Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Priedas  20161025_142153.jpg   66,19KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20161025_141931.jpg   69,37KB   0 Parsiųsta kartųGal su nuotrauka kas negerai? O gal nemoku ikelti :( Keliu dar dvi

Atsakyti
O ad per telefona ziuriu ir nieko nematau biggrin.gif
Per part.lt geriausia det, neprikabinant
Atsakyti

As nauja versija SM turiu ir pagal instrukcija pasiskaiciau kaip kelias nuotraukos, kad tiesiai is telefono. Bet jei nematot tai tiek to, tada... :)

Pasiziurejau,kad jei foruma skaitai senoje versijoje, tada nesimato. Jei naujoje, matosi  :huh2:  Mistika....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 25 spalio 2016 - 16:37
Aha, isijungiau nauja versija tik paziuret ir vel i sena gryzau biggrin.gif nes taip nepatiko.... protest.gif

Panasu i patinuka lyg...bet visi pelekai priglude, nelabai suprast eina tose foto g.gif
Atsakyti

As vakar ziurejau ziurejau ir nelabai supratau  :hmm: .... Gupijos tai aiskiai matos, jog patineliai ir juoda molinezija. O ca si man klausimas.... laikas parodys.

Aciu!

Atsakyti

Priedas  20161026_184626.jpg   61,16KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20161026_184811.jpg   36,76KB   0 Parsiųsta kartų

Sveiki, ar tik nebus mano gupijai manu kruopu liga prasidejusi? Neaiskus man tie taskiukai... Vaistu nusipirkau, bet dar nepilu, nes nesu tikra ar reikia. Jau vakar visa diena mazai plaukiojo, vis ant dugno ar zoles, daznai ziopcioja. Pries pora dienu keiciau max 10% vandens. Temp keliu iki 37 laipsniu.

Dekui uz nuomuones

Nuotraukos vel matysis tik naujoj versijoj. Neiseina man senoj ikelti, kazkodel....

Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 10 26, 18:03)
<p>Priedas  20161026_184626.jpg   61,16KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  20161026_184811.jpg   36,76KB   0 Parsiųsta kartų</p>
<p>Sveiki, ar tik nebus mano gupijai manu kruopu liga prasidejusi? Neaiskus man tie taskiukai... Vaistu nusipirkau, bet dar nepilu, nes nesu tikra ar reikia. Jau vakar visa diena mazai plaukiojo, vis ant dugno ar zoles, daznai ziopcioja. Pries pora dienu keiciau max 10% vandens. Temp keliu iki 37 laipsniu.</p>
<p>Dekui uz nuomuones</p>
<p>Nuotraukos vel matysis tik naujoj versijoj. Neiseina man senoj ikelti, kazkodel....</p>

BL.. Apie gupijas tai tikrai galeciau ka nors pralement..
Ale nifiga nematau! Mazu Tu ir lik toj kitoj versijoj kur bobos pacios su savim snekuciuojasis? bigsmile.gif
Kazkaip negerai cia gaunasis: vat Carma sugebejo patikrint kita versija, bet grizo prie pirmosios. O kodel, Fufliake, Tau taip nepadarius???
Dab lyg ir noretusis padet, bet juk niu nixuja nesimato unsure.gif
-----
As keturiais lygiais i prieki ziuriu ir kasnakt sapnuoju, kad suedu dukros bulkute su cinamonu. (Parodija ten, o ne cinamonas). Pasakysiu tiesiai (ta pati sake ir mano pazistamas itin iskilus fotografas): dulkintis per celofana yra disko stilius! biggrin.gif
Atsakyti
Bandau senoje versijoje, kad nelikti tik su bobom kalbetis biggrin.gif
user posted imagepart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 26 spalio 2016 - 20:30
user posted image
user posted image
Atsakyti

Sveiki, gal kas javos samana nori ir gali pasidalinti ? ax.gif
Šiek tiek pirkau Utenos g pardėj, tik laaabai mažai gavau kaip už 1e - norėtųsi daugiau smile.gif Mainais galiu porą melsvų ampuliarijų duoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 27 spalio 2016 - 06:53
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 27 spalio 2016 - 07:32
QUOTE(giekab @ 2016 10 27, 06:52)
Sveiki, gal kas javos samana nori ir gali pasidalinti ?  ax.gif
Šiek tiek pirkau Utenos g pardėj, tik laaabai mažai gavau kaip už 1e - norėtųsi daugiau  smile.gif Mainais galiu porą  melsvų ampuliarijų duoti  smile.gif

Galesiu duot siek tiek samaneliu. Tiesa turbut ne javos ir po labai maza kuoksteli, bet koks skirtumas ir vis sis tas. Tik ko gero arba rytoj, arba po treciadienio. (Vaziuosim kaiman kapu kuopt; o siandien ir ryt busiu girtas tai turbut jau tingesiu prie akviuko list). ax.gif
------------
Einu gert!! biggrin.gif
Atsakyti