Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(arvydas. @ 2017 10 08, 15:31)
Tokio dydzio tureciau turet. Tik vat klausimas ar berasiu. (Varau kuistis ir duosiu zinot).
Pirkt tai Senukuose yra ir netgi plonesniu (tada maziau sviesos spektra iskraipo). Tik nzn ar buna tokiu maziuku. Nu, bet turbut galima te kazka suximycint. Kol kas neskubek: man akyse stovi, kad pas draugeli rusy stovi visai neprastas niekam nereikalingo organinio stiklo gabalas. Be jokiu abejoniu dykai atiduos jei tik dar neismete  biggrin.gif 
---------------------
Raudonoji sraige nelabai panasi i trimitininka. Niiii... Per didele. Turbut kokia nors negirdeta aba Tu ja kaskart lakuoji kartu su savo nugriauztais naguciais. Niu bet tokios fainos parazites gal net as neatsisakyciau. Pamegink usidaugint ir paskambek jei pavyks  smile.gif

Tai man nera skubu, o gal ir visai nereikia biggrin.gif

Zinau as savi sraiges tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar macius pas amerikonus melynu, va ten tai fainos...
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2017 10 08, 14:41)

...Nu su tom moterom... wub.gif
RADAU! Ne ta kur turejau bet kita ir dar netgi geresni! Sviesesnis. Ant dvieju akvariumu pakaks ir dar liks inkileliui su lesyklele papugai biggrin.gif
Karoc prie progos uzsuk pasiimt. (Geriau su masina, bet nebutinai. Didokas, bet nesunkus). Neskubu. Pas mane siaip ar taip bardakas: TV antena (su visu stovu) prie zidinio stirkso. Ale abi mergiotes issiustos i druskos kasyklas ir tai vadinasi Vavelis! Porai dienu. Bet siandien jau baigias atrakcija tai jeigu ka nors pyzdiskiau nei sokoladukas sugalvotume vertetu pasiskubint...
P.S. O rytoj viskas veiks, bet tada jau tik ant komposto kruvos uz kaktuso voliosimes. Fui... unsure.gif wub.gif biggrin.gif
P.S.(2) "Ka gali atlikti tuoj,- niekad nesakyk rytoj". Nes poryt gali visai nebestssprireikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2017 10 08, 16:14)
...Nu su tom moterom...  wub.gif
RADAU! Ne ta kur turejau bet kita ir dar netgi geresni! Sviesesnis. Ant dvieju akvariumu pakaks ir dar liks inkileliui su lesyklele papugai  biggrin.gif
Karoc prie progos uzsuk pasiimt. (Geriau su masina, bet nebutinai. Didokas, bet nesunkus). Neskubu. Pas mane siaip ar taip bardakas: TV antena (su visu stovu) prie zidinio stirkso. Ale abi mergiotes issiustos i druskos kasyklas ir tai vadinasi Vavelis! Porai dienu. Bet siandien jau baigias atrakcija tai jeigu ka nors pyzdiskiau nei sokoladukas sugalvotume vertetu pasiskubint...
P.S. O rytoj viskas veiks, bet tada jau tik ant komposto kruvos uz kaktuso voliosimes. Fui... unsure.gif  wub.gif  biggrin.gif
P.S.(2) "Ka gali atlikti tuoj,- niekad nesakyk rytoj". Nes poryt gali visai nebestssprireikt  mirksiukas.gif

Tingiu siandien biggrin.gif
Pasiderinsim per az kai sumastysiu, galesiu dar kokiu "vafliuku" duot pabandymui ar krevete pagaut ;)
Atsakyti
Na surizikavau, lyg ir ok smile.gif o vat kilikai už tai man kiaušinius du sudėjo biggrin.gif

QUOTE(*Carma @ 2017 10 03, 20:23)

Kiek domejausi tai ir raso kad agresyvesnes... mailiu, krevetes turbut sudorotu. Ir zinau kad sokineja labai biggrin.gif pati norejau tos auksines su sypsena biggrin.gif

Atsakyti

gal kam žolių dovanų? kaunas. 

[URL=http://www.radikal.ru]ebe4b671c6bf.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2017 10 08, 16:41)

Zinau as savi sraiges tongue.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar macius pas amerikonus melynu, va ten tai fainos...

Pas mane dabar yra tamsiai mėlynų ampuliarijų, bet vis tik geltonos, bent jau man, gražesnės unsure.gif o vat raudoni trimitininkai - gražu smile.gif pas mane trimitininkai įtariu , kad irgi tokio dydžio tik rudi - nauja trimitininkų atmaina - didieji biggrin.gif Išgirdus žodį trimitininkas ir aš iškart pagalvoju apie tuos normalaus dydžio (p.s. jų jau senokai nematau niekur) g.gif
QUOTE(waidoshele @ 2017 10 13, 18:52)
<p>gal kam žolių dovanų? kaunas. </p><p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Gal ir norėčiau, o kurioj čia vietoj?
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2017 10 16, 05:18)

Gal ir norėčiau, o kurioj čia vietoj?

