Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(*Carma @ 2016 11 17, 22:15)
blink.gif nu tikrai....
O pati akvariuma su chlorke kokia valet?
As dar bandyciau ji pati pamirkyt, filtra, sildytuva numirkius tik pajungt, be grunto nieko, ir tada bandyt po keliu d kokia zuvi det...

Jo! Dar ir sietukus, kempinytes, kibirus ir t.t. viska isdezinfekuot aba pakeist.
Tu, Makuliene viska darai teisingai, bet kazkaip ne iki galo; biskio kantrybes ir siek tiek uzsispyrimo matomai tuksta; todel islaidauji ir karosu populiacija naikini biggrin.gif Kazkaip per greit visos tos 2 dienos pas Tave praeina.
Zinai... Aciu (su ilgaja U ir saukstuku) uz padekas, bet apmaudoka kai visi patarimai suveda i ta paty xujovta rezultata. (Isskyrus, zinoma, 100 gramu kuriu labai pavydziu) mirksiukas.gif biggrin.gif
Tau dabar jau nebesigaus. Uzsiciklinai. Vietoj trucinus zuveles mazu pasisamdyk zmogu kuris viska tvarkingai padarys? Kainuos tai kainuos, bet gal bus vis tiek pigiau negu 3 auksiniu zuveliu visokiu noru realzacija? biggrin.gif
-----------------------
NZN. As restartinama grunta (nes teoriskai ten ir slepiasi pagrindines bacilos) gera pusdieni sutindavau ant vedaru skardos maksimalioj orkaitej, o paskum plaudavau kaip nauja. (Aciu (su nosine) Dievui senokai bereikejo) rolleyes.gif
O iranga tikrai geriau xemijoj nudezinfekuot, nes virinant plasmasionkes issilydo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mauliene @ 2016 11 17, 21:07)
dar geruju baktriju ivariau.

Sitas zajavas irgi kelia nerima! Tau dar bacilu truko kai tik dienu klausimas kol ir didziajam akve dvesykla prasides??? blink.gif
Kokios dar, ***, gerosios? Konkreciai xemijos sliukstelejai! Kaip kokia narkomane ant svirksto pasikabinai ir dabar sto pudovai nieko kito neveiksi, tik visokius "pagerintojus" pirkaliosi. O juk sakei, kad pasimokei del pardaveju? Tai vat - NIFIGA!
Nu joa, dab eik nusipirkt testu ir paskui visokiu kitokiu pagerintoju; idant vanduo bent panasus i H2O taptu.
---------------
Nenoriu pasirodyt urvinis (kartais xemijos tikrai prireikia), bet labiau esu linkes tiket akvariumistemis-pencininkemis: "Saltibarsciu vemalas veikia geriau negu bet koks roziu vanduo"! Ir (ta pacia proga) dar labai gyre mano avataro spalvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2016 11 16, 16:13)
Deretu pasidairinet turguose. (Bent jau Vilijampolej tai tikrai yra dziadukas/skardininkas/elektrikas. Reik pasiteiraut kur jis blaskosi.). Neprastai darydavo! Milimetru gal ir niekad negaude, bet centimetrus iziuri.
Bet juk Tau i AZ, o ne i beviltiskai isdrapalinta finda reikia?  bigsmile.gif Kitaip tai ir AS galeciau pamegint  rolleyes.gif
---------
Te nepigu. Bet pavizginus vuodega (kaip tik Tu viena temoki) turbut pavyktu nusideret.  mirksiukas.gif  4u.gif  O siaip tai neperdaugiausiai sansu, kad musu forumo tingines dabar griebs logaritmines liniuotes ir, nusilauziusios kablukus, su kojiniu mezgimo centimetru lips i rusi pamatuot seno bliudo dangcio ismieru  biggrin.gif
------------
O 80 cm tai ilgis ar diametras?  bigsmile.gif  Bet kuriuom atveju siek tiek pavydoka.. Zinoce ponia..  4u.gif

na 80 cm ilgis, o 35 plotis, man puikiai tiktu naudotas smile.gif
Atsakyti
Laba visiems, klausimas toks : ar yra zinanciu kur galima Vilniuje nusipirkti Tetra Discus maisto mazesniais kiekiais?
Aciu is anksto !
Atsakyti
Va, kaip atrodo, mano 30lt akva ax.gif Siandien susodinau zoles. Tik nezinau ar teisingai pririsau anubi...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fufute: 22 lapkričio 2016 - 19:47
https://www.youtube....eature=youtu.be

mano akvariumo gerbeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 11 22, 20:44)
Va, kaip atrodo, mano 30lt akva  ax.gif  Siandien susodinau zoles. Tik nezinau ar teisingai pririsau anubi...

Gerai atrodo akvas smile.gif
Anubis koks idomus. Svarbiausia kad nebutu pakastas stiebas jo. Ir atrodo mikimauzu greit bus pagausejimo smile.gif

QUOTE(waidoshele @ 2016 11 23, 10:31)

mano akvariumo gerbeja  smile.gif

Nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 23, 09:35)
Gerai atrodo akvas smile.gif
Anubis koks idomus. Svarbiausia kad nebutu pakastas stiebas jo. Ir atrodo mikimauzu greit bus pagausejimo smile.gif

O kas tie mikimauzai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2016 11 23, 09:31)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 11 23, 18:13)
O kas tie mikimauzai  rolleyes.gif

Speju, kad vaikuciai. O Tu TIKRAI, TIKRAI nescia? nestuke.gif biggrin.gif wub.gif
Del "anubio" ir as abejoju (nors geriu antra savaite ir dugno dar nesimato). Lygtais exinodoras, bet ju ten irgi milijonas rusiu buna. Niu... bet i nana tai maziausiai panasu.
Tau gero pagalio reiktu!! (Norejau pasakyt sakneles i akvariuma) mirksiukas.gif biggrin.gif
-------------
Carma, nekaisiok cia man tu savo impotentu!! (Pramazinau zinute). (Nebent butu su melyna vuodega). Jau ir taip ner kur det! Regis pora (negraziu) patinu isgyveno. Matomai tuoj sues ir teveli. O patelkos tai musuose jau gimsta nescios! nestuke.gif ! Ka tik puslitriaka atidaviau ir vel TV pilnas mailiaus unsure.gif
Tikiuosi suvalgys kas nors, bet jei kam reikia - DOVANOJU belenkada 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(fufute @ 2016 11 23, 19:13)
O kas tie mikimauzai  rolleyes.gif

Tos pecilijos mikimauzai, ant uodegos juodas rastas - mikis.

Neduoda cituot keliu zinuciu. Arvydai frusty.gif bash.gif tiek saugojau beee.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 23, 09:35)

Man irgi nerodo, bet meskit akmeni jei ten nebus kate! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2016 11 23, 20:33)
Tos pecilijos mikimauzai, ant uodegos juodas rastas - mikis.

Bet ten patinelis, turetu buti 😃 Buvo ka tik po vakarienes, gal del to taip atrodo...
Atsakyti