Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(waidoshele @ 2016 12 21, 07:18)
<p>As irgi isbadziau ta metoda su vandenilio peroksidu, tikrai veikia. Kei tureciau koki kibira peroksido, tai ir visa akvariuma nudumblinciau. </p>

Suintrigavot jobstararai! Po svenciu ir as ka nors tokio meginsiu. Dab paliksiu uzdumblejusi, kad kol kuciavosim kaime gupkes turetu uzsiemima rolleyes.gif
O brangus tas peroksidas?
Pasidalinkit patirtim su kokiom problemom dar susidursiu ir duokit zinot ar nesidaro kas nors xujovato mirksiukas.gif
P.S. Kazi, o su kempinyte uzmaurojusius kampus nutepus kas nors gautusis? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ieskau pagalbos. Kazkoki sviesiai raisvos spalvos dariniai. Ir panasu kad plinta. Kas tai ir ka daryt? :/
Atsakyti
QUOTE(VINIpooch @ 2016 12 24, 08:37)
Sveiki. Ieskau pagalbos. Kazkoki sviesiai raisvos spalvos dariniai. Ir panasu kad plinta. Kas tai ir ka daryt? :/

Sveiki nelabai matosi neina įžiūrėt nes per didelė nuotrauka gal galite sumažinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEXUS14 @ 2016 12 24, 10:09)
Sveiki nelabai matosi neina įžiūrėt nes per didelė nuotrauka gal galite sumažinti?  smile.gif

ojei.. ismaniajame vaizdelis buvo visai normalus smile.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VINIpooch: 24 gruodžio 2016 - 10:36
QUOTE(VINIpooch @ 2016 12 24, 08:37)

Kabo, kabo ta Tavo nuotrauka kaip gyvas priekaistas; visa tema uzsibanijo ir nelabai yra ka pasakyt. Net nesimato kurioj vietoj tas ruzavejimas; mazu taip ir turi but? blink.gif
Blogai padarei, kad fotkinant burbuliatoriaus aba filtro neisjungei; dab net zuvys kazkokios maurotos atrodo unsure.gif
Gal jau ir susitvarkei? bigsmile.gif Mislyju, kad gali but subujojes rudadumblis, bet labai jau primityviai uzklausei: jokios info apie akva, iranga, sviesas ir t.t. ka vertetu zinot meginant bent paspeliot kame problema.
Tu musu pirmaji puslapi perziurek. Turetu but ten atsakymas! Aba pasigooglink kaip rudaji i vieta padet rolleyes.gif Nieko te blatno, bet signalizuoja, kad neperlabiausiai laikaisi akvo prieziuros taisykliu! Is esmes dumbliukas pats prapuls jei viska kaip "pradinuky" surasyta darysi mirksiukas.gif Bet jei drosi su kokia nors xemija ir neteisingai priziuresi tada vel ir vel atsiras. "Martyskin trud" (bezdzioneles darbas) gausis ax.gif
------------------------
Kam nors Kaune gupkiu mailiaus reikia? bigsmile.gif Vel belenkiek prisipiso mano grazuoles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 12 21, 15:52)
Pasidalinkit patirtim su kokiom problemom dar susidursiu

1. Kiek laiko reik mirkyt?
2. Kiek laiko paskum "burbuliuoja"?
3. Ar nieko blogo nenutiko?
4. Kokios vis tik konsistencijos tas jusu peroksidas? bigsmile.gif
------------------------
Prisidziovinau sudo, tai sian jau durduliukus suksiu rolleyes.gif (Paskum galesiu duot jei paciam gerai suveiks) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 06 sausio 2017 - 12:51
QUOTE(arvydas. @ 2017 01 06, 12:43)
1. Kiek laiko reik mirkyt?
2. Kiek laiko paskum "burbuliuoja"?
3. Ar nieko blogo nenutiko?
4. Kokios vis tik konsistencijos tas jusu peroksidas?  bigsmile.gif
------------------------
Prisidziovinau sudo, tai sian jau durduliukus suksiu  rolleyes.gif  (Paskum galesiu duot jei paciam gerai suveiks)  4u.gif

as mirkiau peroksidas 3%,paprastas is vaistines. palikau per nakti. tik isemus augala buvau i indeli, po to augala atgal ikisau, viskas gerai, isgyveno.
Atsakyti
Sveiki,
Gal atpazistat kas cia puola mano akvariuma? Prie stiklo balti taskiukai, kurie labai sunkiai nusiima, ant augalu kaip balti siulai uzsidejo Sumazinau apsvietima iki 7val., seriu kas antra diena, bet nepadeda. Jau daugiau kaip savaite taip. Nusipirkau skystos anglies, siandien. Galvoju su ja pabandyti...
Vandeni keiciu kas savaite pokokia 8 litrus. Mano akvariumas 30 lirtu.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2017 01 13, 14:24)
Sveiki,
Gal atpazistat kas cia puola mano akvariuma? Prie stiklo balti taskiukai, kurie labai sunkiai nusiima, ant augalu kaip balti siulai uzsidejo Sumazinau apsvietima iki 7val., seriu kas antra diena, bet nepadeda. Jau daugiau kaip savaite taip. Nusipirkau skystos anglies, siandien. Galvoju su ja pabandyti...
Vandeni keiciu kas savaite pokokia 8 litrus. Mano akvariumas 30 lirtu.

O ten tikrai ne vabaliukai? g.gif
vandens blusom juos vadina ar kaip.... arvydas gal geriau zinotu.

Pas mane jau 2 vaikuciai atsirado wub.gif

ir siaip temai pagaivint

tokio lotosiuko tureciau daigeliu Kaune, jei kam reikia
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2017 01 15, 16:27)
O ten tikrai ne vabaliukai? g.gif
vandens blusom juos vadina ar kaip.... arvydas gal geriau zinotu.

Nu kad nea... tie taskiukai nejuda ir juos labai sunku nuo stiklo nugramdyti. Pavirsius vandens svarus. Ir jos turetu sokineti, bent jau taip raso.
Atsakyti
Gal zoliu kam reikia ?Kaune.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2017 01 24, 11:08)
Gal zoliu kam reikia ?Kaune.

O kokių turit augalų?
Atsakyti