis pagaliau smile.gif
Man idomu kiek ampuliarijos gyvena, nes viena pragyvenus metus pamire jau. Bet vaiku dar sociai paliko.
Atsakyti