20161025_142153.jpg 66,19KB 0 Parsiųsta kartų 20161025_141931.jpg 69,37KB 0 Parsiųsta kartųGal su nuotrauka kas negerai? O gal nemoku ikelti Keliu dar dvi
Per part.lt geriausia det, neprikabinant
As nauja versija SM turiu ir pagal instrukcija pasiskaiciau kaip kelias nuotraukos, kad tiesiai is telefono. Bet jei nematot tai tiek to, tada...
Pasiziurejau,kad jei foruma skaitai senoje versijoje, tada nesimato. Jei naujoje, matosi Mistika....
Panasu i patinuka lyg...bet visi pelekai priglude, nelabai suprast eina tose foto
As vakar ziurejau ziurejau ir nelabai supratau .... Gupijos tai aiskiai matos, jog patineliai ir juoda molinezija. O ca si man klausimas.... laikas parodys.
Aciu!
20161026_184626.jpg 61,16KB 0 Parsiųsta kartų 20161026_184811.jpg 36,76KB 0 Parsiųsta kartų
Sveiki, ar tik nebus mano gupijai manu kruopu liga prasidejusi? Neaiskus man tie taskiukai... Vaistu nusipirkau, bet dar nepilu, nes nesu tikra ar reikia. Jau vakar visa diena mazai plaukiojo, vis ant dugno ar zoles, daznai ziopcioja. Pries pora dienu keiciau max 10% vandens. Temp keliu iki 37 laipsniu.
Dekui uz nuomuones
Nuotraukos vel matysis tik naujoj versijoj. Neiseina man senoj ikelti, kazkodel....
<p>Sveiki, ar tik nebus mano gupijai manu kruopu liga prasidejusi? Neaiskus man tie taskiukai... Vaistu nusipirkau, bet dar nepilu, nes nesu tikra ar reikia. Jau vakar visa diena mazai plaukiojo, vis ant dugno ar zoles, daznai ziopcioja. Pries pora dienu keiciau max 10% vandens. Temp keliu iki 37 laipsniu.</p>
<p>Dekui uz nuomuones</p>
<p>Nuotraukos vel matysis tik naujoj versijoj. Neiseina man senoj ikelti, kazkodel....</p>
BL.. Apie gupijas tai tikrai galeciau ka nors pralement..
Ale nifiga nematau! Mazu Tu ir lik toj kitoj versijoj kur bobos pacios su savim snekuciuojasis?
Kazkaip negerai cia gaunasis: vat Carma sugebejo patikrint kita versija, bet grizo prie pirmosios. O kodel, Fufliake, Tau taip nepadarius???
Dab lyg ir noretusis padet, bet juk niu nixuja nesimato
-----
As keturiais lygiais i prieki ziuriu ir kasnakt sapnuoju, kad suedu dukros bulkute su cinamonu. (Parodija ten, o ne cinamonas). Pasakysiu tiesiai (ta pati sake ir mano pazistamas itin iskilus fotografas): dulkintis per celofana yra disko stilius!
Sveiki, gal kas javos samana nori ir gali pasidalinti ?
Šiek tiek pirkau Utenos g pardėj, tik laaabai mažai gavau kaip už 1e - norėtųsi daugiau Mainais galiu porą melsvų ampuliarijų duoti
Šiek tiek pirkau Utenos g pardėj, tik laaabai mažai gavau kaip už 1e - norėtųsi daugiau Mainais galiu porą melsvų ampuliarijų duoti
Galesiu duot siek tiek samaneliu. Tiesa turbut ne javos ir po labai maza kuoksteli, bet koks skirtumas ir vis sis tas. Tik ko gero arba rytoj, arba po treciadienio. (Vaziuosim kaiman kapu kuopt; o siandien ir ryt busiu girtas tai turbut jau tingesiu prie akviuko list).
------------
Einu gert!!