Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 11 23, 20:33)

Neduoda cituot keliu zinuciu. Arvydai  frusty.gif  bash.gif tiek saugojau  beee.gif

Tas pats ir man. AZ tik pusiau uzpildyta. Realiai matau, kad Tu bandai atsakinet i senesne zinute, bet laukelyje "perskaityti siame lange" matau tik 2 paskutines senas. Bet irgi saugau, tai pasirinkes savo valdymo skyda mazdaug prisimenu apie ka peizim. (Ten tada atsivercia ir senos ir naujos, bet irgi dozuotai) unsure.gif
Maniau, kad tik mano grabui agonijos, bet jei ne man vienam taip yra... ar cia nebus naujosios/nesamoneisin SM versijos idiegimo padarinys?
Bet kuriuom atveju SM administracija istiko klimaksas, tai jau senokai su kietais kompiuterastais nebesusiduria 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 23, 20:36)
Man irgi nerodo, bet meskit akmeni jei ten nebus kate!  biggrin.gif

Katinas katinas 😃
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 11 23, 21:57)
Bet ten patinelis, turetu buti 😃 Buvo ka tik po vakarienes, gal del to taip atrodo...

Tada riebus lotuliukas.gif nesimato is foto peleku.

Rodo jau ir katina, ausys gerules smile.gif o kam ta skyle dangtyje? turbut ne spec miciui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 23, 20:30)
Speju, kad vaikuciai. O Tu TIKRAI, TIKRAI nescia?  nestuke.gif  biggrin.gif  wub.gif
Del "anubio" ir as abejoju (nors geriu antra savaite ir dugno dar nesimato). Lygtais exinodoras, bet ju ten irgi milijonas rusiu buna. Niu... bet i nana tai maziausiai panasu.
Tau gero pagalio reiktu!! (Norejau pasakyt sakneles i akvariuma)  mirksiukas.gif  biggrin.gif

kad vaikai tai supratau, ale kad visi patineliai turetu buti. Nu, bet siais laikais viskas imanoma 😀
Saka gera mintis. Bet dabar kuri laika nelysiu. Su kelmu daugiau kaip menesi prasiterlinau kol ikeliau i akva.
Cia "Anubis minima"
Papildyta:
QUOTE(*Carma @ 2016 11 23, 21:03)
Tada riebus lotuliukas.gif nesimato is foto peleku.

Reiks daryt 2 dienas iskrovos per savaite ir kovot su virsvoriu 😆
Atsakyti
dėkui arvydas. už žoles ir gupkes :)po biški viskas auga
Atsakyti

Tada riebus lotuliukas.gifnesimato is foto peleku.

Rodo jau ir katina, ausys gerules smile.gifo kam ta skyle dangtyje? turbut ne spec miciui? biggrin.gif

skyle dangtyje buvo padaryta pries tai buvusio akvos seiminiko, gal kokiam filtrui, ar kam nzn tiksliai :) bet katei ji labai patinka. kitam kambary yra akvariumas kur puse virsaus atviras, tai ten kates vienos nepaliekam :) 

Atsakyti
QUOTE(nekroshius @ 2016 11 25, 19:31)
dėkui arvydas. už žoles ir gupkes :)po biški viskas auga

LIUKS!! Vel druta samti gupkiu mailiaus turiu ir dar Carma belenkiek atiduoda biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 25, 19:40)
. kitam kambary yra akvariumas kur puse virsaus atviras, tai ten kates vienos nepaliekam smile.gif </p>

O kodel?? blink.gif Tipo: "SKRIAUDZIAM KATE"! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 25, 19:55)

O kodel??  blink.gif  Tipo: "SKRIAUDZIAM KATE"!  bigsmile.gif

Kazkaip nesmagu jei issimaudytu kate akvariume. Ir zuvyciu gaila.
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 25, 20:40)
skyle dangtyje buvo padaryta pries tai buvusio akvos seiminiko, gal kokiam filtrui, ar kam nzn tiksliai smile.gif bet katei ji labai patinka. kitam kambary yra akvariumas kur puse virsaus atviras, tai ten kates vienos nepaliekam smile.gif </p>

Taip ir galvojau, bet tada dangtis ne ta puse g.gif

Pas mane gupkiu kaip ir nera, endleriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 25, 20:09)
Taip ir galvojau, bet tada dangtis ne ta puse g.gif

Dangtis ta puse, nes priekis lenktas.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 25, 20:09)

Kaip pavadinsi - nepagadinsi. Bet vis tiek GALVA yra tas, kas ant virsaus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nusprendziau, kad vis gi uzteks vieno 200 l akvos.
Gal kas nori mazesnio?
ismatavimai 60x30x40 cm. Naudotas nuo vasario. Su dangciu,padu, sildytuvu, isoriniu filtru. Priedo pora dokoraciju.
Pradine kaina 100 Eu
vartotojo įkelta nuotrauka
Sorry uz didele foto
Atsakyti