Vaida tai prie Urmo bazes gyvena. Niu ir pas mane (netoli Zoo) nereikalingu samaneliu (tokiu kaip fotkej ir dar monoseleniumo) po ziupsneli atsirastu. Tik ziauriskai tingiu list i ta savo mauru liuna. Nu, bet vis tiek kada nors reiks smile.gif Duok zinot jei jamtum; tada ir man butu paskata pasipraust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2017 10 08, 16:15)
Tingiu siandien biggrin.gif
Pasiderinsim per az kai sumastysiu, galesiu dar kokiu "vafliuku" duot pabandymui ar krevete pagaut ;)

Ne, ne, ne! Jei spekuliuosiu tai tik uz bucki, sekasa aba uz ta ruzava sraige rolleyes.gif Kazkodel vis dar abejoju, kad ten trimitininkas... Juk tada turetu belenkiek skyliu augalu lapuose "prigreziot", o pas Tave lyg ir nesimato tokios tragedijos?
P.S. Tai jei 25X25 tiksli ismiera galiu bazini stikla ispjaut. (Nes kur dabar turiu tai didokas gabalas; velniai zino nuo kokios priesistorines sviesos muzikos agregato nuplestas dangtis su sonais ir kanalizacija/drenazu). Tada jau ir i rankinuka tilptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2017 10 16, 21:17)
Vaida tai prie Urmo bazes gyvena. Niu ir pas mane (netoli Zoo) nereikalingu samaneliu (tokiu kaip fotkej ir dar monoseleniumo) po ziupsneli atsirastu. Tik ziauriskai tingiu list i ta savo mauru liuna. Nu, bet vis tiek kada nors reiks  smile.gif  Duok zinot jei jamtum; tada ir man butu paskata pasipraust  mirksiukas.gif

Gal melanijų norėtum? Kelias mažas melsvais kiautais ampuliarijas dar galėčiau duot, nes vėl naujas derlius ampuliarijų išsirito smile.gif
P.S. Gal Vaidos tel. nr. turi? Nes ji neaišku, kada parašys, gal jau ir tų augaliukų nebebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 19 spalio 2017 - 08:45
QUOTE(giekab @ 2017 10 19, 08:42)
Gal melanijų norėtum? Kelias mažas melsvais kiautais ampuliarijas dar galėčiau duot, nes vėl naujas derlius ampuliarijų išsirito smile.gif
P.S.  Gal Vaidos tel. nr. turi? Nes ji neaišku, kada parašys, gal  jau ir tų augaliukų nebebus g.gif

Jei neturi atliekamo sekaso tai nieko ir nereikia. Padovanosiu. O Vaidos telefa turiu tik neturiu leidimo jo viesint. Ale jei Tu paskambintum man 865241964 - sudiktuociau. Tik dabar esu beveik pakeliui i apleista kaima (be ineto) tai vargu ar ten grebodamas sudus aba kaitindamasis pirtelej kisenej telefa turesiu smile.gif Niu, bet perskambinsiu jeigu ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,ieskau patarimo.Auginom viena gaideli,bet sugalvojom i draugija prijungt gupiju ar neonu.Taciau patare 2 vistytes ileist.Ir dabar musu grazuolis tapo baisus nuskabytas gaidukas.Norisi jau ir tas visteles isimt..kodel taip vyksta?!
Atsakyti
QUOTE(Princess-Vip @ 2017 11 01, 10:46)
Sveiki,ieskau patarimo.Auginom viena gaideli,bet sugalvojom i draugija prijungt gupiju ar neonu.Taciau patare 2 vistytes ileist.Ir dabar musu grazuolis tapo baisus nuskabytas gaidukas.Norisi jau ir tas visteles isimt..kodel taip vyksta?!

Skaityk nesenus postus! smile.gif (Be to apie gaidzius yra atskira tema). Tiesa pasakius uzknisa ta pati per ta pati kartot unsure.gif
Visu pirma gaidelis jau toks yra, kad uz grazuoli pripazista tik save. (Jus, visteles, irgi is tos pacios chebros) mirksiukas.gif
Labai galimas daiktas, kad akvariumas per mazas (aba, neduok Dieve, apvalus), bet didesne tikimybe, kad vis tik tai yr charekterio problemos; jie nepakencia kai kas nors yra su ilgais pelekais ir (tipo) grazesni uz juos pacius
Karoc kai ismesit VISUS gaidzius as Tau sauja veisliniu, raudonuodegiu gupiju padovanosiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti