Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(giekab @ 2016 12 01, 23:37)
Tai tada tikrai stebiuosi, kaip tokiam vandens tūryje tiek daug gupių mailiaus išgyvena...  bigsmile.gif

Sustros!! Dar paziesiu kaip pardej seksis jas kam nors susert ax.gif
Anksciau tik patelkos islikdavo, o dabar jau matau ir pora su vuodegom.
Senovej mailinyke atskirai kudikelius serdavau po 6 kart i para; dabar - dzin: patys ant tu paciu suaugusiu zuvu plotkeliu prasisuka. Panasiai kas pora savaiciu po 30-40 reik kazkam inbrukt. Ir net ne vien "dulkes" (jau ir paaugusiu buna), tik dziungliuky gan sunku sumeskeriot. blink.gif
Atsakyti

Arvydai, maciau skelbiu.lt kad zmones iesko kas padovanotu gupiju. Sakykit, ar suderinamos sios zuvys: molinezijos, kardonesiai, lapes ir ancitrusai. kurios tikru kartu su papugelem ir neestu mailiaus?

Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 12 01, 18:02)
Arvydo:
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
2 foto truputi didesne kad geriau matytusi smile.gif
na tikrai yra kuo grozetis  thumbup.gif

Va cia tai vau! Ir sugalvom tu man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 12 02, 10:58)
<p>Arvydai, maciau skelbiu.lt kad zmones iesko kas padovanotu gupiju. Sakykit, ar suderinamos sios zuvys: molinezijos, kardonesiai, lapes ir ancitrusai. kurios tikru kartu su papugelem ir neestu mailiaus?</p>

Siaip viskas net labai dera. Tik ko gero prie papugeliu... ... Nu sunku pasakyt; vargu ar kas bus BUTENT tokia kombinacija turejes. ax.gif
Bet, kad neestu mailiaus tai taip vobsce nebuna; jei tik valios pagaut ir apziot tai ir es. Net ciklines savo vaikucius isdaboja, o paskum pacios ir sueda. biggrin.gif
Gyvavedes visumoj nera "zuvedros", bet gamtoj jos gimdo labai stiprioj srovej tai savo vaiku nei mato, nei pazista, o kas atplaukia - tas ir skanu bigsmile.gif
Atsakyti
net ancitrusai ir lapes eda mailiu?&nbsp; :hmm: &nbsp;jie gi zoleedziai&nbsp;
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 12 02, 19:45)
net ancitrusai ir lapes eda mailiu?&nbsp; hmm.gif &nbsp;jie gi zoleedziai&nbsp;

Lapes neapzioja, o ancitrusai nepagauna biggrin.gif Savus pagautu, bet tu kazkodel gaili. (O gal per kieti?)
Kazkada turejau tokia prie sieneles prilipdoma seryklele per kuria kirminukai po biski islisdavo. Tai is pradziu ancitrusas likdavo alkanas, nes viska sustresnes zuvys prarydavo, bet labai greit "perkando" sistema iki teko ja ismest. Tiesiog prilipdavo prie seryklos ir kabodavo kol patys kirminai jam i ziabtus susliaus biggrin.gif O kitos durneles ziuri akis isputusios, laukia, laukia ir nifiga nieko negauna blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 12 02, 13:36)
Va cia tai vau! Ir sugalvom tu man  bigsmile.gif

Sugalvot nesunku, bet to niekaip nepasakyciau apie PADARYT! biggrin.gif Jaunas/durnas buvau tai ir droziau.
Esu mates ir grazesniu "televizoriu", bet ten veikiau akvas pagal dezes ismieras gamintas (arba stebuklingu budu atitiko), o as pjausciau, lipdziau, "elektrifikavau" ir dar plasmases suklijuot nemokejau... blink.gif
-----------
Nu davai, giriam toliau! Juo lab, kad Fufute visai be reikalo (nes tema per greit baigsis) "pracitavo", o man liaupsiu (lygiai kaip ir alaus) kazkaip vis stokoja unsure.gif Jus cia tik perki/parduodi, man SLOVES reikia!! Kur mano laurai, kur triumfas?!?! A?? bigsmile.gif
Beje, ACIU, Carma!!! 4u.gif
P.S. Ta padidinta nuotraukyte monitoriuj ciut ciut didesne negu akviukas realybej. (Matavau su logaritmine liniuote; ta pacia vienatine esama su kuria ir lenteles laivu musiui piesiu) biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Arvydai, tavo akvariumas atrodo sauniai  :yahoo:   o as turiu nauju gyventoju  :)

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 12 03, 19:37)
<p>Arvydai, tavo akvariumas atrodo sauniai  yahoo.gif   o as turiu nauju gyventoju  smile.gif</p>

Reiks vel mint pas Tave ko nors pasiskolint, nes bais intriguoji su visom tom savo "perestroikom" bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 12 03, 20:37)
<p>Arvydai, tavo akvariumas atrodo sauniai  yahoo.gif   o as turiu nauju gyventoju  smile.gif</p>

Rodom rodom smile.gif

As dar kokoso idejau, teko pakoreguot zoles, ir nepatinka g.gif norisi isnaujo viska persodint doh.gif
Atsakyti

Tik va problema, naujokes sokineja is akvariumo. reiks kazkoki dangti galvoti...

Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 12 03, 21:19)
<p>Tik va problema, naujokes sokineja is akvariumo. reiks kazkoki dangti galvoti...</p>

Kardonesiai sokineja?

Naujoj versijoj paziurejau, foto pasirodo yra biggrin.gif
gal rodys
Atsakyti