Sveiki,
Siandien Metriaclima estherae paleido is burnos zuviukus, kadangi tai pirmas nerstas nzn ka toliau daryti, ar mamyte iskelti, ar palikti, nes toks vaizdas, kad gaudo ir valgo ir kuom maitinti mazus ciklidukus? Aciu
Siandien Metriaclima estherae paleido is burnos zuviukus, kadangi tai pirmas nerstas nzn ka toliau daryti, ar mamyte iskelti, ar palikti, nes toks vaizdas, kad gaudo ir valgo ir kuom maitinti mazus ciklidukus? Aciu
Nezinau del jusu zuvies, bet mano papugele budavo i burna pasigauna zuviuka kai nori ji kur nors pernesti, po to paleidzia. Buvau irgi pagalvojus kad valgo.
O kur dinges arvydas? be jo tema visai apmirus.
Labas diena, Kaune, Dainavos mikrorajone, dovanoju gupijų pateles (taikiam akvariumui).
Jeigu ką nors domina, až.
Jeigu ką nors domina, až.
Gal galit ka patart- filtras kaukia neimanoma miegot. Filtras vidinis, turiu 200 litru akvariuma, weipro firma, skirtas 260-300 litru...Kai savaite dirba, kaukimas tarsi dingsta, o jei ji isplauni tai 2-3 dienas neimanoma miegot, kaukia... Kas pas mane akvariume ne taip? Gal filtra keist... Na siaip vargstu su filtrais,jau turiu ar 4 bet nerandu tinkamo...Tai kaukia, tai dar kas...Gal galit kasn patart, firma nurodyt ar dar kazka...
QUOTE(bayte @ 2017 03 10, 17:38)
Sveiki. Mano viena iš molinezijų patelių (jų viso keturios: dvi patelės ir du patinukai) pasidarė labai didelė.... Ar kartais nebus žuviukų? Bet ji jau visą mėnesį tokia. Ar ji taip didelė užaugo ( bet kitos trys normalios yra)?
Labas, pagal nuotrauka matyti. Turiu jums labai nuostabia žinia jūsų žūvytė laukiasi! Greit turėtų pagal mane neršti. Tiksliai nepasakysi šito reikia klausti kas patyręs ir augina molinezijas. Sekmės. jei turit neršykla tai galit ją ten jau perkelti bet nebūtina jei nėra kitų žuviukų pvz kaip gupijų, kardonešių kurios ėda mailiu. Gali ir pati molinezija savo mailių mielai supuotaut. Bet jei yra smulkialapių augalų kad turėtų kur mailius slėptis tada viskas gerai. Bet taip panašu kad maždaug po savaites ar dviejų gali pradėti neršti. Dar karta sekmės auginant
QUOTE(Lina04 @ 2017 03 09, 23:16)
Gal galit ka patart- filtras kaukia neimanoma miegot. Filtras vidinis, turiu 200 litru akvariuma, weipro firma, skirtas 260-300 litru...Kai savaite dirba, kaukimas tarsi dingsta, o jei ji isplauni tai 2-3 dienas neimanoma miegot, kaukia... Kas pas mane akvariume ne taip? Gal filtra keist... Na siaip vargstu su filtrais,jau turiu ar 4 bet nerandu tinkamo...Tai kaukia, tai dar kas...Gal galit kasn patart, firma nurodyt ar dar kazka...
Man iskart kyla klausimas kodel tas filtras ne isorinis?
Tokiam litrazui, nors ir nuo 100 man atrodo tobuliausia isoriniai.
Pas mane yra visdinis, po valymo tik ta vakara garsiau pasisuka, bet tikrai netrukdo net miegot.
QUOTE(bayte @ 2017 03 10, 17:38)
Sveiki. Mano viena iš molinezijų patelių (jų viso keturios: dvi patelės ir du patinukai) pasidarė labai didelė.... Ar kartais nebus žuviukų? Bet ji jau visą mėnesį tokia. Ar ji taip didelė užaugo ( bet kitos trys normalios yra)?
Jeigu visa menesi tokia pati gali ir sirgi. Bet jeigu storejo iki tokios, bus mailiaus
Turiu suaugusiu ancitrusu rudu trumpapelekiu porele, Vilnius, antakalnis, 7 eurai:)
Pridėta:
20170321_185228.jpg 101,61KB 1 Parsiųsta kartųKazkas atsitiko mano papugelei. Plaukioja tik palei dugna, juda vangiai, beveik visa laika toj pacioj vietoj,net valgyt neisplaukia. Ir taip jau dvi savaites
QUOTE(waidoshele @ 2017 03 21, 18:58)
Kazkas atsitiko mano papugelei. Plaukioja tik palei dugna, juda vangiai, beveik visa laika toj pacioj vietoj,net valgyt neisplaukia. Ir taip jau dvi savaites
Ar man atrodo ar jos akis issokus?
man igi akis atrodo labiau issiputus nei kitu.